• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 953 954 955 956 957 958 959 960 961 ... <<>>
beküldve: 2009-11-14 17:30:20
(#29873)
hogojo
hogojo
[ Új arc ]
HALJÁTOK!!!! tüfilcel rajzoljatok valamit a kezetekre és axe-vel fujátok be és nem jön le csak ha sokáig surolod halvány lesz

ádám:)
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-11-14 17:30:19
(#29872)
hogojo
hogojo
[ Új arc ]
HALJÁTOK!!!! tüfilcel rajzoljatok valamit a kezetekre és axe-vel fujátok be és nem jön le csak ha sokáig surolod halvány lesz

ádám:)
beküldve: 2009-11-14 17:13:20
(#29871)
shino-kun
shino-kun
[ Megszállott ]
üdv parasikoly,exiled,alister... de rég jártam erre mizu?

BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2009-11-12 22:09:38
(#29870)
Parasikoly
Parasikoly
[ Megszállott ]
Ez most megmentette a napot; "Raccoon..I choose you!!"

Mer' ezt leszámítva; "As the amazing Maurice said, it was just a story about people and rats. And the difficult part of it was deciding who the people were, and who were the rats."

Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-11-12 22:04:09
(#29869) Válasz alister (#29868) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
én is kb erre jutottam, de azért elvi okok... Büszkeségem azért még van... De valszeg inkább az út.... és valszeg nyárig meg még sokkkal jobban is meg tudom tanulni az anyagot... azért,kösz a bíztatást^^

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-11-12 21:43:53
(#29868) Válasz The Exiled (#29865) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Szerintem teljesen nyilvánvaló: elmész Görögországba. Övvizsgád még lehet, görög utad... na azt passzolom, de azt hiszem, ahhoz több meló kell.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-12 21:15:59
(#29867) Válasz Yoroi (#29866) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Támpont: egy vöröshajú hobbit s mellette L

Jéé, nekem is megvannak^^ kösz

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-11-12 21:02:53
(#29866) Válasz The Exiled (#29865) üzenetére
Yoroi
Yoroi
[ Megszállott ]
Hmm... Hát... Értelmeset nem tudok megjegyezi a helyzetedről.

Támpont: egy vöröshajú hobbit s mellette L

Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-11-12 20:49:36
(#29865)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
A következő sorokat csakis és kizárólag 18 éven fölüliek olvassák el... nem vicc...
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Miért van az,hogy az élet imád nagy faszt nyomni a számba, és aztán még van képe belegecizni!!?? Választhatok... Nagy valószínűséggel ki fognak választani, egy görögországi útra a suliban, amiben az a szopás, hogy akkor lenne az övvizsgám is... Ha kiválasztanak, eldönthetem, hogy vagy mék görögbe, vagy várok 1,5 évet feketeövre, úgy,hogy az utcsó fél évben egyetemen leszek.... miért van ez?

szerk: dzirun: én még nem találtam meg benne őket... adsz támpontot??

Szerk: The Exiled 2009-11-12 20:50:10
beküldve: 2009-11-12 18:16:33
(#29864) Válasz ∂z (#29863) üzenetére
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]
Mol mit mikor hogyan?

Hol van ez a mondóban? a ford.

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-11-12 18:10:09
(#29863)
∂z
∂z
[ True mangafan ]
hihi. Miho és Yaoi, izé Yoroi a mondóban.

-
beküldve: 2009-11-12 18:01:06
(#29862)
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]
Hello mindenki!

Morduk jelentkezik Nyírgyházáról... Tulajdon képen nem mondtam de igazából a sulimba olykor-olykor meglátugatják a nebulókat a japánok... Általában ez mindig nagy szelet kavar: autógramm vadászat, illetve néha bizony elkéri néhány ember a látogatók emalcímét aminek különösebb értelme nincs nem is tudom miért kérik...

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-11-12 16:52:28
(#29861)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
wááá, elegem van az emberekből.... Mült héten rendeltem az itteni alexandrában naruto 9-et, chrno crusade 2-őt és nana 5-öt... itthon jöttem rá, hogy naruto 9 még éppen nem jelent meg, de mind1, gondoltam... ma elmegyek, mert kaptam sms-t, hogy megjött amit rendeltem, de naruto 9 nem volt.... chrno 2-őt és naruto 5-öt tesz elém a csaj, ránézek és mondom: én nem ezt rendeltem... erre kiderül, hogy a nana-t naruto-nak nézték a rendelésben( ők írták)... szal feladtam egy rendelést és azt mondták, ha jövő szerdáig megjelenik a naruto 9, akkor azt is hozzák... utána bemék tescoba( város széle),hogy az inmedio-ban vegyek mondot, erre kiderül: már mindet elvitték, mire a csaj átirányít a város közepén lévő másik újságoshoz, ahol félrerakták ekem az utolsőt... és út közben szarakodott a váltó, és egy útpatkáról való esésnél az ülésem a szúlyom és az esés hatására felált, szal úgy nézett ki,mintha (18) műfasz ( 18 ) lett volna... grat.... és még csak most mék karatéra...

beküldve: 2009-11-11 14:19:06
(#29860) Válasz Hanon (#29856) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Holnap új B'z album.

Most őszintén, ezt miért írtam tegnap? Eddig teljesen tisztában voltam vele, hogy 18-án jön ki, mi a tök történt? Mert az nem valószínű, hogy azt hittem, már 17-e van.
Meg vagyok zavarodva mostanság.

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-11-11 10:56:53
(#29859)
∂z
∂z
[ True mangafan ]
tankönyvtámogatásból mangavétel. lol

-
Oldalak: ... 953 954 955 956 957 958 959 960 961 ... <<>>