Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-10-19 14:27:42
(#29603) Sziasztok! Rég jártam már erre... Nicsak, Darren Bácsiról van szó! Bátyám nagy fan!!! Legalábbis ha azt veszem alapul, hogy sokat olvasott műveiből....
Bár én még nem nyúltam hozzájuk...
A 12 részes Vámpírsorozatot, illetve a Démonvilág első 8 könybét
Bár én még nem nyúltam hozzájuk...
Szerk: Merchior 2009-10-19 14:29:10
beküldve: 2009-10-19 13:12:44
(#29601) Egyébként ha már szóba került a Darren Shan manga megemlítem, de gondolom már tudjátok:
Lesz ~Rémségek Cirkusza~ film (Darren Shan első kötet)
Október 22.-én mozibemutató
Lesz ~Rémségek Cirkusza~ film (Darren Shan első kötet)
Október 22.-én mozibemutató
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-10-19 12:22:06
(#29600) juhúúú informatika!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
Szerk: Moderátor 2009-10-20 11:18:36
beküldve: 2009-10-19 09:27:02
(#29598) hellosztok új vagyok azt szeret ném megkérdezni hogy most menyi az elfizettés mondora
- 1 évre
-fél évre
- 3 honapra
- 1 évre
-fél évre
- 3 honapra
beküldve: 2009-10-19 02:26:36
(#29597) A DN valóban kissé túlértékelt alkotás, bár ettől függetlenűl érdemes volt megnézni
Én már 18+ voltam, amikor futott az anime, de sok morális érték nem jött át...Sem a Raito = Messiás tézis - főképpen, hogy L fan vagyok amúgy is
És hát igen, a Shounen Jump valóban nem a mély gondolatok magazinja...
Nah, de azt a műsort holnap ( gyakorlatilag ma ) tuti végigszenvedem és pontokba szedve fogok belekötni minden szóba Amint megemlítik a Pokémon-t tudni fogom, hogy lealázzák az egész szubkultúrát - már megint...
Komolyan, csak annyi lenne a dolguk, hogy feljönnek egy rohadt fórumra és megkérdezik : "Mi az a anime/manga?"
Persze EZ túl egyszerű...
Hajh, sosem tudtam megemészteni, h mennyivel több értelem lehet a Győzike/Balázs/Mónika showban, mint mondjuk az FMA - ban...De hát mit tudhatom én, csak egy 20onéves hülyegyerek vagyok, aki kínai meséket néz és Pokémon lányokat rajzolgat...
( A 'Pokémon lányos' részt élőben kaptam meg valami 50-60 körüli pasitól, aki válltig állította, hogy túl sok TV-t nézek - hiába bizonygattam az ellenkezőjét, a végén lezártam a dolgot egy erőltetett mosollyal és "Inkább hagyjuk, ez egy stílus és elmesélhetném az egész történetét, de nem fogom..." )
Én már 18+ voltam, amikor futott az anime, de sok morális érték nem jött át...Sem a Raito = Messiás tézis - főképpen, hogy L fan vagyok amúgy is
És hát igen, a Shounen Jump valóban nem a mély gondolatok magazinja...
Nah, de azt a műsort holnap ( gyakorlatilag ma ) tuti végigszenvedem és pontokba szedve fogok belekötni minden szóba Amint megemlítik a Pokémon-t tudni fogom, hogy lealázzák az egész szubkultúrát - már megint...
Komolyan, csak annyi lenne a dolguk, hogy feljönnek egy rohadt fórumra és megkérdezik : "Mi az a anime/manga?"
Persze EZ túl egyszerű...
Hajh, sosem tudtam megemészteni, h mennyivel több értelem lehet a Győzike/Balázs/Mónika showban, mint mondjuk az FMA - ban...De hát mit tudhatom én, csak egy 20onéves hülyegyerek vagyok, aki kínai meséket néz és Pokémon lányokat rajzolgat...
( A 'Pokémon lányos' részt élőben kaptam meg valami 50-60 körüli pasitól, aki válltig állította, hogy túl sok TV-t nézek - hiába bizonygattam az ellenkezőjét, a végén lezártam a dolgot egy erőltetett mosollyal és "Inkább hagyjuk, ez egy stílus és elmesélhetném az egész történetét, de nem fogom..." )
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
Idegen kultúrát majmolók, feltűnősködők, álomvilágot hajszolók
khmkhm...azért jópár ien arcot látni conokon...meg nem csak akkor. különösen az első az igaz :)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2009-10-18 22:58:40
(#29595) Biztosan megsértődött az a sokszázezer zöldellő fűszál, akik szintén megértették a dezsnyót iszonytatóan mély és nehezen kibogozható mondanivalóját.
Most komolyan.
*halálhörgés* Nem érzem a makaróni ízét...
Mielőbbi jobbulást magamnak.
Most komolyan.
*halálhörgés* Nem érzem a makaróni ízét...
Mielőbbi jobbulást magamnak.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nem kell azért a DNbe belemesélni a fél világot, szvsz. Alapvetően nem abban a magazinban futott volna, amelyikben futott, ha olyan komoly mondandója lenne, mert azt a komoly mondandót a WSJban úgysem hagyták volna kibontakozni, mivel a célközönség nem értette volna.
Persze, van mögötte mondandó, de nem egy Faust, nem a világmegváltás a dolga, hanem a szórakoztatás (meg a profittermelés...).
Lehet, hogy tényleg nem nőttem még fel a szériához, de én valahogy nem tudom elhinni, hogy tudatosan akkora mondandó lenne mögötte, mint amekkorát egyesek látnak benne (ha jól emlékszem, egyesek még Light-Jézus párhuzamot is húztak...).
Persze, van mögötte mondandó, de nem egy Faust, nem a világmegváltás a dolga, hanem a szórakoztatás (meg a profittermelés...).
Lehet, hogy tényleg nem nőttem még fel a szériához, de én valahogy nem tudom elhinni, hogy tudatosan akkora mondandó lenne mögötte, mint amekkorát egyesek látnak benne (ha jól emlékszem, egyesek még Light-Jézus párhuzamot is húztak...).
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-10-18 22:36:25
na jó, ebben már van vmi igazság. spechaveromon láttam erre kitünő példát, mikor megnézettem vele egy icigo 100% részt.... no comment...spec én sem tudtam volna érdeklődéssel végignézni pl egy boku wa ni kotitsut 4 évvel ezelőtt...van egy vitamint végigolvasni.... :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Veheted annak, ha akarod. Viszont biztos vagyok benne, hogy valami átjött, de nem teljesen az, ami egy idősebbnek. Nem korról beszélek, félre ne értsetek. Élettapasztalatról. Egyszerűen nem lehet úgy nézni fiatalabbként valamit, amihez szellemileg fel kell nőni.
Ténylegabbahagytam.
Ténylegabbahagytam.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-10-18 22:26:46
Most mondja nekem bármelyik tizennégyéves hogy felfogja pl Death Note erkölcsi tartalmát. Hát nem.
ezt szvsz személyes sértésnek vettem...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Pont ez a baj. Ahogy láttam ez a műsor leginkább politikai helyzettel, orvoslástannal, gazdasági cuccokkal foglalkozik.
Most beraknak egy animés riportot. Kb annyit tudnak róla hogy japán mese, amit még mindig elég sokszor le kínaiznak.
Azonkívül én megnézem mert a bejátszott videók a cosplayerekről érdekelnek
Jaa és én pl megértettem a Death Note mondandóját pedig az említett korosztályba tartozom még 1 hónapig
Most beraknak egy animés riportot. Kb annyit tudnak róla hogy japán mese, amit még mindig elég sokszor le kínaiznak.
Azonkívül én megnézem mert a bejátszott videók a cosplayerekről érdekelnek
Emberek, lesz DISZNÓ 6!
Jaa és én pl megértettem a Death Note mondandóját pedig az említett korosztályba tartozom még 1 hónapig
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-18 21:38:17
beküldve: 2009-10-18 21:21:13
(#29589) Gyerekek, ne temessétek már előre a műsort, a XXI. század eddigi adásai elég színvonalasak voltak!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-10-18 20:10:28
(#29588) a probléma ott kezdődik hogy a népek nem fogják fel, mit látnak. Shounent/Shoujot néznek a kisgyerekek /8-12/ és már tizenpár évesen hentelést, meg seinent. Most mondja nekem bármelyik tizennégyéves hogy felfogja pl Death Note erkölcsi tartalmát. Hát nem.
Na nem flémelek.
Na nem flémelek.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"