Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-04 20:56:25
(#30596) Köszönöm ez különösen tetszik:
"B'z kiadott 43 egymást követő # 1 egyágyas, 23 # 1 album, és eladott több mint 78 millió lemezt Japánban egyedül."
Valahol neten (nem koncertes) számok leledzenek ?
Tudom, telhetetlen vagyok és sok a kérdés xD
"B'z kiadott 43 egymást követő # 1 egyágyas, 23 # 1 album, és eladott több mint 78 millió lemezt Japánban egyedül."
Valahol neten (nem koncertes) számok leledzenek ?
Tudom, telhetetlen vagyok és sok a kérdés xD
MIANEVED?!
OMG HOL AZ A HAL????????? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
ez a fordító izé akkora lol
bár a lényeget ki lehet következtetni xD
bár a lényeget ki lehet következtetni xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Nyugi nem vagy egyedül... Ha ez vigasztal akkor én tanulok angolt már 2. éve és egy csomó dolgot webforditásról nézek ami nem írja normál madzsari nyelven...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Oh világos, elnézést.
Szóóóval, a lényeg, hogy mondhatni elég szép karriert befutott japcsi rockerek, remek zenével. De Róluk Hanon sokkal többet - és sokkal nagyobb szenvedéllyel^^ - tudna mesélni.
Háté-bishisztár-chan megelőzött.^^
Szóóóval, a lényeg, hogy mondhatni elég szép karriert befutott japcsi rockerek, remek zenével. De Róluk Hanon sokkal többet - és sokkal nagyobb szenvedéllyel^^ - tudna mesélni.
Háté-bishisztár-chan megelőzött.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-01-04 20:55:12
OMG.
The Exiled: OMFG. Megtanulhatnám már, hogy ne nézzek meg olyasmit, amit ide linkelnek.
OMG.
The Exiled: OMFG. Megtanulhatnám már, hogy ne nézzek meg olyasmit, amit ide linkelnek.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-04 20:54:45
beküldve: 2010-01-04 20:52:56
(#30589) gyereke... annyit termeltek, hogy rossz nézni... elmegy az életkedvem az olvasástól, szal inkább tudatlan maradok... :S
És íme a mai kötelező élettan lecke:
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eigyk tnuamálny állístáa szrenit a szvakaon bleül nnics jlenestőgée aannk, mkiént rdeneőzdenk el a bteűk, eegyüdl az a fnotos, hgoy az eslő és az uolstó bteű a hlyéen lgyeen. Ha a tböbrie a lgenogyabb övsszeiszsaásg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgyazraátaa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btűeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
a másik dolog, szigorúan 18+++++++
És íme a mai kötelező élettan lecke:
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eigyk tnuamálny állístáa szrenit a szvakaon bleül nnics jlenestőgée aannk, mkiént rdeneőzdenk el a bteűk, eegyüdl az a fnotos, hgoy az eslő és az uolstó bteű a hlyéen lgyeen. Ha a tböbrie a lgenogyabb övsszeiszsaásg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgyazraátaa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btűeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
a másik dolog, szigorúan 18+++++++
még dönthetsz...
még mindig...
tuti?
Mordruk, itt állj meg.
Itt meg te baniaa
aki itt maradt, az remélhetőleg 18. lássuk...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-04 20:51:10
(#30588) [Link] Envynek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-01-04 20:51:24
MIANEVED?!
Akkor majd hátva vki illetékes mindjárt segít.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Youtube barátunk mindenre választ ad
Ahogy láttam inkább koncert felvételek vannak.. Nekem nem olyan kellene
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-01-04 20:44:16
beküldve: 2010-01-04 20:40:05
(#30583) BJD-rajongókból, még nem vagyunk elég sokan a világuralomhoz