Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A biztonság kedvéért 18+
'triplaposzt'... csak szerintem hangzik ez a szó úgy, mint vmi szexuális segédeszköz? Avagy talán nem kellett volna annyit nézegetni a Fiszitől kapott MattxMellos naptárat...
Béla: nem kapnál, mert az effajta gitárszólóktól feláll a szőr a hátamon. Viszont ha [Link] ebből s számból adnád elő a 2:26-3:05-ig tartó részt, akkor talán kapnál egy puszit az arcodra. Am. meg basszusgitáros vagy, nem? Adj elő basszus szólót!
Szerk: Yaven 2010-01-02 20:34:24
Amilyen szenvedéllyel átfűtött szerenádot fogok neked adni, nem is akarsz majd elfutni, meglásd. Azért ha egy ilyet lenyomok neked, legalább egy puszit kapok, ugye?
*ROTFLMAO*
*ROTFLMAO*
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ennél gonoszabbat már nem is tudnál mondani. De talán "Béla" (ahogy te mondanád) lehet hogy mégis megérdemli? lehet...
Gilje: engem nem zavar velem is előfordult (de nekem csak dupla volt XD)
Gilje: engem nem zavar velem is előfordult (de nekem csak dupla volt XD)
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-01-02 20:28:58
beküldve: 2010-01-02 20:25:22
(#30234) Úristen mindenkitől bocsi ezért a triplaposztért, esküszöm véletlen volt
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Na majd élőben bebizonyítom, hogy komolyak az érzéseim. Höhöhöhö. Adok neked egy szerenádot, például. Még mielőtt valami csúnyára gondolnál.
Ettől nem félek; a te állítólagos szenvedélyed úgysem gyorsít fel annyira, hogy ne tudnék elfutni előled, vagy esetleg jól megrugdosni bizonyos helyeken.
Szerk: Yaven 2010-01-02 20:29:50
beküldve: 2010-01-02 20:22:46
(#30232) Szívesen bármikor! Elvégre Hentai noooooooo...!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Na majd élőben bebizonyítom, hogy komolyak az érzéseim. Höhöhöhö. Adok neked egy szerenádot, például. Még mielőtt valami csúnyára gondolnál.
Gilje: Ezzel most rohadtul megvédtél. xD
Mikami: Ne nézd meg azt a linket!!
Gilje: Ezzel most rohadtul megvédtél. xD
Mikami: Ne nézd meg azt a linket!!
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-02 20:21:49
beküldve: 2010-01-02 20:19:18
(#30229) Béla védelmében mondom hogy a Tópartiban a tangás modellünket is Bélának hívták
De jó! Sorostársra leltem! Legközelebb tényleg együtt kéne szilveszterezni és akkor csinálnánk egy igazi nem piálós, normális bulit, ahol jó zenék mennek és az emberek nem az alkoholtól lennének feldobottak, hanem a társaságtól! /naív fantáziálgatás off/
Béla: sajnálom, de már nem tudok hinni neked. Az Axel-es hozzászólásoddal végleg leírtad magadat előttem.
Gilje: az én linekimet is már sokan megsinylették. Igaz, Mikami? [Link]
Béla: sajnálom, de már nem tudok hinni neked. Az Axel-es hozzászólásoddal végleg leírtad magadat előttem.
Gilje: az én linekimet is már sokan megsinylették. Igaz, Mikami? [Link]
Szerk: Yaven 2010-01-02 20:20:48
beküldve: 2010-01-02 20:15:36
(#30227) hehe, igen, az én linkeimnek sokan áldozatául estek már így lett egy egész bajai kollégium Akuma no Eros - Virgin Crisis rajongó...
Én onnan tudtam, hogy olvastam a fórum-sagát Dragda O'Riley tollából.
Ténleg belinkelnéd hogy én is értsem?
De ténleg csak vicc volt bocsi
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Már megtanulhattam volna hogy ne nézzem meg amit linkeltek.
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Örülnék, ha csak ennyi lenne... De ez igazi, mély, szenvedélyes szerelem. Elsöprő érzések kavarognak bennem irántad.
*ROTFL*
*ROTFL*
Yaven !
Borulj keblemre ! xD
Teljes mértékben egyetértek ezzel a hozzászólással
Én is 100%-ig így vagyok a dologgal.
Borulj keblemre ! xD
Teljes mértékben egyetértek ezzel a hozzászólással
Én is 100%-ig így vagyok a dologgal.
MIANEVED?!
Én onnan tudtam, hogy olvastam a fórum-sagát Dragda O'Riley tollából.
Béla: nem hiszek neked! Tudom, hogy csak a perverzióid kielégítésének eszközeként tekintesz rám!
Gilje: ez meg mi volt? A "Reft" am. csak 2 perc után esett le, hogy mi. XD
Béla: nem hiszek neked! Tudom, hogy csak a perverzióid kielégítésének eszközeként tekintesz rám!
Gilje: ez meg mi volt? A "Reft" am. csak 2 perc után esett le, hogy mi. XD
Szerk: Yaven 2010-01-02 20:12:07