Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ezek milyen jó címek már! Hajdanán még nekem is volt vagy 10, de nem ilyen epikusak, mint a 'Queen of Rape Face'.
Béla: még csak az kéne! Fúj, annyira még nekem sincs nőies hangom! És különben is utálom azt az embert. Kurt Cobain sem szerette, úgyhogy innentől kezdve kizárt, hogy neki öltözzek be.
Béla: még csak az kéne! Fúj, annyira még nekem sincs nőies hangom! És különben is utálom azt az embert. Kurt Cobain sem szerette, úgyhogy innentől kezdve kizárt, hogy neki öltözzek be.
Szerk: Yaven 2010-01-02 19:48:41
Húhú *felnyújtja a kezét* én nem!
*majd megnyugodva visszaül helyére*
*majd megnyugodva visszaül helyére*
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Én kérlek hogy gyere el két okból is:
1.Én csak a tavaszi conon leszek.
Már csak ezért megéri elmenni, hát még ha Yaven beöltözik Axl-nek és táncolnak Hátéval a színpadon
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Dehogyneeeem... Naaaa, lééégyszi~ Nyomunk Sweet Child O' Minet az őrjöngő tömegnek, meg minden.
Ja és amúgy, a 30 tizede nem különbség. Ketten megoldjuk, hidd el nekem.
Ja és amúgy, a 30 tizede nem különbség. Ketten megoldjuk, hidd el nekem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Gilje: akkor már ketten vagytok true shotafanok Hanonnal.
Igen, ezt a tisztséget már kinéztem magamnak! A kedvenc fórumomon már én vagyok a Queen of Rape Face, és az Off Bajnok 2009
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
minél több új emberrel találkozok testközelből annál jobb..
Azért ezt a második pontot jobban is megfogalmazhattad volna.
(affranc, duplapost. )
Szerk: Yaven 2010-01-02 19:43:22
Yaven meg beöltözik Axlnek. Ugye?
NEM.
Mikami: sajnos addigra már Béluska régen halott lesz. De azért gyere!
Gilje: akkor már ketten vagytok true shotafanok Hanonnal. ÉS a Holdfénycon Székesfehérváron van?
Szerk: Yaven 2010-01-02 19:44:01
beküldve: 2010-01-02 19:39:46
(#30199) Jön valaki közületek HoldfényConra? mostmár csak a poén kedvéért kérdezem (mikroökonómiát tanul, visszafejlődik agyilag)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-02 19:40:19
Én kérlek hogy gyere el két okból is:
2.És minél több új emberrel találkozok testközelből annál jobb..
2.És minél több új emberrel találkozok testközelből annál jobb..
az 1.-ből értetődik a 2. de az nem baj..
Slash cpben simán, nem fog látszani belőlem semmi.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Csak akkor megyek el a tavaszira ha megismétlitek
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Super Google koktél szörcs.... azaz inkább szürcs(ölés)
Szerk: Morduk 2010-01-02 19:35:59
beküldve: 2010-01-02 19:35:08
(#30194) Tegnap volt mellesleg én shotafan vagyok, ha már az éveknél tartunk
Találkoztam Marykével !
Yaven: gondolom nincs videó
közvetetten bár, de találkoztam!
Yaven: gondolom nincs videó
Hogy lehet valakivel közvetetten találkozni?
Videó sajnos nincs, de már találtam képet, amin Béla feje látszik közelről.
Béla: a hamvas lábaimat (?) nem fogom avval fárasztani, hogy rajtad tapossak. Miket is képzelsz? Én éppen am. a 30 tizedére gondoltam a túlzott korkülönbségnél.
Am. meg a fiúk általában éretlenebbül gondolkoznak, mint a lányok, szóval szerintem az az optimális, ha a fiú javára van néhány év különbség.
Szerk: Yaven 2010-01-02 19:38:47
Akkor, csak hogy tovább növeljem ezt a tévhitet: "I got this reputation for being drunk all the time but I`m really not all that bad. I`m actually a nice shy kid."
Igazából nem hiszem, hogy ezt években meg lehet határozni, én is csak azért dobálóztam 30-40 évvel, mert Morduk azt hozta fel. Az a gond, hogy egy fiatal és egy idős, két külön generáció, más szokásokkal, más értékrenddel nagyon nehezen csiszolódik össze.
Yaven: Komolyan, taposs meg! Inkább taposs meg, na. Egyébként, mint írtam, csak azért jöttem a negyven évvel, hogy szélsőséges legyen a példa, meg mert Morduk is valami ilyesmit írt.
Gilje: Mostanában van a születésnapja? Delol.
Mikami: Sok jóból kimaradtál, ez a tánc a színpadon csak a jéghegy csúcsa volt. Volt léggitáros Yoroi is, az szerintem nagyobbat ütött.
Igazából nem hiszem, hogy ezt években meg lehet határozni, én is csak azért dobálóztam 30-40 évvel, mert Morduk azt hozta fel. Az a gond, hogy egy fiatal és egy idős, két külön generáció, más szokásokkal, más értékrenddel nagyon nehezen csiszolódik össze.
Yaven: Komolyan, taposs meg! Inkább taposs meg, na. Egyébként, mint írtam, csak azért jöttem a negyven évvel, hogy szélsőséges legyen a példa, meg mert Morduk is valami ilyesmit írt.
Gilje: Mostanában van a születésnapja? Delol.
Mikami: Sok jóból kimaradtál, ez a tánc a színpadon csak a jéghegy csúcsa volt. Volt léggitáros Yoroi is, az szerintem nagyobbat ütött.
Szerk: Háté 2010-01-02 19:34:20