Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-10-31 10:47:23
(#29723) Én is bírom a Darren Shan könyveket, látom nem vagyok egyedül vele. Olvastam mind a 12 részt, láttam a filmet és most kezdtem el a Démonvilágot olvasni.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Bírom a Darren Shan könyveket mint az már kiderült korábban, a fél oldalas mozi beszámolókkal Hanonnal, de azt hiszem ezt most inkább kihagyom ;]
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Ez azon kivételes alkalmak egyike, mikor puszta emberi szívjóságból megosztottam veletek eztet ni, csökkentve saját esélyemet. (%
Én is neveztem, mer' pöpec a tatyó. A könyvig még nem jutottam el, de amennyit olvasok róla csak ezen a forumon, esélyes, hogy egyik nap hirtelen felindulásból megveszem és pikk-pakk kiolvasom. (;
No, soksikert mindenkinek.
Én főleg a 9-es nyereményre utazom. Yumm-yumm.
Én is neveztem, mer' pöpec a tatyó. A könyvig még nem jutottam el, de amennyit olvasok róla csak ezen a forumon, esélyes, hogy egyik nap hirtelen felindulásból megveszem és pikk-pakk kiolvasom. (;
No, soksikert mindenkinek.
Én főleg a 9-es nyereményre utazom. Yumm-yumm.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Hjúú, ez sértés akart lenni? "Aki Darren Shant olvas az van elég hülye, hogy erre nevezzen".
Viccelek.
Viccelek.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-10-30 21:49:59
(#29719) Hanon meg mindenki más Darren Shan geek; nyereményjáték nektek.
November 6-ig lehet nevezni. Név kell, e-mail cím és a megfejtés amit még én is tudok.
November 6-ig lehet nevezni. Név kell, e-mail cím és a megfejtés amit még én is tudok.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-10-30 19:36:36
(#29718) Olyan rosszat álmodtam - az ágyam melletti Hellsing wallscroll helyén egy EVA wallscroll lógott. Áá.
Szépestét.
Szépestét.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-10-30 18:41:04
(#29717) Hello mindenki!
Hú elég régen jártam itt már én is!
Hú elég régen jártam itt már én is!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-10-30 10:56:35
(#29716) Aki még nem hallott volna róla, de a környéken él és érdekli, annak padammm;
Első Szegedi Képregényfesztivál
Gyertek geekeskedni!
Első Szegedi Képregényfesztivál
Gyertek geekeskedni!
beküldve: 2009-10-30 10:12:44
(#29715) beküldve: 2009-10-26 21:19:10
(#29714) Biztos már mindenki látta, de aki még nem, íme a következő Miért nem szabad drogozni, gyerekek post; űracidság.
A zinternetes vásárlás az Ördög műve. Olcsón kínálják, postaköltség nélkül 2 napon belül az ajtód előtt virítanak a geekségek, te pedig az eksztázistól világító kebellényeket látsz, mint a Körk kapitány.
A zinternetes vásárlás az Ördög műve. Olcsón kínálják, postaköltség nélkül 2 napon belül az ajtód előtt virítanak a geekségek, te pedig az eksztázistól világító kebellényeket látsz, mint a Körk kapitány.
Szerk: Parasikoly 2009-10-26 21:22:44
beküldve: 2009-10-26 18:25:06
(#29713) Tele van a hűtő félkész kajával és sikerült szereznem egy jegyet a márciusi Rammstein koncertre is. Mit is mondhatnék, ilyen sikeres napzárásom is régen volt utoljára. Már csak azt kell megoldani, hogy Karácsony utánra is maradjon valami kis pénzem. Csudás. Az egész akkor lesz gáz, ha a végén egyedül kell elmennem. Vagy, ha nem tudok elmenni, de erre gondolni is rossz, szóval inkább elfelejtem.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-10-26 13:44:47
(#29712) Hali!
Bocsássatok meg, hogy mostanában nem vagyok fent, de már készülni kell a vizsgára mert marha sok a tétel. Most jutott egy kis időm feljönni, de még ezer meg egy a dolgom és kevés az időm. Főleg, hogy holnap megyünk mamámékhoz és csak a buszon tudom tanulni amit kell. (Höhö, már ha egyszer magammal viszem.. ) Egyébként engem különösen nem "idegesít" a vizsga, de mindenki aki körülöttem van, csak azt hajtogatja, hogy ,,Tanujjá, tanujjá, dikmánmore!". Na azt hiszem, megyek is nézek Macross-t. Vagy valami más jó filmet.
Bye.
Bocsássatok meg, hogy mostanában nem vagyok fent, de már készülni kell a vizsgára mert marha sok a tétel. Most jutott egy kis időm feljönni, de még ezer meg egy a dolgom és kevés az időm. Főleg, hogy holnap megyünk mamámékhoz és csak a buszon tudom tanulni amit kell. (Höhö, már ha egyszer magammal viszem.. ) Egyébként engem különösen nem "idegesít" a vizsga, de mindenki aki körülöttem van, csak azt hajtogatja, hogy ,,Tanujjá, tanujjá, dikmánmore!". Na azt hiszem, megyek is nézek Macross-t. Vagy valami más jó filmet.
Bye.
,,Hitler fején ugrálok!"
Élessz fel olyan embert ami sokat adott a világnak... Mondjuk Puskást... és kénszerísd hogy mennyen a Nyíregyibe különben zombit csinálsz belőle! XD
nah jó éjszakát!
nah jó éjszakát!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Mikami: Hogy tudsz így unatkozni?
Hát, az ötlet adott volt, időm pedig volt bőven (főleg úgy éjféltájt)
aztán nem kopizni xD
Ezzel is megfogom azt csinálni mint az eredeti Death Note-al, hogy föláldozok egy szerencsétlen vonalas füzetet, és elkészítem aztán viszem a talira mint kabalát xD Lesz két füzetünk, oszt nemtom... eddig tartott az agymenés xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-25 19:31:17
Mikami: Hogy tudsz így unatkozni?
Mert nem egyetemista :P
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-10-25 19:19:51