Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-11-14 17:30:20
(#29873) HALJÁTOK!!!! tüfilcel rajzoljatok valamit a kezetekre és axe-vel fujátok be és nem jön le csak ha sokáig surolod halvány lesz
ádám:)
beküldve: 2009-11-14 17:30:19
(#29872) HALJÁTOK!!!! tüfilcel rajzoljatok valamit a kezetekre és axe-vel fujátok be és nem jön le csak ha sokáig surolod halvány lesz
ádám:)
beküldve: 2009-11-14 17:13:20
(#29871) üdv parasikoly,exiled,alister... de rég jártam erre mizu?
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2009-11-12 22:09:38
(#29870) Ez most megmentette a napot; "Raccoon..I choose you!!"
Mer' ezt leszámítva; "As the amazing Maurice said, it was just a story about people and rats. And the difficult part of it was deciding who the people were, and who were the rats."
Mer' ezt leszámítva; "As the amazing Maurice said, it was just a story about people and rats. And the difficult part of it was deciding who the people were, and who were the rats."
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
én is kb erre jutottam, de azért elvi okok... Büszkeségem azért még van... De valszeg inkább az út.... és valszeg nyárig meg még sokkkal jobban is meg tudom tanulni az anyagot... azért,kösz a bíztatást^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerintem teljesen nyilvánvaló: elmész Görögországba. Övvizsgád még lehet, görög utad... na azt passzolom, de azt hiszem, ahhoz több meló kell.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Támpont: egy vöröshajú hobbit s mellette L
Jéé, nekem is megvannak^^ kösz
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hmm... Hát... Értelmeset nem tudok megjegyezi a helyzetedről.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-11-12 20:49:36
(#29865) A következő sorokat csakis és kizárólag 18 éven fölüliek olvassák el... nem vicc...
Miért van az,hogy az élet imád nagy faszt nyomni a számba, és aztán még van képe belegecizni!!?? Választhatok... Nagy valószínűséggel ki fognak választani, egy görögországi útra a suliban, amiben az a szopás, hogy akkor lenne az övvizsgám is... Ha kiválasztanak, eldönthetem, hogy vagy mék görögbe, vagy várok 1,5 évet feketeövre, úgy,hogy az utcsó fél évben egyetemen leszek.... miért van ez?
szerk: dzirun: én még nem találtam meg benne őket... adsz támpontot??
Szerk: The Exiled 2009-11-12 20:50:10
Mol mit mikor hogyan?
Hol van ez a mondóban? a ford.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-11-12 18:10:09
(#29863) beküldve: 2009-11-12 18:01:06
(#29862) Hello mindenki!
Morduk jelentkezik Nyírgyházáról... Tulajdon képen nem mondtam de igazából a sulimba olykor-olykor meglátugatják a nebulókat a japánok... Általában ez mindig nagy szelet kavar: autógramm vadászat, illetve néha bizony elkéri néhány ember a látogatók emalcímét aminek különösebb értelme nincs nem is tudom miért kérik...
Morduk jelentkezik Nyírgyházáról... Tulajdon képen nem mondtam de igazából a sulimba olykor-olykor meglátugatják a nebulókat a japánok... Általában ez mindig nagy szelet kavar: autógramm vadászat, illetve néha bizony elkéri néhány ember a látogatók emalcímét aminek különösebb értelme nincs nem is tudom miért kérik...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-11-12 16:52:28
(#29861) wááá, elegem van az emberekből.... Mült héten rendeltem az itteni alexandrában naruto 9-et, chrno crusade 2-őt és nana 5-öt... itthon jöttem rá, hogy naruto 9 még éppen nem jelent meg, de mind1, gondoltam... ma elmegyek, mert kaptam sms-t, hogy megjött amit rendeltem, de naruto 9 nem volt.... chrno 2-őt és naruto 5-öt tesz elém a csaj, ránézek és mondom: én nem ezt rendeltem... erre kiderül, hogy a nana-t naruto-nak nézték a rendelésben( ők írták)... szal feladtam egy rendelést és azt mondták, ha jövő szerdáig megjelenik a naruto 9, akkor azt is hozzák... utána bemék tescoba( város széle),hogy az inmedio-ban vegyek mondot, erre kiderül: már mindet elvitték, mire a csaj átirányít a város közepén lévő másik újságoshoz, ahol félrerakták ekem az utolsőt... és út közben szarakodott a váltó, és egy útpatkáról való esésnél az ülésem a szúlyom és az esés hatására felált, szal úgy nézett ki,mintha (18) műfasz ( 18 ) lett volna... grat.... és még csak most mék karatéra...
Holnap új B'z album.
Most őszintén, ezt miért írtam tegnap? Eddig teljesen tisztában voltam vele, hogy 18-án jön ki, mi a tök történt? Mert az nem valószínű, hogy azt hittem, már 17-e van.
Meg vagyok zavarodva mostanság.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-11-11 10:56:53
(#29859)