Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
miután igent mondtam elrángattam a közeli szántóföldre henteregni meglepő álom volt ugyanis ennyire sosem voltam oda L-ért, de ha már felajánlotta ám legyen
Freud erre vajon mit mondana?
Bocs, magas labda volt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-02 22:17:23
(#30326) jé, most látom hogy Addiktgyanús lettem! mikor? pedig most nem is szinteztem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Igazad van... És azt a 4. epizódot túl lehet élni... valahogy
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-02 22:14:32
(#30324) akkor most elmesélem hogy egy másik álmomban egy L cosplayer kérte meg a kezem. Akiről aztán kiderült h ő az igazi L!!! Tasson egy stégen megkérte a kezem a csillagos ég alatt és én miután igent mondtam elrángattam a közeli szántóföldre henteregni meglepő álom volt ugyanis ennyire sosem voltam oda L-ért, de ha már felajánlotta ám legyen
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Neem, ennek olyan mély értelme van aminek megismeréséhez egy élet is kevés lenne... ezért ne is foglalkozzunk vele, csak nézzük
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Moderátor 2010-01-02 22:19:57
álmomban Ichimaru Gin megkérte a kezemet, de előtte megkérdezte, hogy előtte felboncolhat-e és én örömtől csillogó szemmel hebegtem hogy igen, persze, BÁRMIKOR!
OMG. Skizoid énemre jellemző, hogy a fenti szösszenet olvasása után egyszerre találtalak nagyon szimpatikusnak, és jutottam arra a következtetésre, hogy ha esetleg találkozunk, igyekszem nem hátat fordítani neked.... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-02 22:11:09
(#30321) Köszönöm köszönöm
kb. tényleg ennyi az értelem benne...
pi piru pirupi pipiru píííííííííííí xD
amikor Dokuro Csán "véletlen" benyitott a fiú mosdóba és szegény fiúkák össze-vissza-pisálva szaladtak kifele...
vagy amikor Szakura-kun kapott egy gyönyörűszép gyomorszájbavágást a buzigánnyal és átsütött a hasán lévő lukon a nap
amikor Dokuro Csán "véletlen" benyitott a fiú mosdóba és szegény fiúkák össze-vissza-pisálva szaladtak kifele...
vagy amikor Szakura-kun kapott egy gyönyörűszép gyomorszájbavágást a buzigánnyal és átsütött a hasán lévő lukon a nap
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-02 22:11:35
beküldve: 2010-01-02 22:07:50
(#30317) emlékszel a YuuYuu Hakusho Openingjére amikor Yusuke egy bazi dorongot cipel a vállán?
itt az értelem!!!
itt az értelem!!!
tény,hogy a dokuro nagy baromság, de annak legalább értelme van
És mi lenne az? Hogy a gyereket halála után újratámasztja dokuro-chan az erejével?
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-01-02 22:08:12
ami jó az egyszerűen jó, akármilyen mély, meg hűde hihetetlen is a Desznót, a Kód Gáz, vagy az Elfen Lied. //Insert random favorite here
és most hősiesen bevallom, hogy a DN-ben Lightot szerettem, főleg az elmebeteg röhögéseit, a Code G-ben az első részig jutottam, az Elfen Liedet pedig végignéztem de szerintem fütyfürütty anyime
A My Balls pedig egy elmeroggyant, nagyon-nagyon beteg rekeszizomgyilkos ecchi
Szerk: Gilje-sama 2010-01-02 22:04:53
lövésem sincs,hogy mi ez,de az ismertető alapján ez is kész van xD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Moderátor 2010-01-02 22:07:23
mivel a fordítás túl lassan jön én már angolul élvezem eme remekművet
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Moderátor 2010-01-02 22:06:58