Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az avataromra kell nézni, emberek, és vége a vitának. Van ennél a férfiállatnál szexisebb lény a Földön? Na ugye, hogy nincs.[/I]
Natsume Maya xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-02 21:12:33
Az avataromra kell nézni, emberek, és vége a vitának. Van ennél a férfiállatnál szexisebb lény a Földön? Na ugye, hogy nincs
Gintoki
Én.
Yaven: Layne Staley; ő zenész? (még nem halottam róla) Már bocsi de tényleg nem ismerem ő ki mit mikor és hogyan csinál? (XD)
Szenttehén: Valószínüleg azért látod mert nincs sok
Hisz mindenkinek más a szexi. Sokszor nem jut az embereknek eszébe hogy nem vagyunk ugyanolyanok és ez jó mert van vita téma ...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-01-02 21:12:47
Gintoki
Az egész 7 oldalra visszanyúló vitának nem látom értelmét (nem is vártam el, hogy megértsem), de ez az egy szó erősebben vibrál, mint ezer másik. Tudnak ezek a vidám emosrácok."Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
bocsi:) Johnny Depp
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Az avataromra kell nézni, emberek, és vége a vitának. Van ennél a férfiállatnál szexisebb lény a Földön? Na ugye, hogy nincs
Gintoki
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Tényleg nincs.
ROFL.
ROFL.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Dz: majdnem.
Mikami: nem tudom mi a bajod, az előző után igazán megérdemeltük mi lányok ezt a képet. Különben meg rajta még mindig sokkal több ruha van, mint az előző hölgyön. És a te kedvedért spoilerba is raktam!
Béla: helyes válasz! Kapsz egy pirospontot; holnap amikor felébredsz és benézel a tükörbe, pont ott fog ülni az orrodon. Am. meg nem hasonlítgattam őket össze, csak azt mondtam, hogy utóbbi jobban tetszett. Viszont a Soundgarden ellen már tényleg nem lehet kifogásod.
És Layne Staley igenis szexi. Lehet hogy már halott, de még mindig szép. Nem volt szép dolog tőled ezt kétségbe vonni. Most még jobban haragszom.
Mikami: nem tudom mi a bajod, az előző után igazán megérdemeltük mi lányok ezt a képet. Különben meg rajta még mindig sokkal több ruha van, mint az előző hölgyön. És a te kedvedért spoilerba is raktam!
Layne Staley
Béla: helyes válasz! Kapsz egy pirospontot; holnap amikor felébredsz és benézel a tükörbe, pont ott fog ülni az orrodon. Am. meg nem hasonlítgattam őket össze, csak azt mondtam, hogy utóbbi jobban tetszett. Viszont a Soundgarden ellen már tényleg nem lehet kifogásod.
És Layne Staley igenis szexi. Lehet hogy már halott, de még mindig szép. Nem volt szép dolog tőled ezt kétségbe vonni. Most még jobban haragszom.
Szerk: Yaven 2010-01-02 21:06:02
Az avataromra kell nézni, emberek, és vége a vitának. Van ennél a férfiállatnál szexisebb lény a Földön? Na ugye, hogy nincs.
Ezzel nem biztos hogy mindenki egyet ért!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Moderátor 2010-01-02 22:00:01
Átolvastam, én még mindig értem... Lehet túl sok volt benne az érthetetlen kifejezés, úgyhogy egy mondatban leírom az egészet, nem bonyolítom túl vibratoval, meg ilyesmivel: A szóló az szóló, és Slash szólója szebb, és jobb, és wáhh.
A zenekart meg nem bántani akartam, de Slasht hozzájuk hasonlítani megmosolyogtató. Slash utánad a legnagyobb szerelmem, ezek meg... Gázmaszkos emberek.
Layne Staley pedig még mindig nem szép.
Az avataromra kell nézni, emberek, és vége a vitának. Van ennél a férfiállatnál szexisebb lény a Földön? Na ugye, hogy nincs.
A zenekart meg nem bántani akartam, de Slasht hozzájuk hasonlítani megmosolyogtató. Slash utánad a legnagyobb szerelmem, ezek meg... Gázmaszkos emberek.
Layne Staley pedig még mindig nem szép.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-02 21:01:05
Mért fogom ki mindig a legjobb pillanatokat a visszatéréshez?
a szememnek annyi...
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2010-01-02 20:54:30
(#30255) Counter attack...
Aki felismeri, hogy ki van a képen; kap egy pirospontot ;)
Szerk: Yaven 2010-01-02 20:55:55
jaj örültem hogy végre lejjebbment, erre újra behozzátok ezt a képetXD készXD
Nem, ez a Taccs! and Go samponmárka
Nem, ez a Taccs! and Go samponmárka
Jajj,elnézést kívánok. xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Dzke, a jókisfiú likes your post
tudom. külön neked választottam, válaszolva a kedves köszönésedre :P
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-01-02 20:49:46