Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-07 16:10:20
(#30850) Kyane: Cserébe te is kitalálhatod, hogy milyen nemű vagyok...
lehet hogy ez egy rossz ötlet....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-07 15:45:09
(#30849) Fiú?? Hát... bocs, de én téényleg lánynak néztelek xD
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-07 15:39:13
(#30848) Heh, én nem csak lelkileg nem vagyok felkészülve egy vizsgára se. XD
Ja fiú? Énis aszittem lány.
Most meg nekiállok Inabát rajzolni.
Ja fiú? Énis aszittem lány.
Most meg nekiállok Inabát rajzolni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Kyane: hú bocsi, én is lánynak néztelek.... Bár ez nem először fordul elő velem, de ez a név megtévesztő.
Hát looooooooooooooooooooooooooooooo oooool XD semmi gond de azé a kép alapján rá lehetett jönni h fiú vok XDXDXD
CSIPÁZLAK TITEKET XDXDXD
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
beküldve: 2010-01-07 15:24:40
(#30846) Megírtam életem legszarabbul összeállított biosztzéjét. Az osztály 90%a értetlenül bámult körbe a teremben panaszos tekintettel, hátha valaki érti. A maradék 10% aludt.
The Exiled: nagy kár
Hát így értem. Azért megnézném. De akkor majd a következő képet. Talán.
Áu
A holnap fogja eldönteni.
Ejnye. Már Te is pedo lettél?
The Exiled: nagy kár
Nem. De azt a portrét is úgy képzeld el, hogy egy eredetileg vizsgaidőpontok lefirkantására használt A4es lap egyik negyedét foglalja el. Majd talán a következő képet. Talán.
Mennyivel egyszerűbb lenne a helyzet ha nem most rajzolnék életemben először.
Mennyivel egyszerűbb lenne a helyzet ha nem most rajzolnék életemben először.
Hát így értem. Azért megnézném. De akkor majd a következő képet. Talán.
Ez viszont undorító... Miért kell kínozni azt a szerencsétlen babakék bőgőt, amikor egyszer nem erre van kitalálva?
Áu
Yoroi: mi az, hogy kedv kérdése? Tök jó lesz, jönnöd kell! Az a szilveszter már úgyis nagyon rég volt, hiányzik a "közelséged" XD *rájön, hogy nemsokára őrá fognak mutogatni, mint pedofil* De ha nincs kedved, akkor persze nem muszáj...
A holnap fogja eldönteni.
Ejnye. Már Te is pedo lettél?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-01-07 16:35:07
[QUOTE]Exiled: a probléma a karate ellenére is ugyanaz maradt ezek szerint. /QUOTE]
Nyugi, azért annyira nem szőrnyű a helyzet. Ha csonra nem engednek el, akkor összespórolok pízt, és az éj leple alatt elsuhanok a vonatállomásra, majd felmék conra. De hogy megnyugtassam őket, a nunchakut is vinni fogom, nem érdekel az sem, ha megállítanak az őrök
Nyugi, azért annyira nem szőrnyű a helyzet. Ha csonra nem engednek el, akkor összespórolok pízt, és az éj leple alatt elsuhanok a vonatállomásra, majd felmék conra. De hogy megnyugtassam őket, a nunchakut is vinni fogom, nem érdekel az sem, ha megállítanak az őrök
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-01-07 14:15:51
(#30844) *halkan kuncog a többieken, mert idén nincs vizsgája. Lincselni nem ér*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Amúgy már csak 3 vizsgám van hátra, a 3 legrohadtabb, de egy tuti meglesz, a másik kettő meg
Nekem is elég rohadtak vannak köztük, de nekem még van 6 vizsgám Betegség miatt el kellett pakolnom és majdnem minden idejött januárra...
A kémiától meg fizikától félek a legjobban
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
Szerk: ∂z 2010-01-07 14:11:56
beküldve: 2010-01-07 14:08:32
(#30841) A mikulássapkás kép az loherére volt kirakva karácsonykor...vagy 1000 szer
:3
Amúgy már csak 3 vizsgám van hátra, a 3 legrohadtabb, de egy tuti meglesz, a másik kettő meg
:3
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-01-07 13:57:39
(#30840) Én kettőből vizsgáztam a héten, kövi jön hétfőn.
Na eszembe jutott: időközben elkészítettem életem első ebédjét, makarónit vegyeszöldséggel, olaszosan. Finom lett, csodálkoztam rajta.
Na eszembe jutott: időközben elkészítettem életem első ebédjét, makarónit vegyeszöldséggel, olaszosan. Finom lett, csodálkoztam rajta.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
nem akarok vizsgázni, maaawh~~
Hehe, én már túlvagyok a mai vizsgámon Holnap is megyek, arra még nem készültem fel lelkileg
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-01-07 13:06:54
(#30838) Az ŐSÖK
Ú basszus, közben elfelejtettem, mit akartam írni....
Alister: ha lesz szombaton tali, visszahozom a könyved, és elhozom egy másik kedvencemet, amit nemrég vettem
Ú basszus, közben elfelejtettem, mit akartam írni....