Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ezek a fránya szomszédok...mindig a legrosszabb pillanatban eszi ki az avas őket a lakásból.
Ráadásul a szomszéd egy pulcsiban volt és nem azért ment ki mert takarítani ment ki, hanem éppen kelet neki valami kintről...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ezek a fránya szomszédok...mindig a legrosszabb pillanatban eszi ki az avas őket a lakásból.
A fogalmazásod meg nem is borzalmas.Bár én is szerkesztgetem az enyémet,tegyük hozzá,mert mindig vmi eszembe jut utólag
A fogalmazásod meg nem is borzalmas.Bár én is szerkesztgetem az enyémet,tegyük hozzá,mert mindig vmi eszembe jut utólag
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-03 12:31:34
A macskák bajuszát az operettben ponttal jelzik, tehát mondhatnám; hogy igen. De gondold el egy arcon veszekszünk már mióta? Uffff....
Mikami: Hát igen az a fül jó szőrös lehetett....
Mikami: Hát igen az a fül jó szőrös lehetett....
Szerk: Morduk 2010-01-03 12:17:18
Ha ez megnyugtat én ezt néztem arcnak : ._.
Ezt pedig két fülnek: * *
Ezt pedig két fülnek: * *
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
más az, amikor egy alapvetően félreérthető, mindenki számára más délibábról van szó, és mikor erről: *._.* Mellesleg,te már láttál pontbajuszt?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Bármi amire valaki gondolna... Lehet h valaki rájön hogy az orr (mint te) de lehet, hogy valaki (mint én) élénk a fantáziája, és másra is gondol, vagy nem tűnik fel...
Példa: Ha valaki halucinál a saharában akkor mondja; -Nézd ott egy oázis! erre a másik; -Nem az ott csak homok! Nagyából így meg tudsz érteni?
2db szem, alatta 2 pont, alatta egy szály... valyon mi lenne az a 2 pont??
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
az egy orrlyuk...
Túl magas az intelligenciád...
De az lehet hogy tényleg arra gondolt amire én (ha egy pillanatra is de akkor is gondolhatott ilyenre)
az egy orrlyuk...
*._.*
Ez milyen arc? két csillogó szem.(ok) meg egy száj (eddig megvan) de mi van középen (neeeeem nem aaaz a fejre gondolok azaz az arcra) szőr? bajusz? macska vagy te? jaj... (XD)
Mindig szerkesztek és csak szerkesztek áááááá
Szerk: Morduk 2010-01-03 11:47:26
Vagy kettépisikélni.
Jujj de brutálisak vagyunk ma reggel pedig én épp idetüncülködöm a CardCaptor Sakurán
Ömm, nálunk csak dizájnhóvan, de az is olvad. Ez az amelyik semmire se jó csak csinos
Megin elloptam anyám csillogó testápolóját! Aaaaaaaah, most tiszta bishonennek érzem magam... *._.*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Akkor egy kocsi felett két sátor amin hóvan..(ha jól értem)
Souchiro: Rápisálni? Ez jó is lenne csakhogy két helyről szomszédok vannak+ éppen arra jött az egyik..
ugyanis azt mondtad hogy beáltatok alá egy kocsival és 50 kilogramm hó esett rá...
De ha így netezel akkor kell egy stickre van szükség és fölösleges ilyenekre nyomatni a pénzt... Ajálom a rutert (más nevén wifit)Souchiro: Rápisálni? Ez jó is lenne csakhogy két helyről szomszédok vannak+ éppen arra jött az egyik..
Francba miért ily borzalmas a fogalmazásom...? Mindig szerkeszteni kell....
Szerk: Morduk 2010-01-03 11:42:56
Exiled: A sátrakban nagy hóban van net? (ezek szerint igen)
Neem, ez 2 nagy ilyen nyári kertiparti sátor, ami az udvaron van és a kocsival az alá álltunk be, csak ezt nem arra tervezték, hogy 50 kg hót elbírojon...
Szerk: The Exiled 2010-01-03 11:36:38
A francba,most lebuktattál,pedig nem is vagyok kocka,bibibíííííí xD
Dühödben meg úgy kitoltál a hóemberrel,hogy végülis saját magaddal is kitoltál.Egyszerűbb lett volna lekaratázni a hócsávó fejét,sztem.
Vagy kettépisikélni.
Dühödben meg úgy kitoltál a hóemberrel,hogy végülis saját magaddal is kitoltál.Egyszerűbb lett volna lekaratázni a hócsávó fejét,sztem.
Vagy kettépisikélni.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-01-03 11:36:26
Én építettem egy hóembert de sajna kövéríteni kellet volna de mivel nekem ez túl nagy feladat ezrt megharagudtam és görgettem egy hógolyót mindaddig míg meg sem tudtam mozdítani...
Lego: Júj te kis kockaX'D
Lego: Júj te kis kockaX'D
úgylátszik a "kocka" szó új értelmet nyert...X'D
Szerk: Morduk 2010-01-03 11:31:11