Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Egyszerűen Metál az eszem,hogy mik vannak xD
Dzke,a jókisfiú: akkor kettőben esetleg szabad?
Alister: rendben.
Dzke,a jókisfiú: akkor kettőben esetleg szabad?
Alister: rendben.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Arigatou gosaimasu Elvtársfóhadnagyúr!
Suichiro: Nem is hiszed el milyen jó fejrázva gabonapelyhet enni xD Am meg szomszédok nemgáz. tudják,hogynekem van nunchakum és kardom, használni is tudom, apa hivatásos vadász, 2 puskát tartunk a házban, van egy szép kis késgyűjteményünk és 2 vérszomjas kutyánk. be vagyunk biztosítva
Suichiro: Nem is hiszed el milyen jó fejrázva gabonapelyhet enni xD Am meg szomszédok nemgáz. tudják,hogynekem van nunchakum és kardom, használni is tudom, apa hivatásos vadász, 2 puskát tartunk a házban, van egy szép kis késgyűjteményünk és 2 vérszomjas kutyánk. be vagyunk biztosítva
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
előfordul néha az ilyesmi xD
Okés.
Azért majd ha eljutok fórumtalira,próbálok jókisfiú lenni
Azért majd ha eljutok fórumtalira,próbálok jókisfiú lenni
beküldve: 2010-01-03 21:22:13
(#30442) The Exiled Közlegény Elvtárs, Az Elvtárhóember-Építeni Engedélyt Ezennel Ünnepélyesen Megadom!
Kávé: sosem iszom cukorral a kávét. Ellenben a cukrot kávésan szeretem...
Souichiro: Úgy gyere, ahogy kényelmesebb.
Kávé: sosem iszom cukorral a kávét. Ellenben a cukrot kávésan szeretem...
Souichiro: Úgy gyere, ahogy kényelmesebb.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-03 21:23:38
Ezt a Soma gyereket én úgy meg akarom ismerni...
The Exiled: Reggel a fürdőig nem találnék el szerintem... Rászoktam sajnos, majd ha valami olyan munkám lesz, amivel lehet délben kelni, akkor leszokok róla. Amíg iskolába járok, és ilyen horror időpontokban kell kelnem, mint 5:30, meg ilyenek, addig reménytelen.
Azt meg nálunk se sokan tolerálnák, ha valami grindcore vagy ilyesmi szólna ébresztőként.
The Exiled: Reggel a fürdőig nem találnék el szerintem... Rászoktam sajnos, majd ha valami olyan munkám lesz, amivel lehet délben kelni, akkor leszokok róla. Amíg iskolába járok, és ilyen horror időpontokban kell kelnem, mint 5:30, meg ilyenek, addig reménytelen.
Azt meg nálunk se sokan tolerálnák, ha valami grindcore vagy ilyesmi szólna ébresztőként.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nem tudom miért de ettől nekem röhögőgörcsöm lett xD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Most gondolj bele: hedbengelve reggelizni milyen jó is az,az asztalt vagy 50x megfejelném,mire egy falatig eljutnék.
A szomszédok is örömükben a seggüket vernék a földhöz sztem,ha üvötene nekik a Six feet under (vagy kinek mi a szimpatikus).
Am az ötlet jó xD
A szomszédok is örömükben a seggüket vernék a földhöz sztem,ha üvötene nekik a Six feet under (vagy kinek mi a szimpatikus).
Am az ötlet jó xD
ahogy kedved tarja, csak szólj és úgy megyek én is.
de inkább józanon és tali keretében átbillenünk a másik állapotba
de inkább józanon és tali keretében átbillenünk a másik állapotba
-
beküldve: 2010-01-03 21:11:29
(#30437) kávé... brr... sose szerettem... uncsitesóm is cask egyszer ivott kávét, akkor megfogadta, hogy sose fog többé, olyan szar xD
Am meg miazmán, hogy kávéval keltek? Vazza, felkeszl, bekapcsolsz, hardmetlalt, reggeli, hidegzuhany és több élet lesz benned, mint bármikor azelőtt!
Am meg miazmán, hogy kávéval keltek? Vazza, felkeszl, bekapcsolsz, hardmetlalt, reggeli, hidegzuhany és több élet lesz benned, mint bármikor azelőtt!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mióta Soma szétb*szott a fejemen egy kávéscsészét valahogy nem szívlelem.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Sztem senkinek nincs nagyon kráftja ilyenekre.Reggel nekem legtöbbször felkellni sincs erőm,kedvem meg alapból.
Am ezek szerint nem csak én iszok bele mindenbe...
Kávéfőző? Kávéscsésze?
Am ezek szerint nem csak én iszok bele mindenbe...
Kávéfőző? Kávéscsésze?
Kávé? Fúj bmeg.
Hát kb. elég szörnyű íze van de egy kis tejszínhabbal el lehet nyomni az ízét...
kicsit...
Na mennem kell szasztok és jó8....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!