Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Addig is, Pratchett- Thud!
Törpék, trollok, Éjjeli Őrség(így van magyarul, ugye?) és...Koronogvilág!
Jaja egyetértek!
Az Élőhajó az az, amelyikben a tengeri kigyók meg a beszélő hajók vannak, és eddig egy része jelent meg magyarul?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
... És persze Igazság Keresője! Csak mert mindig kihagyjátok.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Mitt'omén, szvsz úgy túl egyszerű és szép lenne a történet. Az elején engem is zavart egy kicsit a szereplők esetlensége, de aztán ráéreztem. A Liveship könyvekkel pedig már tudom, miért hívják a női George R.R. Martinnak. (%
Ha a DV összeszedi magát és kiadja a harmadik kötetet is az Orgyilkos sorozatból, akkor utána jön az Élőhajó. Az sokkal brutálisabb és mégjobban leköti az olvasót. Határozottan több létjogosultsága lenne a magyar piacon, mint a tizankilencezredik Drizzt újranyomásnak...
Ha a DV összeszedi magát és kiadja a harmadik kötetet is az Orgyilkos sorozatból, akkor utána jön az Élőhajó. Az sokkal brutálisabb és mégjobban leköti az olvasót. Határozottan több létjogosultsága lenne a magyar piacon, mint a tizankilencezredik Drizzt újranyomásnak...
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Napi okosság; olvasson mindneki Robin Hobb-ot!
Az Orgyilkos ciklust olvasom, csak a főszereplő nagyon irritál, mertnem bírom, hogy eddig (második kötet vége) ennyire nem bírja megölni azt a nyomoronc Pompát, pedig azzal talán megmenthette volna az országot, a szerelmét meg a saját lelkét is
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-10-21 23:46:04
(#29658) Elnar; örülök, ha tetszett, már megérte sokat posztolni. (%
Hanon; az én harmatvirűg lelkem is kettészakadt, mikor vége lett az évadnak, de csidijó lett. Én romantikus módon egy folytatásban reménykedem.
Tegnap óta ebayezek minden zeldás konzolra, mert addict akarok lenni.
Amíg nincs új Legend of Neil, addig nézzétek újra a The Guildet!
Hanon; az én harmatvirűg lelkem is kettészakadt, mikor vége lett az évadnak, de csidijó lett. Én romantikus módon egy folytatásban reménykedem.
Tegnap óta ebayezek minden zeldás konzolra, mert addict akarok lenni.
Amíg nincs új Legend of Neil, addig nézzétek újra a The Guildet!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-10-21 21:33:47
(#29657) Jézusom, most már komolyan rohadt elegem van ebből a hétből. Elfelejtettem felköszönteni Béla bá't. 'csába.
Akkor így utólag is nagyon boldog 127. születésnapot Lugosi Béla bácsi. Te vámpírok vámpírja.
Tök fölöslegesen indultam el, tök fölöslegesen nézelődtem két boltban is úgy másfél órán át, tök fölöslegesen vásároltam be, utálok mindent és mindenkit, na.
Akkor így utólag is nagyon boldog 127. születésnapot Lugosi Béla bácsi. Te vámpírok vámpírja.
Tök fölöslegesen indultam el, tök fölöslegesen nézelődtem két boltban is úgy másfél órán át, tök fölöslegesen vásároltam be, utálok mindent és mindenkit, na.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Felvidít, hogy van, aki megismeri... Teljes az öröm és a bódottá.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Majd pont egy jelentéktelen mellékszereplővel fogok példálózni (akit imádok ugye... Persze, hogy imádom!)...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Sasuke helyett Mattet kellett volna mondani ;]
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Csak Maryke kedvéért: Mikami már elindult a helyes úton! (meg ha jól emlékszem mások is) Szép vizekre evezett, és én ezért nagyon büszke vagyok rá.
Nézzetek Gintamát mind, és rátok is büszke leszek! (hogy ez kinek számít, azt mindenki döntse el) Nézzétek ezt a gyönyörűséges szériát, és rádöbbentek majd ti is, hogy Gintoki igenis SZEXI! Mindegy, hogy ki mit állít, még Sasuke sem olyan szexi!
Nézzetek Gintamát mind, és rátok is büszke leszek! (hogy ez kinek számít, azt mindenki döntse el) Nézzétek ezt a gyönyörűséges szériát, és rádöbbentek majd ti is, hogy Gintoki igenis SZEXI! Mindegy, hogy ki mit állít, még Sasuke sem olyan szexi!
Térítés vége.
Szerk: Háté 2009-10-21 20:05:45
beküldve: 2009-10-21 20:01:16
(#29651) Hát, halljátok megnéztem... spec én azt mondom magyaroszág egyetlen egy szaros gumicsontot csócsál már tíz ésve, amihet minden 3 évben hozzáadnak egy kis aromát, ami percek alatt elillan és ugyanott vagyunk... Spec nem is értem, miért keltem fel,hogy megnézzem ezt a 15 SEMMIT... Az egyetlen értelmes húzásuk az volt, mikor bemutatták, mivé ért a dragonballos srác...
szerk: ha már dragonball: [Link]
jó, hogy netről nem tiltották le ;)
szerk: ha már dragonball: [Link]
jó, hogy netről nem tiltották le ;)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-10-21 20:06:04
beküldve: 2009-10-21 19:56:40
(#29650) Ti ki itt vagytok,de nem írtok felszólítlak Titeket(fő a változatossákXD),hogy írjatok most valamit!
meh....
beküldve: 2009-10-21 16:55:08
(#29649) Nem bánom, hogy nem láttam....de azért majd bepótolom.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.