Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: ∂z 2010-01-06 18:56:31
beküldve: 2010-01-06 18:54:46
(#30790) Nos...
1.legjobb dolog: Én
2. alkohol + sex (EGYÜTT A KETTŐ!)
3. ???
4. Profit
Megbeszélés...
1.legjobb dolog: Én
2. alkohol + sex (EGYÜTT A KETTŐ!)
3. ???
4. Profit
Megbeszélés...
no pussy, just the dicks
Valahogy így nézhet ki:
Watashi wa úgy nézek ki,mint Gin desu
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
azmár faja! ilyenkor azért sajnállak! Sok sikert a többi vizsgádhoz
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-01-06 17:26:31
(#30787) ez a "több hete alig alszom valamit és a benyakalt 3 liter tea és fél üveg likőrvodka a több órai tanulás után megteszi hatását" - effektus
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
azta..Gilje barátunk bekómázott mit szívtál? vagy mi volt veled? mindent szépnek láttam:'lámpabúra' jesszus
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2010-01-06 16:52:51
(#30785) majd átbújok a pótvizsgákon. nem gázXD ez akkor volt, amikor már mindent hihetetlenül szépnek láttam... a lámpabúrát, az üres tejberizsesdobozt, az a jtófélfát, a kezemet...és ebben a dehidratált állapotomban nekiálltam még rajzolni isXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
aztaaa még varázsló is vagy nahát és még ilyen képeségekkel se engedtek át hát ez nemigaz
Gin..hmmm...jó(bár én nem annyira csípem)de nem is annyira rossz azért és csak így párvonalból elképeztő
Gin..hmmm...jó(bár én nem annyira csípem)de nem is annyira rossz azért és csak így párvonalból elképeztő
Szerk: Hisa-chan 2010-01-06 16:51:20
beküldve: 2010-01-06 16:48:00
(#30783) jah de tagnap a végső kimerültség határán húztam egy vonalat a füzetembe. amiből lett egy száj. majd egy mosoly. és előbújt Gin
hát akkor az úgy nemér! szemét tanárbácsi megbuktatni téged..hát ilyet..pedig te szorgalmasan tanultál és még utána is néztél a dolgoknak szemetek
beküldve: 2010-01-06 16:41:22
(#30781) jaXD mondjuk a szocpszicho érdekes, mert utánnanéztem a válaszaimnak és helyesek voltak. gondolom tanárbácsi feldobta a levegőbe, aztán ami az asztalon maradt átment, ami nem nem a mikro meg az én hibám volt
azta.. az nemjó! tanultál és mégse lett jó? itt valami nem stim! Te jól mondod csak nekik nem felel meg!
Szerk: Hisa-chan 2010-01-06 16:41:18
beküldve: 2010-01-06 16:34:29
(#30779) jah, most buktam egyet szociálpszichóból, mikroökonómiából, fogok elhasalni német nyelvvizsgán és megyek 6-kor jogra. És mi a poén? hogy mindegyikre rengeteget tanultam:P gondolom rosszul:P
jesszus meg ne halj mi lesz velünk nélküled?
egyébként sejtem h mit élhetsz át tesóim is ebbe vannak
egyébként sejtem h mit élhetsz át tesóim is ebbe vannak
beküldve: 2010-01-06 16:26:09
(#30777) elhalálozom vizsga-túladagolásban... hogy lehet ezt bírni???
Szerk: Gilje-sama 2010-01-06 16:26:16