Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Jigoku Shojo
DVD-n??? Nem mondod? xD Hol vetted? *.* Kérlek áruld el xD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Szerk: Moderátor 2009-10-04 16:56:55
Am hol nézitek a II. évadot? ^^"""
Én DVD-n XD
Már megvan legalább egy éve XD. Ezt végignézem, utánna meg beszerzem a harmadikévadját is.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-25 13:11:41
(#40) Én még csak az I. évadot láttam..Az nagyon tetszett Nagyon érdekes volt és Ai karaktere tényleg olyan egyedülálló...állítólag a kettő nagy csalódás Am hol nézitek a II. évadot? ^^"""
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-06-25 13:08:42
(#39) Tegnap végre elkezdtem újra nézni a második évadot, és a 10. rész, (a filmrendezős) elég bugyuta véget ért szerintem. Példának okádék: hogy a rákba derítette ki a csávó, akinek meghúzták a kocsiját, a film rendező fazon nevét? Bár a vége, a fekete-fehér, néma filmes jelleggel, poén volt szerintem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-24 15:10:49
(#38) Magyarul van fenn a manga.hu oldalon fejezet,de én angolul olvastam először.
at the end,we all die alone
Te hol olvastad a mangát? Nekem is szándékomban áll majd elolvasni.
Szerk: Moderátor 2009-06-25 13:05:10
beküldve: 2009-06-24 14:04:42
(#36) Az előzetesét azt láttam,a manga az egész jól sikeredett.
Én még jó régen elkezdtem, de azóta sem folytattam. Valahogy annyira nem kötött már le, mint annó az első évad. Már nem volt meg a kellő varázsa számomra. De szándékomban áll majd újra elkezdeni.
Szerk: Moderátor 2009-06-25 13:04:52
beküldve: 2009-06-24 13:47:31
(#34) Még nem láttam a második szériát,majd csak most fogom elkezdeni.
beküldve: 2009-06-24 11:48:06
(#33) Látta már valaki a harmadik évadot? Nekem most szándékomban áll (sok más mellett) azt is megnézni. De azért kiváncsi lennék véleményekre, hogy érdemes e nekikezdeni, vagy sem.
beküldve: 2008-10-17 21:22:53
(#32) Nézőpont kérdése. Véleményem szerint ilyen szempontból mindegyik rész "logikátlan", mert a végén hiába hal meg valaki, a részek felében ugyanaz marad a helyzet, vagy csak rosszabb lesz. Ha meg nem, akkor a rész főszereplője is 'megbolondul'. :\
"Háborúzni a békéért olyan, mint baszni a szüzességért."
Szerk: Moderátor 2009-06-25 13:05:39
beküldve: 2008-09-02 16:38:18
(#30) Az az epizód rohadt logikátlan volt amúgyis...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Egyetértek bármilyen szomorú is én pokolra nem küldenék érte senkit
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Moderátor 2009-06-25 13:06:57
Nagyon imádom! De a kutyás részeken kiborultam , mert sajnos tényleg vannak ilyen szadista emberek , és szerintem is megérdemli, hogy a pokolra jusson, aki képes bántani egy ártatlan élőlényt ,
Ha oda nem is, börtönbe biztos. Nem kérek jogi megcáfolásokat.