Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Unalmas délelőtt, nincs semmi a tvbe
Amikor legutóbb otthon-fekvő beteg voltam (szerencsére jó régen volt), bepótoltam pár kimaradt olvasmányt. //Ez persze nem sokat jelent: én szinte minden pillanatot képes vagyok kihasználni egy kis olvasgatásra... XD///
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-09-29 15:38:28
beküldve: 2009-09-29 12:10:09
(#29348) Haliho
Gondoltam beköszönök, úgy sincs jobb dolgom, mivel betegszabin vagyok hurutos megbetegedés miattXD
Egyébként most vettem észre, hogy megszállott lettem, bár nem tudom mióta, de tök jóXD
Gondoltam beköszönök, úgy sincs jobb dolgom, mivel betegszabin vagyok hurutos megbetegedés miattXD
Egyébként most vettem észre, hogy megszállott lettem, bár nem tudom mióta, de tök jóXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-09-29 11:56:05
(#29347) Szép jó napot!
Épp lelkileg felkészítem magam arra, hogy a legfélelmetesebb tanárnő kemáényen le fog teremteni, ha elalszom az orra előtt az első padban, mint ahogy az előző órán is tettem.
Egyetemista sorstársaim: Ti is kipeckelitek a szemhéjaitokat az órákon, vagy ez valami egyéni klikk nálam?
Fonetika... Brrr...
Yaven: Örülök, hogy ilyen jó tapasztalatod volt az első japán órádon.^^ Amúgy hogy hívják a tanárnődet?
Nekünk tegnap volt az első óránk Saito Rina sensei-el, és ÁÁÁ! *____* Olyan jó volt, a nő semmit nem tud magyarul, szóval kézzel-lábbal érteti meg magát, ha beáll a kommunikációs error. XD (Amúgy angol szakos, szóval ha nem sikerül az Activity módszerrel rámutatni a dolgokra, jöhet az angol.)
Remélem ilyen jó is marad a dolog és mostmár tényleg elkezdünk haladni...
Épp lelkileg felkészítem magam arra, hogy a legfélelmetesebb tanárnő kemáényen le fog teremteni, ha elalszom az orra előtt az első padban, mint ahogy az előző órán is tettem.
Egyetemista sorstársaim: Ti is kipeckelitek a szemhéjaitokat az órákon, vagy ez valami egyéni klikk nálam?
Fonetika... Brrr...
Yaven: Örülök, hogy ilyen jó tapasztalatod volt az első japán órádon.^^ Amúgy hogy hívják a tanárnődet?
Nekünk tegnap volt az első óránk Saito Rina sensei-el, és ÁÁÁ! *____* Olyan jó volt, a nő semmit nem tud magyarul, szóval kézzel-lábbal érteti meg magát, ha beáll a kommunikációs error. XD (Amúgy angol szakos, szóval ha nem sikerül az Activity módszerrel rámutatni a dolgokra, jöhet az angol.)
Remélem ilyen jó is marad a dolog és mostmár tényleg elkezdünk haladni...
Mert van aki nem büfés/bölcsész, és ha nem jár be akkor zúgva száll, mint a győzelmi zászló. *beszél az ország egyik legnehezebb iskolájáról*
Yaoi: már most tárgyalják a kreditrendszer eltörlését, ugyanis kizárólag ilyen Cambridge, Oxford, Sorbonne szintű iskolákban működik rendesen - máshol nincs elég tanár, terem a keresztfélévekhez /ami ugye a lényege lenne/
Yaoi: már most tárgyalják a kreditrendszer eltörlését, ugyanis kizárólag ilyen Cambridge, Oxford, Sorbonne szintű iskolákban működik rendesen - máshol nincs elég tanár, terem a keresztfélévekhez /ami ugye a lényege lenne/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-09-29 00:23:24
És hogy fogtök örülni mikor egyetemen reggel8-tól este7-ig lesztek bent, mert máshogy nem lehet felvenni az órákat... :P
Sosem értettem, az órafelvétel és az egyetemen bentlevésnek miért kell passzolnia...
De lehet, van aki rende segyetemre jár, nem pedig önképző szabadidőközpontba. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Áh...addigra már minden értelmetlen módszert kipróbálnak és talán jobb híján elkezdenek értelmes újításokat bevezetni
Legalábbis remélem, mert amiket idáig hallottam a dolog felől...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-28 22:46:47
A távoli jövő nagyon messze van még, Elnar. Öregek vagytok, azért tudjátok ilyesmivel rémisztgetni a fiatalságot. Tönkreteszitek a gyönyörű álmainkat a felsőoktatásról, vagymiaz.
De tényleg.
De tényleg.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
És hogy fogtök örülni mikor egyetemen reggel8-tól este7-ig lesztek bent, mert máshogy nem lehet felvenni az órákat... :P
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Maryke: Hogy fogtok ti örülni, amikor középiskolában 7-8 órátok lesz, és majdnem négykor fogtok végezni megint, mint alsóban...
Én is mindig nagyon örülök neki.
Én is mindig nagyon örülök neki.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Végre felsőben el lehet húzni és nem kell 4-ig bent poshadni...
Ezzel én is így voltam... Pápás neked is!
meh....
Végre felsőben el lehet húzni és nem kell 4-ig bent poshadni...
Noh jócakát mennem kell! Sziasztok!
Wowoztam szóval részben igaz XD
Noh jócakát mennem kell! Sziasztok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-09-28 21:12:01
Szia! Jól vagyok, kösz a kérdést. Veled mi újság? Hogy megy a suli?
És hogyan sikerült részben eltűnnöd? A fejed még látszik, de a lábaid már láthatatlanná váltak, vagy mi?
ÁÁÁ! Szia Yaven haver! Hogy vagy?
gondolom mindenki azt hitte eltüntem... Nos ez igaz de csak részben XD
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-09-28 19:23:48
(#29336) Sziasztok!
Ma volt az első japán órám és azt kell, hogy mondjam, hogy a fél 6-ig tartó agyrohasztásnak tűnő nap után (merthogy előtte még ugye volt 4 dupla óránk) mégis energikusabb vagyok, mint szoktam lenni. Tisztára feldobott a tudat, hogy azt a nyelvet tanulhatom, amit akarok.
A csoporttársaimról néhány szót: 5-en vagyunk, abból 2 gyerek általános iskolás, 1 gimis (ő kicsit ijesztő volt az elején, de ha jól sejtem anime-rajongó, szóval biztos nemsokára összehaverkodunk^^), meg egy csaj, akiről csak annyit tudok, hogy dolgozik, de sztem korombeli lehet. Na ő mondjuk kissé idegesít, mert túlbuzgóskodik, ugyanakkor...kmm...nem bírta megjegyezni, hogy konbanwa. A tanár néni türelmes és kedves; legutoljára 10 éve találkoztam hozzá hasonló emberrel, aki arra törekedett, hogy már az órán is megtanuljuk az anyag nagy részét.
Na és ma megtudtam, hogy mi az a neko...bazz...én azt hittem, hogy az vmi spéci állat, közben meg csak egy sima macska. Ezek után aki neko fülezni mer a conokon, azt ki fogom okítani, hogy magyarul cicafülnek hívják.
Ovis alvás témában: szerencsére anyukám már dél körül hazavitt, szóval eme szörnyűségeket nem kellett megélnem. XD
Ma volt az első japán órám és azt kell, hogy mondjam, hogy a fél 6-ig tartó agyrohasztásnak tűnő nap után (merthogy előtte még ugye volt 4 dupla óránk) mégis energikusabb vagyok, mint szoktam lenni. Tisztára feldobott a tudat, hogy azt a nyelvet tanulhatom, amit akarok.
A csoporttársaimról néhány szót: 5-en vagyunk, abból 2 gyerek általános iskolás, 1 gimis (ő kicsit ijesztő volt az elején, de ha jól sejtem anime-rajongó, szóval biztos nemsokára összehaverkodunk^^), meg egy csaj, akiről csak annyit tudok, hogy dolgozik, de sztem korombeli lehet. Na ő mondjuk kissé idegesít, mert túlbuzgóskodik, ugyanakkor...kmm...nem bírta megjegyezni, hogy konbanwa. A tanár néni türelmes és kedves; legutoljára 10 éve találkoztam hozzá hasonló emberrel, aki arra törekedett, hogy már az órán is megtanuljuk az anyag nagy részét.
Na és ma megtudtam, hogy mi az a neko...bazz...én azt hittem, hogy az vmi spéci állat, közben meg csak egy sima macska. Ezek után aki neko fülezni mer a conokon, azt ki fogom okítani, hogy magyarul cicafülnek hívják.
Ovis alvás témában: szerencsére anyukám már dél körül hazavitt, szóval eme szörnyűségeket nem kellett megélnem. XD
beküldve: 2009-09-28 19:08:18
(#29335) Szia mindenki!
Suli: Ma 7. órában angolból írtunk két éves anyagból... Holnap pedig 8. órában lesz föci faktom, amin azért oda kell figyelni, ha ebben a tanévben akar érettségizni az ember.
Ovi: Soha nem aludtam, mindíg beszélgettem valakivel, vagy elővettem a nyalókámat...
Látom, nemcsak én szeretek aludni a suliban. Egyik nap egy uncsi biosz után egy még uncsibb irodalmon elbóbiskoltam, és ébresztenek, hogy nekem kell felelni az egyik vizsga tételből. Nem mellesleg ez 7. órában volt.
Suli: Ma 7. órában angolból írtunk két éves anyagból... Holnap pedig 8. órában lesz föci faktom, amin azért oda kell figyelni, ha ebben a tanévben akar érettségizni az ember.
Ovi: Soha nem aludtam, mindíg beszélgettem valakivel, vagy elővettem a nyalókámat...
Látom, nemcsak én szeretek aludni a suliban. Egyik nap egy uncsi biosz után egy még uncsibb irodalmon elbóbiskoltam, és ébresztenek, hogy nekem kell felelni az egyik vizsga tételből. Nem mellesleg ez 7. órában volt.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."