Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Jigoku Shojo
Én a kutyás részeken el is bőgtem magam olyan szomorúúúúú
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Moderátor 2009-06-25 13:06:31
Naja. Ez a sok ,,érzelem" meg bosszú annyira mesterkélt az egészben. Egyvalami viszont igenjó. A lányka. Az opening nagyon tetszik! Kevesebb vérbosszú és felesleges ,,tanulság" miszerint a bosszú nem helyénvaló, sokkal több lehetne benne az olyan rész, mikor a lányka éli az életét. Simán az opening képeit és részleteit elnézegetve végigtudnám nézni az animét. Csak mikor a gyilkosokat, csalókat meg ilyeneket a fickóka a két keze közül engedi el, mert a bosszú nemszépdolog meg minden lópikula, hát ott eldobom az agyam, ez olyan Yugioh első évad kaliberű ,,tanulság".
Szerintem sokkal több Pokoli lányos-poklos életképpel, drámaibb és durvább ,,rémálmokkal" (Mikor a kalapos fickó meg a többiek pokolraküldés előtt megleckéztetik a csúnyabácsikat)
És kevesebb, talán 4-5, több részen átívelő és jobban kifejtett tragédiával, 13 epizódban ez egy maradandó alkotás lenne.
Így viszont csak néhány rémálom meg a lány művészisége ami tényleg el lett találva.
Szerintem sokkal több Pokoli lányos-poklos életképpel, drámaibb és durvább ,,rémálmokkal" (Mikor a kalapos fickó meg a többiek pokolraküldés előtt megleckéztetik a csúnyabácsikat)
És kevesebb, talán 4-5, több részen átívelő és jobban kifejtett tragédiával, 13 epizódban ez egy maradandó alkotás lenne.
Így viszont csak néhány rémálom meg a lány művészisége ami tényleg el lett találva.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-07-30 00:33:42
beküldve: 2008-05-17 07:05:47
(#25) Hát, a JS nem egy nagy alakítás, annyi szent. Semmi érdekes sincs benne szvsz. Állítólag akarnak egy harmadik sorozatot is. Ebből?! Minek?! A Zero no Tsukaimából megértem, de ebből. Persze a végtelenségig lehet játszani a sérelmeket megtorolni vágyó klisés dolgokat, de akkor is. Persze már kezdem megszokni, hogy a legbénább sorozatok a legnépszerűbbek...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-05-16 18:14:27
(#24) Látom, már megint ezt kezdik újra az Animax-en. Ezt is sikerült megunnom, ezért most nem fogom nézni. Meg ezentúl talán soha.
beküldve: 2008-05-06 17:45:37
(#23) Nem rossz anime, csak pár lelki dolog eléggé logikátlan...Sok embert megfogott, de nekem lelkizős részletei ellenére van egy kis tömegcucc íze mint narutonak :S A rémálmos részek jók, csak az indítékok elég erőltetettek.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
A második széria címe: Jikogu Shoujo Futakomori... és sokkal "sötétebb" mint az első... nagyobb hangsúlyt fektet az emberi lélek torzulásaira, és megjelenik egy felettébb idegesítő új szereplő is...
hmm, akkor lehet hogy érdemes lenne megnézni. Na majd szakítok rá időt, köszi az ajánlást.
A szél hátán járj mindig, és arcodon ragyogjon a nap, a végzet szele repítsen a magasba hogy fennt táncolj a csillagokkal.
beküldve: 2008-05-05 10:03:26
(#21) nkem jobban tetszett mint az első..sokkkal...huhh nehéz elmondani....d jobb mint az első..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-05 09:59:45
(#20) A második széria címe: Jikogu Shoujo Futakomori... és sokkal "sötétebb" mint az első... nagyobb hangsúlyt fektet az emberi lélek torzulásaira, és megjelenik egy felettébb idegesítő új szereplő is...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-04 16:11:40
(#19) Nekem nagyon tetszett, tény hogy kicsit durva, mondjuk a második szériát még nem láttam végig.
A szél hátán járj mindig, és arcodon ragyogjon a nap, a végzet szele repítsen a magasba hogy fennt táncolj a csillagokkal.
Na igen... Ichimoku Ren nem rossz darab... és látnád csak élőben... *sóhaj*[Link] Kazuki Kato *sóhaj*
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-08 19:22:14
(#17) Nekem nagyon bejön az egész sztori meg minen, de sajnos még csak az első részét láttam....
Valaki:Na mi van répafej!?Ichigo:Ismételd csak meg!
beküldve: 2008-04-07 17:43:25
(#16) Én tök véletlenül néztem meg két részt^.^ Barátnőm itt aludt és kapcsolgattuk a tévét, na és éppen ez ment. "Miért ne?" hozzáállással megnéztük a dupla részt.
Igazából, engem a hangulata fogott meg (Ai segítője mellett XD) és a történetei. Mindegyiket bele tudjuk illeszteni az életünkbe, tisztában vagyok vele, hogy ezek mind megtörténhetnek és talán éppen ezért jobban megérintenek.
Az ötlet, hogy minden olyan személy rémálomszerűen élje meg a bűneit, akit a pokolra akarnak küldeni, szerintem remek ötle^.^ Csak néha elfelejtem, miért is akarják őket eltenni láb alól, és olyankor jön a sajnálat^_^"
Igazából, engem a hangulata fogott meg (Ai segítője mellett XD) és a történetei. Mindegyiket bele tudjuk illeszteni az életünkbe, tisztában vagyok vele, hogy ezek mind megtörténhetnek és talán éppen ezért jobban megérintenek.
Az ötlet, hogy minden olyan személy rémálomszerűen élje meg a bűneit, akit a pokolra akarnak küldeni, szerintem remek ötle^.^ Csak néha elfelejtem, miért is akarják őket eltenni láb alól, és olyankor jön a sajnálat^_^"
"Runaway, runaway, runaway...!"
IIIIIIMMMÁÁÁÁÁÁDDDOOOOOOOO OOOOMMMMM!!!!!! [Link]
haverom is imádja a legtöbb részt nem láttam XD
[Link] <--ez is 1 olyan "pokolra küldős" xd
http://www.videoplayer.hu/members/videos/kazekage
beküldve: 2008-03-22 07:42:23
(#14) Amikor legutoljára adták végig, akkor több részhez nem volt felirat. Nem is néztem végig. Úgy látom, az utolsó részeknél most már végre lesz felirat. Várom a történet végét.
beküldve: 2008-03-21 21:26:31
(#13) Nagyon imádom! De a kutyás részeken kiborultam , mert sajnos tényleg vannak ilyen szadista emberek , és szerintem is megérdemli, hogy a pokolra jusson, aki képes bántani egy ártatlan élőlényt , csak sajna az a gondd, hogy én is oda jutok akkor. A vége meg aztán tényleg nagyon tetszett, hogy Ai múltjáról tudtunk meg valamit.