![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Vicces, hogy egyesek azt hiszik, hogy spanyolnátha szintű dolog lesz belőle...
Tulajdonképpen a spanyolnáthának századekkora sajtója sem volt, pedig ott azért masszívan hullottak az emberek (többen, mint a világháborúban)
Hanon: Mondjuk én röhögni járok oda...
![](/var/images/emotions/19.png)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-11-04 23:48:39
de szinte röhej milyen áraik vannak
Sebaj, az egész kóceráj kész röhej ahogy van
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
hm... de legalább őszinte...
És amúgy ez az ötlet h ezt ide beírod ez...csak úgy jött? xD
És amúgy ez az ötlet h ezt ide beírod ez...csak úgy jött? xD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Hogy én mennyire imádom az emókat...
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-11-04 18:40:10
(#29794) Környezeti hatások óra, előadás a fenntartható fejlődésről:
Már nem az a kérdés, lesz-e összeomlás /gazdasági, infrastrukturális, társadalmi, biológiai/ hanem hogy mikor, és mekkora?
Mihelyt összeomlik a világgazdaság.
/nem szó szerint idézve/
Amúgymeg: ez csak az amúgy is középkori szinten élő Ázsia tömeget érinti meg az ultrakényelmes, megdonácnésün ámérikát. Egyetek sok c-vitamint meg minden retket /szó szerint :)/ aztán masszívak lesztek, mint az öntöttvas szovjet szamovár! (c)
Már nem az a kérdés, lesz-e összeomlás /gazdasági, infrastrukturális, társadalmi, biológiai/ hanem hogy mikor, és mekkora?
Jelen pillanatban 1,6 Föld kellene hogy a mostani igényeket fenntartsuk /akkor még növekedésről szó sem volt, ami pedig általános/. 1976-ban még elkerülhető lett volna /akkor értük el a Föld eltartási limitét/.
Még nem tudni mikor, de minél később, annál érezhetőbb lesz.
Mihelyt összeomlik a világgazdaság.
/nem szó szerint idézve/
note:
a világgazdaság összeomlásán ne ezt a kis horpadást értsétek ami most van. A vízért való háborúról van szó. Meg a földért, miután Európa fele víz alá fog kerülni. A kommunikáció összeomlása /mivel nem lesz energia hozzá/ egyenes úton eredményezi majd az infrastruktúra szétesését. Egymástól 100-200 kilométerekre lévő városok semmit nem fognak már tudni egymásról. egy ideig még élnek a tartalékokból, aztán új középkor.
Adjátok át üdvözletem Mad Maxnek!
a világgazdaság összeomlásán ne ezt a kis horpadást értsétek ami most van. A vízért való háborúról van szó. Meg a földért, miután Európa fele víz alá fog kerülni. A kommunikáció összeomlása /mivel nem lesz energia hozzá/ egyenes úton eredményezi majd az infrastruktúra szétesését. Egymástól 100-200 kilométerekre lévő városok semmit nem fognak már tudni egymásról. egy ideig még élnek a tartalékokból, aztán új középkor.
Adjátok át üdvözletem Mad Maxnek!
Amúgymeg: ez csak az amúgy is középkori szinten élő Ázsia tömeget érinti meg az ultrakényelmes, megdonácnésün ámérikát. Egyetek sok c-vitamint meg minden retket /szó szerint :)/ aztán masszívak lesztek, mint az öntöttvas szovjet szamovár! (c)
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-11-04 18:49:34
Szia. Én? Én Én vok, Te ki vagy?
A drága osztályom=lüke, a suli türhető lenne bizonyos személyek nélkül akik engem néztek ki játszadozni. De megbánják
.
H1N1: Biosztanárnő: nem kell semmi oltás, egyetek sok gyümölcsöt. (XD)
most milyen választ irhattam volna erre
![](/var/images/emotions/13.png)
A drága osztályom=lüke, a suli türhető lenne bizonyos személyek nélkül akik engem néztek ki játszadozni. De megbánják
![](/var/images/emotions/07.png)
Csak még nem tom h is lesz az a megbánás
H1N1: Biosztanárnő: nem kell semmi oltás, egyetek sok gyümölcsöt. (XD)
-megjegyzés: mondja ezt egy olyan tanárnő akinek mind1 h a tavaszról v az őszről beszélünk, mert neki a kettő egy.
![](/var/images/emotions/06.png)
Szerk: Zoé 2009-11-04 18:31:30
Nem porallergiára gondoltam... Az allergia egyébként az immunrendszered túlzott reakciója, nem légúti betegség. Az, hogy hol jön ki, az attól függ, hogy hol érintkezel az anyaggal. Por természetesen könnyen kerül a légutaidba. Ha a csirkehúsra lennél allergiás, akkor az emésztőrendszereddel lennének gondok (puffadás, hányás, estébé)
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Mindmekkhalunk!!!D=
Ammeg, akik érintettek a dologban jót kaszálnak rajta. Nekünk meg voltaképp mindegy, mert halálos járványok, betegségek, influenzák mindigis lesznek. Vagy, ha ezek nem érnek el, akkor elcsap egy busz egy szürke délutánon, vagy jobb esetben a halálos ágyon ér a végzet. Az egész olyan, mintha Isten (Allah/Zeusz/Siva, ki-hogyan szereti) nyitna egy Lottózót a Földön. Sok a versenyző, de csak a töredékük nyer és a jutalmat nem pénzben adják. Ebből a szempontból az a szerencsés, ha az ember nem szerencsés. Vagy utál játszani.
Erős immunrendszerrel jó vagy, gyakorlatilag.
Ammeg, akik érintettek a dologban jót kaszálnak rajta. Nekünk meg voltaképp mindegy, mert halálos járványok, betegségek, influenzák mindigis lesznek. Vagy, ha ezek nem érnek el, akkor elcsap egy busz egy szürke délutánon, vagy jobb esetben a halálos ágyon ér a végzet. Az egész olyan, mintha Isten (Allah/Zeusz/Siva, ki-hogyan szereti) nyitna egy Lottózót a Földön. Sok a versenyző, de csak a töredékük nyer és a jutalmat nem pénzben adják. Ebből a szempontból az a szerencsés, ha az ember nem szerencsés. Vagy utál játszani.
Erős immunrendszerrel jó vagy, gyakorlatilag.
Ontom itt a hülyeségem, gondolom nem először. Megyek inkább enni.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2009-11-04 18:26:20
Szerk: baniaa3 2009-11-04 18:24:49
beküldve: 2009-11-04 18:21:25
(#29789) Sziasztok. Ki h van, és kinek hiányoztam?
Egyszerűsitek: kinek NEM hiányoztam?
Nálunk az őszi szünetet mér nem találták föl???
Nekünk mér nem volt halloween-i buli?
+Bonusz kérdés:
![](/var/images/emotions/14.png)
Egyszerűsitek: kinek NEM hiányoztam?
Kivételek akiket msn-en fárasztottam.
Nálunk az őszi szünetet mér nem találták föl???
![](/var/images/emotions/15.png)
![](/var/images/emotions/05.png)
Nekünk mér nem volt halloween-i buli?
+Bonusz kérdés:
mér kerülök mindig a leghülyébb osztályba.........iskolába...m ind1
![](/var/images/emotions/20.png)
Szerk: Zoé 2009-11-04 18:22:56
Tudom de csak ilyeneket ad ki, hogy:
ha beoltatod magad megdöglessz
meg:Az oltásban nem "halott" vírus van...Meg, hogy:Úgy fejlesztették ki a vírust...
Háté-csan:Most írtam hogy allergiás vagyok.És az léguti betegség...
ha beoltatod magad megdöglessz
meg:Az oltásban nem "halott" vírus van...Meg, hogy:Úgy fejlesztették ki a vírust...
![](/var/images/emotions/17.png)
Háté-csan:Most írtam hogy allergiás vagyok.És az léguti betegség...
![](/var/images/emotions/17.png)
Szerk: Dan 2009-11-04 18:22:04
Dan: Totál értelmetlen. Ugyanolyan influenza, mint a többi... A legtöbb ember, aki eddig belehalt, az vagy fertőzött volt már valami légúti betegséggel előtte is, vagy gyenge volt az immunrendszere, és így utána kapott egy tüdőgyulladást, vagy valami ilyesmit.
Vicces, hogy egyesek azt hiszik, hogy spanyolnátha szintű dolog lesz belőle... Max. szipogsz egy kicsit és belázasodsz.
Vicces, hogy egyesek azt hiszik, hogy spanyolnátha szintű dolog lesz belőle... Max. szipogsz egy kicsit és belázasodsz.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
egyszerű pollenallergiátol nem fogsz meghalni...
külünben a Google a barátunk és segít informácíót találni a h1n1-ről.
külünben a Google a barátunk és segít informácíót találni a h1n1-ről.
Ha nincs krónikus betegséged, rejtett allergiád vagy egyéb finomság akkor szükségtelen.
Mi 38-an vagyunk és senki nem oltatja be magát.
Különben meg egy gyors lefolyású vírus.
Mi 38-an vagyunk és senki nem oltatja be magát.
Különben meg egy gyors lefolyású vírus.