Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-02 21:44:01
(#30296) olvastatok Mondot? volt benne egy cikk a világ legrosszabb animéiről, és azt hiszem a második vagy a harmadik volt az Eiken. Nos, nekem az az egyik kedvenc animém annyira beteg elmeroggyantság, hihettelen nem értem miért húzták le ennyire
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-02 21:44:47
beküldve: 2010-01-02 21:43:49
(#30295) Ne csináljátok ezt velem, srácok! Matt figurája igazán kimagasló; ő az egyetlen olyan szereplő, aki tényleg minden ok nélkül halt meg. Am. meg a DN 13.-ban pont ugyanannyi helyet kapott, mint Watari, sőt még a készítők az interjúban beszéltek is róla!
köszönöm mindannyiótoknak én a DN-ban addig jutottam amíg meghal L. ott depressziós lettem és nem néztem tovább.
Ez hányadik részben volt? Mert én kb. a 10 részig láttam de a 7.-ig emlékszem (azok az emlékek is a mangából valók)
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ő Matt a Death Note-ból.
Bár nem nagyon emlékszem rá...legalábbis az animéből biztosnem.
Megközelítőleg 3 percet szerepelt. Aztán lelőtte egy halom rendőr. És ennyi.Bár nem nagyon emlékszem rá...legalábbis az animéből biztosnem.
Cut xD
Amnéziás vok,főleg a mellékszreplők nevét nem jegyzem meg.
Erről a Zaizen Jotaro jut az eszembe,a világ egyik legokádékabb animéje.De nem is ez a lényeg,hanem a szereplők széles választéka: ugyebár van a Jotaro és a többiek.Ennyi. Kész xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-02 21:40:32
(#30292) jaja, hallottam, hogy sok rajongója van, de én nem tudtam vele azonosulni mikor utánnanéztem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ő Matt a Death Note-ból.
Megközelítőleg 3 percet szerepelt. Aztán lelőtte egy halom rendőr. És ennyi.Bár nem nagyon emlékszem rá...legalábbis az animéből biztosnem.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-01-02 21:35:02
(#30290) köszönöm mindannyiótoknak én a DN-ban addig jutottam amíg
cserébe elárulom hogy ő Ruruka a Crimson Spellből
meghal L.
ott depressziós lettem és nem néztem tovább. pedig jóelőre tudtam már h ez lesz cserébe elárulom hogy ő Ruruka a Crimson Spellből
*Hiányzó spoiler pótolva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-02 22:03:28
Yaven avája Matt
Na mondjuk én Google-n nem láttam ezt a képed...
Ja de csak Yaven ezt kivágta tényleg de azért szerintem nagyon jó kivágás...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2010-01-02 21:35:13
nem kaptunk választ Yaven avatarjára, vagy igen?
Ő Matt a Death Note-ból.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Mielőtt még kiselőadást tart róla:
Yaven avája Matt
Yaven avája Matt
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
biztosan olyan beck-es szarnak kinéző, valójában kurvajó gitárja van, ami ilyen szuuuperhangzású kincs
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-02 21:30:19
(#30285) nem kaptunk választ Yaven avatarjára, vagy igen?
beküldve: 2010-01-02 21:29:24
(#30284) Slash, bocsáss meg a tudatlanoknak, kik nem ismerik fel nagyságodat.
The Exiled: Jóval több van neki, mint húsz. Egy-két helyen olyanokat lehet hallani, hogy kétszáznál is több gitárja van... Hogy minek, amikor stúdiózásra egy csöves Les Paul kópiát használ már az Appetite for Destruction óta, azt én sem tudom.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Gilje: ennyi. Egy halom Les Paul. Meg mellesleg Slash is.
szeressük a les paul gitárokat, de azért ez már túlzás... 2-3 még jólvan, de 20!!! azért én em vagyok ilyen beteg...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"