• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Ouran High School Host Club
Oldalak: 1 2 3 4 <<>>
beküldve: 2008-08-14 14:57:11
(#33)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
hát én már halottam erről az ainéről de nem néztem még meg.priv-ben nem adna vki 1 linket?

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-08-14 13:24:00
(#32)
Yumi
Yumi
[ Addiktgyanús ]
Ez is a nagy kedvenceim közé tartozik. Nagyon jó sorozat. :)

beküldve: 2008-06-27 08:05:11
(#31)
kelyon
kelyon
[ Új arc ]
Asszem 3 nap alatt bevertem az egészet Nekem ott van a kedvencek között.

A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
Szerk: kelyon 2008-06-27 08:05:26
beküldve: 2008-06-25 14:26:41
(#30)
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Nemrég kezdtem el nézni
Nagyon jó xDD

MIANEVED?!
beküldve: 2008-06-25 13:24:03
(#29)
kelyon
kelyon
[ Új arc ]
Tamaki legütősebb duzzogása amikor gombát növesztett Haruhi lakásában XD Az a fej amit akkor vág!Mikor követik Haruhit akkor is ott van egy gomba a hajában

A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
beküldve: 2008-06-02 18:00:22
(#28)
Kayla003
Kayla003
[ Új arc ]
Szerintem nagyon jóra sikerült anime, én mindenkinek ajánlom.
Az elején próbáltam kiválasztani kedvenc szereplőket, de egy idő után rájöttem, hogy ez lehetetlen, mivel mindegyik karakter szuper.

beküldve: 2007-12-31 11:09:43
(#27)
Itachi-fan
Itachi-fan
[ Új arc ]
Hát én személy szerint a mangának az első 2 fejezetét olvastam el, de mivel ugyanolyannak találtam, mint az Animet, ezért nem is nagyon folytattam Bár lehet iba volt... mindenesetre és a 2. sorozatnak ellene vagyok... ez így egy jó befejezés volt, de mi lesz utána? Mori és Honey elvégzik a sulit és valószínűleg lelépnek, nem? Honey nélkül meg már nem Ouran az Ouran...

ÚRISTEN!!! A szemöldöke új életet kezdett! - Egy fekete macsak ment át előttem, így egy hosszabb úton kellett jönnöm. - Naruto:? Azt mondod, hogy még nállam is jobb? Kakashi: Neeem! Te vagy a legjobb... XD
beküldve: 2007-12-30 15:18:40
(#26)
Moonie
Moonie
[ Addiktgyanús ]
ilyenről én is hallottam, de szerintem sem kéne. Az anime jól le lett zárva, ha lenne folytatás nem hiszem hogy olyan jó lehetne mint az előző volt. Habár ha a manga szerint folytatnák..XD Tényleg, megint kell még vennem mangátXD

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-12-30 13:57:43
(#25)
Itachi-fan
Itachi-fan
[ Új arc ]
Amikor először hallottam vonakodtam megnézni, mivel a rajzolása először annyira nem tetszett... de meg kell jegyeznem, hogy azóta a favorit animek között szerepel. Párszor leestem a székről a nevetéstől, szóval ha még valaki nem látta, mindenképpen nézze meg, mert nem fog csalódni.

Mellesleg hallottam valami olyasmit, hogy akarnak neki 2. sorozatot csinálni, de szerintem nem kéne...

ÚRISTEN!!! A szemöldöke új életet kezdett! - Egy fekete macsak ment át előttem, így egy hosszabb úton kellett jönnöm. - Naruto:? Azt mondod, hogy még nállam is jobb? Kakashi: Neeem! Te vagy a legjobb... XD
beküldve: 2007-11-04 22:59:38
(#24)
superkrumply
superkrumply
[ Addiktgyanús ]
Erre céloztam

beküldve: 2007-11-04 22:29:45
(#23) Válasz superkrumply (#22) üzenetére
Kozue-chan
Kozue-chan
[ Új arc ]
Biztos vannak más jó animék is, de ha van időd nézd csak meg az Ourant is. Nemhiába olyan híres.

Nem csak híres, de jó is

beküldve: 2007-11-01 19:44:01
(#22)
superkrumply
superkrumply
[ Addiktgyanús ]
Biztos vannak más jó animék is, de ha van időd nézd csak meg az Ourant is. Nemhiába olyan híres.

beküldve: 2007-11-01 19:06:22
(#21)
Moonie
Moonie
[ Addiktgyanús ]
Már megbocsáss, de ez az OURAN HIGH SCHOOL HOST CLUB szobája, nem a Green Greené! Ha ismertetőt akarsz róla írni, akkor nyiss egy másik szobát mondjuk, de ne ezt offold tele vele! Köszönöm.

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-11-01 18:44:38
(#20)
Shimohira
Shimohira
[ Gyalog ]
nem jó. na mind1, keressetek rá vagy a végére, a '25 2' helyett '252' legyen.

Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-11-01 18:43:20
(#19)
Shimohira
Shimohira
[ Gyalog ]
mi a franc??? bocsánat... de már másodszor írtam be és másodszor módosította a szöveget önkényesen ez az oldal... na majd most: GG ism: http://www.aoianime.hu/?anime=25 2

Egy keménytetőset, jókora motorral!
Oldalak: 1 2 3 4 <<>>