Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Jigoku Shojo
beküldve: 2007-11-26 19:57:41
(#11) Ok,bocs nekem az....
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Nekem is nagyon bejött(az openingje annnyira jó ),de csinálhattak volna hozzá egy magyar szinkront,ha már mindenhez cseh( vagy milyen) feliratot adnak...
khm..nem mindenkinek cseh a felirat csak a DigiTVseknek
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-26 19:40:26
(#9) Nekem is nagyon bejött(az openingje annnyira jó ),de csinálhattak volna hozzá egy magyar szinkront,ha már mindenhez cseh( vagy milyen) feliratot adnak...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-11-26 19:34:48
(#8) Szerintem jó anime lett. Mondjuk az első rész végefelé a Ringu (már nem tom meik része) jutott eszembe az apukáról meg a lányról amikor Ai után kutatnak és kissé féltem h a második rész nem lesz jó, de jó irányban csalódtam 1 nagyot. Szuperül össze hozták, de a kutyus rész az.... De Ren 4ever!!!
beküldve: 2007-11-07 14:53:07
(#7) Hát...Nem rossz, nem rossz :) Ren tényleg eszeveszettül cuki volt...:) Nah, de most a storyról! Nekem a Mondoban keltette fel a figyelmem, a történet miatt. A korhatárjelzés, szerintem egy kicsit erős, mert egy mangásabb idegzetű 12 éves is szemrebbenés nélkül végignézi ..:) Néha tényleg a sírás kerülgetett...Különösen az uccsó részeknél...
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Jigoku Shoujo... Hét nem tudom... az eleje tényleg egy kicsit sablon. Kizárólag Ai segítője miatt néztem végig a sorozatot - tudjátok, az a fiú... nem tudom mi a neve XD - Bár meg kell hagyni a vége tényleg felpezsdült és még érdekelni is kezdett, hogy mi volt Aival
A második szériát is szeretném még megnézni
Szerintem ichimokuren - re gondolsz és az eleje tényleg olyan volt :(
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
beküldve: 2007-10-05 12:59:55
(#5) Jigoku Shoujo... Hét nem tudom... az eleje tényleg egy kicsit sablon. Kizárólag Ai segítője miatt néztem végig a sorozatot - tudjátok, az a fiú... nem tudom mi a neve XD - Bár meg kell hagyni a vége tényleg felpezsdült és még érdekelni is kezdett, hogy mi volt Aival
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-10-05 12:50:34
(#4) Na, ennek is vége lett, már egy kicsit sajnálom. A kezdet elég sablonos volt, de az utóbbi részek nagyot lendítettek a sztorin. Jó volt Ait látni a látszólag érdektelen szerepből kibújva, Tsugumi és Hajime is tanultak néhány dolgot sztem.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
IIIIIIMMMÁÁÁÁÁÁDDDOOOOOOOO OOOOMMMMM!!!!!! [Link]
Ja és itt még 1 ilyen de ez jobb:)[Link]<-- it pokolra küldheted az általad legjobban gyűlölt személyt. De vigyázz! ha pokolra küldesz valakit te is a halálod után a pokolra jutsz.
Hát ez fasza!!
IIIIIIMMMÁÁÁÁÁÁDDDOOOOOOOO OOOOMMMMM!!!!!! [Link]
Ja és itt még 1 ilyen de ez jobb:)[Link]<-- it pokolra küldheted az általad legjobban gyűlölt személyt. De vigyázz! ha pokolra küldesz valakit te is a halálod után a pokolra jutsz.
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
beküldve: 2007-09-02 18:14:19
(#1) IIIIIIMMMÁÁÁÁÁÁDDDOOOOOOOO OOOOMMMMM!!!!!! [Link]