Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Azt leszámítva,hogy 24 órán át nem volt net ebben az "Istenverte,vadbarmokkal teli" faluban,egész jó napom volt
A délután folyamán animés haverokkal összeültünk egy kis teázás erejéig,majd megnéztük az egy Akatsuki élete című remekmű 2 részét,utána könnyes búcsút vettünk és mindenki elhúzta a csíkot haza xD
Élménybeszámoló vége.
Veled mizu?
A délután folyamán animés haverokkal összeültünk egy kis teázás erejéig,majd megnéztük az egy Akatsuki élete című remekmű 2 részét,utána könnyes búcsút vettünk és mindenki elhúzta a csíkot haza xD
Élménybeszámoló vége.
Veled mizu?
Má megint esik az eső.Mekkora spoiler,mi?
Ez volt a csel xD
Ez volt a csel xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-09 19:03:59
(#30895) hali emberek, mizujs?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Én szinte mindig matekórán rajzolok kockás papírra és tesóm szerint meg is látszik mert kockafeje lesz az embereknek...
meh....
Szerk: Maryke 2010-01-09 18:57:48
A kockás papír nem mindig jó az tény. Sebaj, a következők biztos jobbak lesznek ^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-09 18:46:18
(#30892) Sziasztok!Elég rég jártam már erre,dehát hosszú az út a Mangafanig főleg ha kitérőket tesz az ember.Hogy vagytok?
meh....
Kyane: Hogy ejted amúgy ezt a nevet? Kérem szépen fonetikusan leírni.^^
Hívjuk Gézának és máris el van intézve XD
1 apád f......t fogod Gézának nevezni
2 fonetikusan a nevem Kien = Kyane
3 THX XDXD
Komolyan én nem tom h lehet a Kyane nevet női névnek nézni nem tom XDXD
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
Szerk: Kyane 2010-01-09 10:49:10
beküldve: 2010-01-09 10:42:17
(#30890) beküldve: 2010-01-09 00:14:03
(#30889) Ezek az én rajzaim :) Fanartok lényegében. Illetve Kedvenc rajzolóm műveinek általam adaptált verziói
[Link]
Jah, régen ezen a néven futottam az online oldalakon
Na bazz... rossz helyre ment... Bocsi... Már mégis csak fél1 van
[Link]
Jah, régen ezen a néven futottam az online oldalakon
Na bazz... rossz helyre ment... Bocsi... Már mégis csak fél1 van
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
Szerk: Ayumu89 2010-01-09 00:14:59
beküldve: 2010-01-08 22:09:10
(#30888) Pfej.
Na, mégis rajzoltam Inabát, de ez egyáltalán nem tetszik. Az előzőek legalább hasonlítottak. Biztos a kockás papír teszi, lawl.
Egészen csalódott vagyok.
Na, mégis rajzoltam Inabát, de ez egyáltalán nem tetszik. Az előzőek legalább hasonlítottak. Biztos a kockás papír teszi, lawl.
Egészen csalódott vagyok.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
ÁÁ, a Kiválasztott feje tájékáról sokkal nemesebb teremtmények származnak. /lásd Dz, Fiszi és én)
Szerk: Yaven 2010-01-08 21:42:24
beküldve: 2010-01-08 21:29:10
(#30884) Valami front vagy csillagállás van, hogy így elszaporodtak itt a trollok az elmúlt pár napban?
Esetleg Azzi-azama vedlik tán?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-01-08 21:17:16
(#30883) Ahh, gyerekek... Egy dolgot megtanultam ma....Egy 3 danos karatésnak sose kritizáld a fősztjét, és legfőképp ne felejtsd el a nevét
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
megtrollkodtad
Dehogy =3
Mindig a Kyone név jut eszembe a Bleachből, ő meg nőnemű
szerk. megöltem a topicot.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-01-08 20:25:35