Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-11-26 11:57:32
(#29951) What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Sziasztok! Ti hogy vagytok? Én pl rosszul mert beteg vagyok. :(
ismerős...én is rosszul..szintén beteg vagyok
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-26 08:17:27
(#29949) beküldve: 2009-11-25 22:25:47
(#29948) Olyan szép evőpálcikákat kaptam. Ugyan nem most, de akkoris köszönöm FMA
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-11-22 23:02:00
(#29947) Alister, kukkants be a mangarajzolás topikba.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ha meg nem fake, akkor Ómájngott
Ja amúgy megint itt vagyok az éter túloldalán, láthatatlanul, ámbár mégis érzékelhető módon. Olvasgatom a "szakrális művészetről a világvallások tükrében" című érdekes /tényleg az!/ könyvet muszájból. bár tecc, de hosszú és fárasztó.
Amúgymeg: "Minden natyon szep. Minden natyon jo. Mindennel meg fatyok elegedfe" (C) Ferenc József
Napalm for everyone! Hogy egy klasszikust idézzek: "Burn, ************, burn!"
Ja amúgy megint itt vagyok az éter túloldalán, láthatatlanul, ámbár mégis érzékelhető módon. Olvasgatom a "szakrális művészetről a világvallások tükrében" című érdekes /tényleg az!/ könyvet muszájból. bár tecc, de hosszú és fárasztó.
Amúgymeg: "Minden natyon szep. Minden natyon jo. Mindennel meg fatyok elegedfe" (C) Ferenc József
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-11-22 20:39:09
Én is akarok ennyi szabadidőt. DDD:
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
sztem (remélem fake). eléggé for teh LULZ feelingje van
szerk: profiloldal/honlap: "Köszönöm a sok megdugnálak, ha nem 14 lennél üzenetet. És az MSN címeket is, mert valakinek bejön a csaj, aki a képemen van. Nem vagyok emo, se scene, és nem terhelem feleslegesen a billentyűzetem ezzel a furcsa írással, ami a profilomban van. Azt se én írtam. copy+paste. Elmúltam már 20 is, és csak a LULZ kedvéért regeltem fel."
szerk: profiloldal/honlap: "Köszönöm a sok megdugnálak, ha nem 14 lennél üzenetet. És az MSN címeket is, mert valakinek bejön a csaj, aki a képemen van. Nem vagyok emo, se scene, és nem terhelem feleslegesen a billentyűzetem ezzel a furcsa írással, ami a profilomban van. Azt se én írtam. copy+paste. Elmúltam már 20 is, és csak a LULZ kedvéért regeltem fel."
-
Szerk: ∂z 2009-11-22 15:25:14
beküldve: 2009-11-22 14:09:31
(#29942) What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-11-22 14:06:42
(#29941) Igen, vannak Twilight fanok. Köztük én is, bár mivel divatcikk lett, ezért kezdem azt érezni, hogy nem is nagyon érdekel.
Tegnap voltam is az Újholdon. A könyvet olvastam először, és így kellemes csalódás ért a filmnél. Bár ha kb. 580 oldalt két órába sűrítettek bele, akkor a 780 oldal valószínűleg Harry Potter sorsra jut, és két filmre szedik az utolsó kötetet.
Edit: Egyébként tényleg furcsán írsz. Üdvözlöm a nyelvtantanárod, és látom, hogy te sem vagy egy hejesirobalynok. *Bocs, ha szúrja a szemeteket, nekem is, de ilyen példaféle.*
Tegnap voltam is az Újholdon. A könyvet olvastam először, és így kellemes csalódás ért a filmnél. Bár ha kb. 580 oldalt két órába sűrítettek bele, akkor a 780 oldal valószínűleg Harry Potter sorsra jut, és két filmre szedik az utolsó kötetet.
Edit: Egyébként tényleg furcsán írsz. Üdvözlöm a nyelvtantanárod, és látom, hogy te sem vagy egy hejesirobalynok. *Bocs, ha szúrja a szemeteket, nekem is, de ilyen példaféle.*
Szerk: Usagi-chan 2009-11-22 14:08:52
ajánlom figyelmedbe a Magyar helyesírási szótárat vagy legalább egy firefox plugin-t. persze hogy vannak twilight fanok.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
-
Szerk: ∂z 2009-11-22 12:29:46
beküldve: 2009-11-22 11:51:41
(#29939) Szia!^^
Kérlek ne duplapostolj! (=Két hozzászólás közvetlen egymás után.) Ha szeretnél még valamit közölni az előző hozzászólásodnál a "szerkeszt" feliratra kattintva megteheted.^^
szerk.: Uh, volt ez már multipost is!
Egyébként emlékeim szerint vannak köztünk olyanok, akik szeretik a Twilightot...
De azért hálás vagyok a hozzászólásaidért. Végérvényesen eldöntöttem, hogy a magyar nyelv haldoklásáról fogok szakdogát írni, még akkor is, ha zokogni fogok miatta.
Egy kérdés: Te az iskolában is így írsz? Mármint... Ha dolgozatot/fogalmazást/esszét kell írnotok? Mert ha igen, nem irigylem a javító tanárt. XD
Kérlek ne duplapostolj! (=Két hozzászólás közvetlen egymás után.) Ha szeretnél még valamit közölni az előző hozzászólásodnál a "szerkeszt" feliratra kattintva megteheted.^^
szerk.: Uh, volt ez már multipost is!
Egyébként emlékeim szerint vannak köztünk olyanok, akik szeretik a Twilightot...
De azért hálás vagyok a hozzászólásaidért. Végérvényesen eldöntöttem, hogy a magyar nyelv haldoklásáról fogok szakdogát írni, még akkor is, ha zokogni fogok miatta.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-22 12:30:58
beküldve: 2009-11-22 11:42:53
(#29935) cyaxtook <3 Myzu????
Ytt wannak barcsyk??? Ygen??? Ky cejety a twyllygtet? én luw <333
Bemuyzom ytt. olwash <333 S [Link]
meeekk puxcsyy <333
Ytt wannak barcsyk??? Ygen??? Ky cejety a twyllygtet? én luw <333
Bemuyzom ytt. olwash <333 S [Link]
meeekk puxcsyy <333
*Következő hozzászólásokkal egybeszerkesztve. A szentbeszédet pedig a többiek már prezentálták, szívleld meg jó tanácsaikat! A moderátor*
xerezs! SCENY LUW! EMO 4EWWEER! TWYLLYYGHT LUW! <33
Szerk: Moderátor 2009-11-22 14:15:15
beküldve: 2009-11-22 00:43:13
(#29934) Alf. Már akkor sem értettem az orrát.
Hm. Ma nagyon durván neutrális kedvemben vagyok. Még egy flash rpg első chapterét is fapofával ültem végig. Há bazz.
Hm. Ma nagyon durván neutrális kedvemben vagyok. Még egy flash rpg első chapterét is fapofával ültem végig. Há bazz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!