Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Ouran High School Host Club
Visszautasítom eme rágalmat!
Csak türelmetlen vagyok
Csak türelmetlen vagyok
Szólt a Lolicon fanboy.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Ezek a BL-fangirlök
Szólt a Lolicon fanboy. xD
Bár félbe maradt a nézése, mégis az eleje tényleg nagyon jó volt.
Kis romantika, nem kevés humorral fűszerezve! A kedvencem!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-03-18 23:02:00
(#46) Meglepően jó lett, a School Rumble és Seto no Hanayome óta nem nevettem ennyit egy romantikus vígjáték animen.
A realista közember vs burokban élő gazdagok ellentét mindig jó alapot biztosítanak az ártatlan rácsodálkozásokra és az eltúlzott reakciókra épített verbális slapstick humorhoz, amihez a kiváló szinkronhangok nagyon sokat tettek hozzá
A manga már kevésbé tetszett. Azok a részek, amiket az animehez is adaptáltak még szórakoztatóak voltak, de a 10.kötet után egyre több, elhúzott és túlbonyolított családi melodráma került a történetbe, a felesleges ám shoujo-mangákra jellemző szerelmi háromszögről (amit le sem zártak, inkább csak elfelejtettek) nem is beszélve. A befejezés azonban tökéletesen illett a cselekményhez cool Az különösen nagyot szólt, hogy a lányok az utolsó pillanatig azt hitték, hogy Haruhi fiú, emellett transzvesztita, ráadásul még búza is. Ezek a BL-fangirlök
A realista közember vs burokban élő gazdagok ellentét mindig jó alapot biztosítanak az ártatlan rácsodálkozásokra és az eltúlzott reakciókra épített verbális slapstick humorhoz, amihez a kiváló szinkronhangok nagyon sokat tettek hozzá
A manga már kevésbé tetszett. Azok a részek, amiket az animehez is adaptáltak még szórakoztatóak voltak, de a 10.kötet után egyre több, elhúzott és túlbonyolított családi melodráma került a történetbe, a felesleges ám shoujo-mangákra jellemző szerelmi háromszögről (amit le sem zártak, inkább csak elfelejtettek) nem is beszélve. A befejezés azonban tökéletesen illett a cselekményhez cool Az különösen nagyot szólt, hogy a lányok az utolsó pillanatig azt hitték, hogy Haruhi fiú, emellett transzvesztita, ráadásul még búza is. Ezek a BL-fangirlök
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2009-11-13 20:17:22
(#45) Jejj! Egyik kedvenc animém Tamaki és Kyouya fan vagyok az első mangája meg is van...németül
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-10-01 12:50:54
(#44) Tegnap végeztem az utolsó résszel és meg kell vallanom első alkalommal tartottam tőle, mert rengeteg shoujo manga és anime van a piacon, de csak kevés olyan amit a férfi közönség is ugyanolyan átszellemüléssel élvezhet végig mint a hölgyek. Szerencsére ez is azok közé tartozik, nekem nagyon bejött, humoros és érdekfeszítő egyszerre, a gazdagok szegény emberek iránti csodálkozása (pl az instant kávé) pedig brilliáns.
beküldve: 2009-08-05 11:16:32
(#43) Nagyon pozitívan csalódtam ebben az animében. Megnézése előtt még azt gondoltam, hogy egy nyálas, tipikus shojo anime lesz, pedig éppen az benne a jó, hogy a sablonkaraktereket/helyzeteket figurázza ki. Nagyon sokat nevettem rajta, habár az utolsó részek kissé már veszítettek a humorosságukból. A kedvenc részeim egyértelműen a Zuka Club-ososk voltak.
beküldve: 2009-07-18 16:00:46
(#42) Előző héten kezdtem el nézni mivel hallottam h mindenhol emlegetik. Tényleg sírásig lehetett magunkat röhögni egy-egy részben. OP jobb mint az ending de az utolsó részben az ending egy részlete nagyon tetszett. Kedvenc részem az utolsó rész amikor jön Mori és Honey és onnantól teljesen a legvégéig (és persze k amikor Tamakit akarják az ikrek idegesíteni) Befejezetnek befejezett volt de azért hiányzott az a bizonyos csók.
Kedvenc szereplőim igazán nincsenek , de akiket kiemelek az Honey , Hikaru & Kaoru , Haruhi és Tamaki. ( azért persze Renge chant utáltam )
Kedvenc szereplőim igazán nincsenek , de akiket kiemelek az Honey , Hikaru & Kaoru , Haruhi és Tamaki. ( azért persze Renge chant utáltam )
beküldve: 2009-07-07 19:40:44
(#41) Ez a legjobb anime amit valaha láttam. Komolyan, mindig azt hiszed, hogy ennél már nm tudnak jobbak lenni, és a következő résznél rájössz, hogy nm volt igazad.
Némelyik résznél már tényleg sírtam, de a nevetéstől
Nagyon nagyon jó volt, én is rekordidő alatt megnéztem, aztán gondoltam úrjakezdem
Némelyik résznél már tényleg sírtam, de a nevetéstől
Nagyon nagyon jó volt, én is rekordidő alatt megnéztem, aztán gondoltam úrjakezdem
beküldve: 2009-06-29 20:26:39
(#40) Jaaaaj! Örök kedvencem! Tényleg nagyszerű - és nem közhelyes, ami nagyon fontos!
beküldve: 2009-06-29 19:01:31
(#39) Imádtam! :)
A Yamato Nadeshiko Shichi Henge óta nem nevettem ennyit mint most. Nálam bekerült a kedvencek közé. ^^
El is kezdtem olvasni a mangát, annak még nincs vége :)
A Yamato Nadeshiko Shichi Henge óta nem nevettem ennyit mint most. Nálam bekerült a kedvencek közé. ^^
El is kezdtem olvasni a mangát, annak még nincs vége :)
beküldve: 2009-03-14 20:13:00
(#38) Most fejeztem be az animét, rekordidő alatt. ^^ Imádnivaló egy sorozat, régen nevettem ekkorákat, a 10 rész volt a csúcspont. Úristen, Haruhi apja, ő nem semmi egy fazon! Nála jobban csak Tamakit bírtam, hogy mekkora ripacs az a srác!
A sorozat egyetlen hibája, hogy nincs redesen lezárva a vége, jó lenne egy második szezon belőle, de addig is ott van a manga.
BTW nekem is inkább az OP jön be, mint az ED.
A sorozat egyetlen hibája, hogy nincs redesen lezárva a vége, jó lenne egy második szezon belőle, de addig is ott van a manga.
BTW nekem is inkább az OP jön be, mint az ED.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-03-14 00:11:08
(#37) Múlt évben úgy az őszi szünet tájékán véletlenül egy angol animés honlapon nézelődve bukkantam rá az első részére,bele is néztem,és ... XD az első rész után jönnie kellett a többinek. ^^. Megadta minden napra a szükséges móka-adagot. Külön ki kell emelnem azt is,hogy fiatalabbik nővérem is belenézett az egyik részbe,és neki is annyira megtetszett,hogy utánna már csak az ő jelenlétében nézhettem meg a további részeket... ami azért nagy szó,mert ő azért nem rajong az efféle dolgokért.
beküldve: 2009-03-07 16:23:37
(#36) Amikor elkezdtem nézni, azt mondtam, hogy milyen idióta baromságot nézek, de aztán rájöttem, hogy ez itt a lényeg!
Amúgy nagyon jó, csak ajánlani tudom.
Ez most picit off, de ha az Ouran-t szereti valaki, akkor nézze meg a Yamato Nadeshiko Shichi Henge-t (akár Wallflower, vagy Perfext girl evolution is lehet a címe).
Az Ouran óta ez volt az egyetlen anime, amin olyan sokat nevettem. Hasonló agymenés, de szerintem még az Ourannál is jobb.
Itt egy link hozzá: [Link]
Amúgy nagyon jó, csak ajánlani tudom.
Ez most picit off, de ha az Ouran-t szereti valaki, akkor nézze meg a Yamato Nadeshiko Shichi Henge-t (akár Wallflower, vagy Perfext girl evolution is lehet a címe).
Az Ouran óta ez volt az egyetlen anime, amin olyan sokat nevettem. Hasonló agymenés, de szerintem még az Ourannál is jobb.
Itt egy link hozzá: [Link]
Szerk: Dora-chan 2009-03-07 16:24:01
beküldve: 2009-02-28 19:39:11
(#35) Jaj, az egész anime egy poén A legnagyobb részét végigröhögtem. Igazából még csak kedvenc szereplőm sincs benne, mindenkit más miatt imádok
beküldve: 2008-08-16 19:20:36
(#34) Befejeztem a sorozatot^^
(nem pont most)
Nagyon jó volt
Aranyos lett a vége ^^
(nem pont most)
Nagyon jó volt
Aranyos lett a vége ^^
MIANEVED?!