Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-01-07 00:08:42
(#30836) ősfórmozói kinyilatkozás. nem akarok vizsgázni, maaawh~~
dévidbóvi
Drifters
dévidbóvi
Drifters
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-01-07 00:05:45
(#30835) A mai esedékes ősfórumozói kinyilatkoztatás a megkérdőjelezhetetlen tekintély dörgedelmes hangján:
nézzetek True Blood-ot, mert az vala metál és jóság!"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Inaba portrét? *.* xD
öhm...Meg lehet nézni? ^^"
öhm...Meg lehet nézni? ^^"
Nem. De azt a portrét is úgy képzeld el, hogy egy eredetileg vizsgaidőpontok lefirkantására használt A4es lap egyik negyedét foglalja el. Majd talán a következő képet. Talán.
Mennyivel egyszerűbb lenne a helyzet ha nem most rajzolnék életemben először.
most azt hogy 16 a barátnőm azt nézzétek el
lawl
Most pedig hallgassatok dévidbóvit. Utána B'zt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Még nem tudom pontosan, reménykedem, hogy az augusztusi programjukba bele fog férni egy Sziget fesztivál is, vagy legalább egy PeCsa-beli fellépés.^^" Ha nem, akkor sincs baj, mert egy jó barátnőm Lengyelországban él és tőle meg tudom majd kérdezni, hogy hogyan érdemes menni. (Azt meg már csak halkan merem megjegyezni, hogy reményeim szerint tudok majd nála aludni is.)
Na igen, rajtuk kívül nem sok banda van, akikért külföldre mennék...talán a Smashing Pumpkins lett volna még, ha nem ment volna el majdnem minden eredeti tag.
Na igen, rajtuk kívül nem sok banda van, akikért külföldre mennék...talán a Smashing Pumpkins lett volna még, ha nem ment volna el majdnem minden eredeti tag.
Am. épp Trinity Blood-ot nézek. Már 5-ször nekikezdtem, de valahogy 2 perc után feladtam...irritált. Most már egy egész részen túl vagyok, de még mindig nem győzött meg. Gyönyörű a grafika, jók a háttérzenék, de a sablonkarakterek az agyamra mennek. Na meg vhogy olyan érzésem van, mintha a Hellsing cenzúrázott változatát nézném. XD
Szerk: Yaven 2010-01-06 23:39:29
Tényleg..? Március 16. emlékeim szerint egy keddi nap, szóval nincs sok esély, hogy eljutok rá (amúgy se lenne sok, de így...), de basszus. Jöjjön át ide is, nem vagyunk messze~
OMG... És mivel mész értük, vonattal? Mondjuk én gyalog is mennék, ha megtehetném, szóval megértem.
Mondjuk Pearl Jamre talán nem. De egy Slayerre például minden további nélkül elgyalogolnék.
OMG... És mivel mész értük, vonattal? Mondjuk én gyalog is mennék, ha megtehetném, szóval megértem.
Mondjuk Pearl Jamre talán nem. De egy Slayerre például minden további nélkül elgyalogolnék.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nem is rossz... Azt tudtad, hogy március 16-án Bécsben koncertezik?
Pedig neked érett nőként már nem is lenne szabad álmodoznod.
Ezt úgy mondod, mintha már egy többgyermekes családanya lennék... Az érettet pedig kikérem magamnak!
A szép álmokról viszont annyit, hogy idén már nem fogom annyiban hagyni a dolgot; ha a Pearl Jam megint nem jön Budapestre, akkor én megyek el "értük" Lengyelországba! Na az lesz aztán a beteljesült álom, hallani a kedvenc együttesemet élőben.
Ismerjük őtet, van pár beteg videója, biztos nekem is ő lenne a példaképem, ha már nem Les Claypool lenne az. Szép álmaink vannak. Pedig neked érett nőként már nem is lenne szabad álmodoznod.
Ez viszont undorító... Miért kell kínozni azt a szerencsétlen babakék bőgőt, amikor egyszer nem erre van kitalálva?
Ez viszont undorító... Miért kell kínozni azt a szerencsétlen babakék bőgőt, amikor egyszer nem erre van kitalálva?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
megnézhetik a társaságot maguknak...
Ez rossz ötlet... /
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
The Cure
Jujj, őket nagyon szeretem. De azért az akkori rockbandákat általánosságban nem tartom túl nagyra. A glam metálos undormányokat legalábbis...fúj...elég a sminkekre, meg a szorulós bőrrucikra gondolnom és hányok.
Bélának még egy kis csemege: új példaképem: [Link] Nyááá, én is így akarok basszusgitározni!
Exiled: a probléma a karate ellenére is ugyanaz maradt ezek szerint.
És ha már The Cure szóba jött, íme a kedvenc mash up-om: [Link]
Gyönyörű. Az elején a riff. Gyönyörű. Meg hogy nincs agresszív, tolakodó szólógitár... Gyönyörű. Szintipopot fogok hallgatni egész este.
The Exiled: Odafele felülhetnek veled, megnézhetik a társaságot maguknak... Mondjuk ez elég pénzzabáló módszer, de működik.
The Exiled: Odafele felülhetnek veled, megnézhetik a társaságot maguknak... Mondjuk ez elég pénzzabáló módszer, de működik.
beküldve: 2010-01-06 22:16:41
(#30826) meg amúgy is: elméletileg szombaton egy bögyös-vörös leányzóval fogok pizzázni, szal majd meglátjuk
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
80as évek? Sisters of mercy, The Cure... darkwave m,iegyéb. Nanáhogy jó! Kár hogy csak a szele ért el.
Yaven, fognaaak? XD
Yaven, fognaaak? XD
//most azt hogy 16 a barátnőm azt nézzétek el//
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2010-01-06 22:29:32
szép szavak,hogy jöjjek, de hol lesz??????
szerk: pest... aww.... a probléma az,hogy 13 évesen, nem ültetnek fel csak úgy a gyorsvonatra, vásárhely és pest között, úgy hogy vadidegen fórumozgatós ismerősökhöz megyek... sír a lelkem...
szerk: pest... aww.... a probléma az,hogy 13 évesen, nem ültetnek fel csak úgy a gyorsvonatra, vásárhely és pest között, úgy hogy vadidegen fórumozgatós ismerősökhöz megyek... sír a lelkem...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-01-06 22:10:37
Budapesten valahol. Egy-két napon belül el is fogjuk dönteni.
Yoroi: mi az, hogy kedv kérdése? Tök jó lesz, jönnöd kell! Az a szilveszter már úgyis nagyon rég volt, hiányzik a "közelséged" XD *rájön, hogy nemsokára őrá fognak mutogatni, mint pedofil* De ha nincs kedved, akkor persze nem muszáj...
Yoroi: mi az, hogy kedv kérdése? Tök jó lesz, jönnöd kell! Az a szilveszter már úgyis nagyon rég volt, hiányzik a "közelséged" XD *rájön, hogy nemsokára őrá fognak mutogatni, mint pedofil* De ha nincs kedved, akkor persze nem muszáj...
Hát remélem. Elméletben semmi akadálya. Kedv kérdése lesz.
EXILED MESTER!!!!! Gyere te is!!
EXILED MESTER!!!!! Gyere te is!!
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-01-06 22:03:50