Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Áááá, szerintem tudta a csávó, miről beszél. Az a része az üzletnek, amit mutattak, tele volt mangával - már ha jól emlékszem, és nem keverem valamelyik álmommal.
Szerk: _gabi 2009-10-21 15:21:45
na. Hát ennyit értenek hozzá xD Az még a jobbik eset amikor az eladó tudja mi az hogy manga, de amikor ott van kirakva melléje egy fél polc és rámutatsz hogy az a manga, akkor erre is azt válaszolja hogy az nem ez a manga izé hanem képregény...
Szerintem volt ott egy vágás amíg megértetették az eladóval hogy mit jelent az hogy manga, valahogy úgy hogy most az eladó egy negatív képet állított fel magának, amiben a manga egy tömeggyilkos eszköz a gyerekek megrontására.
Szerintem volt ott egy vágás amíg megértetették az eladóval hogy mit jelent az hogy manga, valahogy úgy hogy most az eladó egy negatív képet állított fel magának, amiben a manga egy tömeggyilkos eszköz a gyerekek megrontására.
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Volt. Elmentek egy manga üzletbe, ahol főleg idegen nyelvű mangák voltak, és ott belelapozott az eladó/tulajdonos, vagy nem tudom ki volt az, és beszélt róla pár másodpercet xD
beküldve: 2009-10-21 14:33:48
(#29645) Volt szó benne mangákról ?
Mert a TV újsgában úgy volt benne hogy XXI.század téma: manga
Mert a TV újsgában úgy volt benne hogy XXI.század téma: manga
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Évadzáró Legend of Neil epizód.
Neeee. T___T Úgy elröppent ez az évad.
De úgy vártam már a game over muzsikát. :3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-10-21 12:03:57
(#29643) A Kaleido Star alatt nem a Shaman King - ről beszélt a gyerek? Mert arról volt szó, hogy a 'gonosz egy jó cél érdekében elpusztítja az emberiséget'...
Igazából a csávónak egy jó meglátása volt, mégpedíg a 10 parancsolat hiánya által okozott kultúrális különbségek...
Viszont a cosplay és az alternatív utcai divatok terén nagyot bakizott...Tipikus nyugati meglátás, hogy azért öltöznek be, mert annyira 'egyformák'... Hát nem ( egészen )...A 'beöltözés' lényege az individualitás kihangsúlyozása egy olyan társadalomban, mely a kollektívát az egyén fölé helyezi...A frusztráció, melyet az 'egyén szabadságának hiánya' okoz kényszeríti ki belőlük ugyanakkor új, kevésbé elnyomó közösségtudatot hoznak létre az azonos stílusok képviselői... Röviden, egyszerre jelent elszakadást és beilleszkedést a kollektívába...
Amúgy jól félreértette a gothloli stílus nevét
Annyira nem volt ez a negyedóra kínos, mint mondjuk az elődjei...
Igazából a csávónak egy jó meglátása volt, mégpedíg a 10 parancsolat hiánya által okozott kultúrális különbségek...
Viszont a cosplay és az alternatív utcai divatok terén nagyot bakizott...Tipikus nyugati meglátás, hogy azért öltöznek be, mert annyira 'egyformák'... Hát nem ( egészen )...A 'beöltözés' lényege az individualitás kihangsúlyozása egy olyan társadalomban, mely a kollektívát az egyén fölé helyezi...A frusztráció, melyet az 'egyén szabadságának hiánya' okoz kényszeríti ki belőlük ugyanakkor új, kevésbé elnyomó közösségtudatot hoznak létre az azonos stílusok képviselői... Röviden, egyszerre jelent elszakadást és beilleszkedést a kollektívába...
Amúgy jól félreértette a gothloli stílus nevét
Annyira nem volt ez a negyedóra kínos, mint mondjuk az elődjei...
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
Elkezdtem nézni..a Neilt... visítva röhögök XD
Ez NAGGGYYON BETEEEEEG XD
szerk: végignézve. Ekkora állattságot rég láttam ilyen jól kidolgozva.
Ez NAGGGYYON BETEEEEEG XD
szerk: végignézve. Ekkora állattságot rég láttam ilyen jól kidolgozva.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-10-21 12:38:08
beküldve: 2009-10-21 08:48:18
(#29641) Én is megnéztem, és tényleg eléggé tré volt. Viszont az animeconos részlet jó volt benne.
De ez tényleg furcsa volt, hogy DN-ről hablatyoltak, és közbe a "világmegmentő legendás manővert mutatták."
De ez tényleg furcsa volt, hogy DN-ről hablatyoltak, és közbe a "világmegmentő legendás manővert mutatták."
beküldve: 2009-10-21 05:44:46
(#29640) Hát mondjuk azt a pokemonos-rohamos dolgot igazán kihagyhatták volna -.-" Meg mikor elkezdtek a műfajokról beszélni, és hogy főleg felnőtteknek való...
Semmit nem tudott a csávó, attól hogy egy ideig Japánban élt... és osztja itt az észt xD
De szerintem csak az animések nézték meg a műsort - nem hiszem, hogy a Kaleido Start néző kisgyerek anyukája beült a tv elé, és most már bekódolta az animaxet
Semmit nem tudott a csávó, attól hogy egy ideig Japánban élt... és osztja itt az észt xD
De szerintem csak az animések nézték meg a műsort - nem hiszem, hogy a Kaleido Start néző kisgyerek anyukája beült a tv elé, és most már bekódolta az animaxet
beküldve: 2009-10-21 04:58:31
(#29639) nem tudtam megnézni, mer 7köznap nincs tvm, de majd csütörtök bepótolom. nagyon kíváncsi vagyok, h miket mondtak
-
beküldve: 2009-10-21 02:06:09
(#29638) Ez a riport teljesen negatív hangvételű volt. A riporter majd' hogy nem röhögött néhol.......................... ..
MIANEVED?!
Végül mégis megnéztem a XXI. századot xD Mint számítani lehetett rá, a Pokémonból, Kaleido Starból vágtak ki részleteket
De mondjuk ezt a Dragon ballos betiltást nem értem - a 120. rész után jutott eszükbe betiltani? Vagy én hallottam félre? (Pedig azt mindig néztem xD)
De legalább nem szóltak be :)
De mondjuk ezt a Dragon ballos betiltást nem értem - a 120. rész után jutott eszükbe betiltani? Vagy én hallottam félre? (Pedig azt mindig néztem xD)
Én azon akadtam le, hogy KÉT(!!) rohadt pszichológuson múlt a DB sorsa!!
A Pokémon-t nem hagyhatták ki...Én már előre megjósoltam, hogy benne lesz...
De basszus, azok a magyar op-k Röhögtem és sírtam..."Kedves Songohán..." meg "szeretet és barátság"...Elnézést ha megsértek valakit, de mekkora ghey volt már a dalszövegíró...
Összességében nem volt sem informatív, sem kifejezetten békítő jellegű ez a 15 perc, de legalább nem megint az "állóképek villódznak, a csajok japánul nyögnek és folyik a vér" előítéletet erősítették abban aki nézi...( idézet : Antifaces XD ) Haladás...
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
beküldve: 2009-10-20 23:45:24
(#29636) Hát ez a XXI. század elég gáz volt, kb sikerült deviáns japánmajmolásnak beállítaniuk az egész dolgot És ráadásul egy hozzá nem értő ember vágta össze... Death note-ról beszél és Kaleidot mutatnak alatta Csak gratulálni tudok az Rtl Klubnak az újabb igényes riportfilmért
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2009-10-20 23:36:08
(#29635) Végül mégis megnéztem a XXI. századot xD Mint számítani lehetett rá, a Pokémonból, Kaleido Starból vágtak ki részleteket
beküldve: 2009-10-20 23:02:03
(#29634) Évadzáró Legend of Neil epizód.
Van benne sipkáját levevő gonoszfiú, naív, igaz szerelemről romantikázó bögyös hercegnő és alsónacis, félholt Neil, aki megmondja, hogy ez így azért butaság...
A vége pedig csudijó. Folytatást!
Ja, és ne feledjétek gyerekek...
Be kéne szerezni egy konzolt és mehet a fantazmagória...
Van benne sipkáját levevő gonoszfiú, naív, igaz szerelemről romantikázó bögyös hercegnő és alsónacis, félholt Neil, aki megmondja, hogy ez így azért butaság...
A vége pedig csudijó. Folytatást!
Ja, és ne feledjétek gyerekek...
Never masturbate while playing Nintendo.
Be kéne szerezni egy konzolt és mehet a fantazmagória...
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-10-20 23:05:53