Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nos, a titokzatos "másvalaki" helyében most nagyon nem lennék.
Am. a múltkori JamLegendes linkednek köszönhetően egy hét alatt teljesen addikttá váltam.
Am. a múltkori JamLegendes linkednek köszönhetően egy hét alatt teljesen addikttá váltam.
Szerk: Yaven 2009-11-07 20:56:48
Hanon: bocsásd meg értetlenkedésemet, de jól értettem, hogy moderátorkodsz valahol és azért állsz a tömeggyilkolás szélén? Vagy azóta már van áldozat is? "^^
Igen, Kongetaten töltök be moderátori szerepet, de ennek nincs köze gyilkolási vágyamhoz. Szegénykéim nem tehetnek semmiről, idegbajos állapotomnak eddig csak egy szenvedő alanya van, spammelt egy lehelletnyit - amit más helyzetben még elnéznék - és elküldtem szunyálni egy negyed órára.
Másvalaki húzta ki nagyon a gyufát.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szia Gilje! Rég voltál.
Köszi Yaven, én is hiányoltam magam:))
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-11-07 19:54:27
(#29825) Szia Exiled!
Egyszer már tényleg eljöhetnél vmi fórumtalira, elvégre olyan régi tag vagy itt, mint Dragda, Kami, v. Alister. Igaz, most ők sem voltak. Animeconra engedés hogy áll? Vagy már teljesen lemondtál róla?
Szia Gilje! Rég voltál.
Hanon: bocsásd meg értetlenkedésemet, de jól értettem, hogy moderátorkodsz valahol és azért állsz a tömeggyilkolás szélén? Vagy azóta már van áldozat is? "^^
Egyszer már tényleg eljöhetnél vmi fórumtalira, elvégre olyan régi tag vagy itt, mint Dragda, Kami, v. Alister. Igaz, most ők sem voltak. Animeconra engedés hogy áll? Vagy már teljesen lemondtál róla?
Szia Gilje! Rég voltál.
beküldve: 2009-11-07 19:09:20
(#29824) Hello!
Visszatértem karatetáborból! Elég ó volt az első edzés, de a második már nem tetszett :S
Am milyen durva, hogy az orvosok mekkorákat tévednek már... nemigaz, hogy az ember öregkorára alig tud járni, lassú és unalmas lesz... A 65 éves Shinamori-sensei 8 danos karatés több stílushoz is ért, és gyorsabban és könnyedébben mozog,mint 3 danos 30 körüli tanárom -.-...
Visszatértem karatetáborból! Elég ó volt az első edzés, de a második már nem tetszett :S
Am milyen durva, hogy az orvosok mekkorákat tévednek már... nemigaz, hogy az ember öregkorára alig tud járni, lassú és unalmas lesz... A 65 éves Shinamori-sensei 8 danos karatés több stílushoz is ért, és gyorsabban és könnyedébben mozog,mint 3 danos 30 körüli tanárom -.-...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Végtelenítve megy.
Ez meddig tart? Egyszerűen nem bírom végignézni elejétől-végéig!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ez gondot jelent?
Egy cseppet sem, pontosabban csak attól tartok így megfizethetetlen lesz a segéderő, ezért szólt eredetileg csak az eltüntetésről. De ha meg tudunk egyezni az árban nagyon szívesen venném a segítséget.
Aáágh *újabb roham* tarkónlövéstarkónlövéstark ónlövés... ha ezt mantrázom, valamilyen furcsa okból kifolyólag megnyugszom. Még szegény Kongregates híveimnek is előrebocsájtottam, hogy ma nincs elnézett trollkodás, mert morcos a moderátor.
Említettem már, hogy az emberi hülyeségnél semmi nem fáj jobban? Igen? Biztos voltam benne. De olyan messze van még az a december.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-11-07 16:29:54
Ne feleselj!
Hello Kittynél nincs nagyobb cukiság. Abszolút CukiDiktátor.
Ez a kis apróság maximum aranyos lehet. XD
Ha már aranyos akkor inkább Kukucska:)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-11-06 21:31:09
(#29820) [Link] A Narvál-nóta készítőinek egy csodája, csak ebben egy ló és lovasa szerepel....nem, nem egyszarvú
Végtelenítve megy.
Végtelenítve megy.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-11-06 21:17:20
(#29819) hólnap fórumtali?? aaaa.... nah, mind1 régen voltam már itt,meg holnap egész nap karate edzőtáborban leszek, szal... nem igazán fogok ráérni^^'
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mit is írtam?
Na jó, balra el, holnap fórumtalálkozás közben küldjétek az energiát, szükségem lesz rá...
Na jó, balra el, holnap fórumtalálkozás közben küldjétek az energiát, szükségem lesz rá...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Miújság van errefele? Vmi jó kis téma? Botrány? Elmebaj? Vérengzés?
Perverz pajzánkodás,mely semelyik korosztálynak sem ajánlott?
Utóbbi szokott lenni, furcsamód most épp nincs....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-11-06 20:31:45
(#29816) hello!
hiányolom magamat a fórumról... pedig már fontolgatom a visszatérésemet... na,mind1 mostmár ha belevágtam visszatérek wáááá!
hiányolom magamat a fórumról... pedig már fontolgatom a visszatérésemet... na,mind1 mostmár ha belevágtam visszatérek wáááá!
Perverz pajzánkodás,mely semelyik korosztálynak sem ajánlott?
Ne feleselj!