Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-10-31 21:53:59
(#29738) Esetleg valaki nézi közületek az animaxot ? És ha igen nálatok is angolul megy a Bleach movie 1, amit elvileg magyar szinkronnal kéne leadniuk??
Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrálya jut. Azt nem szabad elveszíteni. XD :P
Jaja ezen a négyzet eltérésen nem kell így vitatkozni... Spongyát rá OK?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
lehet hogy bennem van a hiba, de nem értem meg ezt a fajta észjárást és azt hiszem már nem is fogom. Na de mind1 nem akarok úgy járni mint Aizennel, mondjuk ő idősebb volt =]
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Ez igaz de annyi mentségem mégis lenne: ott volt hogy "Más" jelzés kettős pontal ami a témától eltér vagy más szóval amolyan "OFF". Erre válaszolt Mikami azaz te aztán így lyukadtunk ki ide... Ha nem válaszol ott marad senki sem mond semmit erről a témáról és akkor marad az alap téma... A démonvilág... De én nem is bántalak alap helyzetből sem...
(pls moderátor bácsi ezt tessék törölni)
Szerk: Morduk 2009-10-31 20:53:42
Ez igaz de annyi mentségem mégis lenne: ott volt hogy "Más" jelzés kettős pontal ami a témától eltér vagy más szóval amolyan "OFF". Erre válaszolt Mikami azaz te aztán így lyukadtunk ki ide... Ha nem válaszol ott marad senki sem mond semmit erről a témáról és akkor marad az alap téma... A démonvilág... De én nem is bántalak alap helyzetből sem...
Szerk: Morduk 2009-10-31 20:54:03
*elszámol 10-ig*
türelmes leszek, türelmes leszek..
Nem, mi beszélgettünk a Darren Shan könyvekről majd áttértünk a Démonvilágra, erre azt mondtad nem ismered a mangát/animét de azért helló, aztán mondtam hogy a Démonvilág az könyv... erre behoztál vmi WoW-os linket aminek semmi értelme nem volt így közben de azért elnézzük
~
türelmes leszek, türelmes leszek..
Nem, mi beszélgettünk a Darren Shan könyvekről majd áttértünk a Démonvilágra, erre azt mondtad nem ismered a mangát/animét de azért helló, aztán mondtam hogy a Démonvilág az könyv... erre behoztál vmi WoW-os linket aminek semmi értelme nem volt így közben de azért elnézzük
~
Megértenéd ha visszaolvasnád, + te terelted ide a témát már ne haragudj! XD
ööööö, Mivan? xD
A Démonvilágról volt szó már nem is azért abból meg nincs játék se anime se manga szóval LOOL
A Démonvilágról volt szó már nem is azért abból meg nincs játék se anime se manga szóval LOOL
Végül is Warhammer vagy WoW tök mind1 az a lényeg hogy játsszál vele!
És bizony mondom néktek, ilyenkor bólintana a pápa is az óvszerre, az abortuszra és támogatná a tömegpusztító fegyvereket is...
Ha MMORPG, akkor pediglen csak is a Warhammer. Mer' az menőbb. Waaagh!
Ha MMORPG, akkor pediglen csak is a Warhammer. Mer' az menőbb. Waaagh!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-10-31 20:33:23
Há! Most félre nyúltál! Igen van regény is.. DE van JÁÁÁÁTÉÉÉÉÉK is! bi is bizonyítom! ::::[Link] Itt van egy cirkáló a játékhoz....
Nana erre most mit lépsz? (XD)
Nana erre most mit lépsz? (XD)
Szerk: Morduk 2009-10-31 20:25:55
Ez egy regénysorozat egyébként de mind1 XDXDXD
Tudod, ilyen könyvek.. xD
manga/anime..... lol xD
Tudod, ilyen könyvek.. xD
manga/anime..... lol xD
Szerk: Shaun 2009-10-31 20:05:23
beküldve: 2009-10-31 19:36:46
(#29726) Hello all!
I'm here again!
Más: Van itt valaki aki wowozik (rajtam kívül)?
+Más: Á új arc! Szervusz én nem nagyon is merem a mangát/animét de azért a témán kívül: Szervusz
I'm here again!
Más: Van itt valaki aki wowozik (rajtam kívül)?
+Más: Á új arc! Szervusz én nem nagyon is merem a mangát/animét de azért a témán kívül: Szervusz
Szerk: Morduk 2009-10-31 19:38:33
beküldve: 2009-10-31 18:12:30
(#29725) Nekem a démonvilág sorozatban főleg Grubbs és Dervish beszólásai tetszettek.
Démonvilág *.*
Bizonyos dolgokban jobban tetszett mint a Vámpírkönyvek, például több vérfürdő, meg egy csomó jó ötlet. =D
A másikban meg ugye a vámpírok =]
Szóval mindkettő jó, de még egyiket sem tudtam befejezni, mert pénz hiányában voltam az elmúlt időkben, de természetesen tervezem =]
Bizonyos dolgokban jobban tetszett mint a Vámpírkönyvek, például több vérfürdő, meg egy csomó jó ötlet. =D
A másikban meg ugye a vámpírok =]
Szóval mindkettő jó, de még egyiket sem tudtam befejezni, mert pénz hiányában voltam az elmúlt időkben, de természetesen tervezem =]
Szerk: Shaun 2009-10-31 15:33:29