Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Ouran High School Host Club
beküldve: 2008-08-14 14:57:11
(#33) hát én már halottam erről az ainéről de nem néztem még meg.priv-ben nem adna vki 1 linket?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-14 13:24:00
(#32) beküldve: 2008-06-27 08:05:11
(#31) Asszem 3 nap alatt bevertem az egészet Nekem ott van a kedvencek között.
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
Szerk: kelyon 2008-06-27 08:05:26
beküldve: 2008-06-25 14:26:41
(#30) beküldve: 2008-06-25 13:24:03
(#29) Tamaki legütősebb duzzogása amikor gombát növesztett Haruhi lakásában XD Az a fej amit akkor vág!Mikor követik Haruhit akkor is ott van egy gomba a hajában
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
beküldve: 2008-06-02 18:00:22
(#28) Szerintem nagyon jóra sikerült anime, én mindenkinek ajánlom.
Az elején próbáltam kiválasztani kedvenc szereplőket, de egy idő után rájöttem, hogy ez lehetetlen, mivel mindegyik karakter szuper.
Az elején próbáltam kiválasztani kedvenc szereplőket, de egy idő után rájöttem, hogy ez lehetetlen, mivel mindegyik karakter szuper.
beküldve: 2007-12-31 11:09:43
(#27) Hát én személy szerint a mangának az első 2 fejezetét olvastam el, de mivel ugyanolyannak találtam, mint az Animet, ezért nem is nagyon folytattam Bár lehet iba volt... mindenesetre és a 2. sorozatnak ellene vagyok... ez így egy jó befejezés volt, de mi lesz utána? Mori és Honey elvégzik a sulit és valószínűleg lelépnek, nem? Honey nélkül meg már nem Ouran az Ouran...
ÚRISTEN!!! A szemöldöke új életet kezdett! - Egy fekete macsak ment át előttem, így egy hosszabb úton kellett jönnöm. - Naruto:? Azt mondod, hogy még nállam is jobb? Kakashi: Neeem! Te vagy a legjobb... XD
beküldve: 2007-12-30 15:18:40
(#26) ilyenről én is hallottam, de szerintem sem kéne. Az anime jól le lett zárva, ha lenne folytatás nem hiszem hogy olyan jó lehetne mint az előző volt. Habár ha a manga szerint folytatnák..XD Tényleg, megint kell még vennem mangátXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-12-30 13:57:43
(#25) Amikor először hallottam vonakodtam megnézni, mivel a rajzolása először annyira nem tetszett... de meg kell jegyeznem, hogy azóta a favorit animek között szerepel. Párszor leestem a székről a nevetéstől, szóval ha még valaki nem látta, mindenképpen nézze meg, mert nem fog csalódni.
Mellesleg hallottam valami olyasmit, hogy akarnak neki 2. sorozatot csinálni, de szerintem nem kéne...
Mellesleg hallottam valami olyasmit, hogy akarnak neki 2. sorozatot csinálni, de szerintem nem kéne...
ÚRISTEN!!! A szemöldöke új életet kezdett! - Egy fekete macsak ment át előttem, így egy hosszabb úton kellett jönnöm. - Naruto:? Azt mondod, hogy még nállam is jobb? Kakashi: Neeem! Te vagy a legjobb... XD
beküldve: 2007-11-04 22:59:38
(#24) Biztos vannak más jó animék is, de ha van időd nézd csak meg az Ourant is. Nemhiába olyan híres.
Nem csak híres, de jó is
beküldve: 2007-11-01 19:44:01
(#22) Biztos vannak más jó animék is, de ha van időd nézd csak meg az Ourant is. Nemhiába olyan híres.
beküldve: 2007-11-01 19:06:22
(#21) Már megbocsáss, de ez az OURAN HIGH SCHOOL HOST CLUB szobája, nem a Green Greené! Ha ismertetőt akarsz róla írni, akkor nyiss egy másik szobát mondjuk, de ne ezt offold tele vele! Köszönöm.
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-11-01 18:44:38
(#20) nem jó. na mind1, keressetek rá vagy a végére, a '25 2' helyett '252' legyen.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-11-01 18:43:20
(#19) mi a franc??? bocsánat... de már másodszor írtam be és másodszor módosította a szöveget önkényesen ez az oldal... na majd most: GG ism: http://www.aoianime.hu/?anime=25 2
Egy keménytetőset, jókora motorral!