Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Ouran High School Host Club
beküldve: 2007-11-01 18:41:19
(#18) hoppá... bocs, a GG ismertetője ez: http://www.aoianime.hu/?anime=25 2
utólag ellenőriztem hogy arra a lapra vezet-e a cím amit megadtam, és nem, de annak az animének az ismertetője, ahova jutottam, nagyon felkeltette az érdeklődésemet...
utólag ellenőriztem hogy arra a lapra vezet-e a cím amit megadtam, és nem, de annak az animének az ismertetője, ahova jutottam, nagyon felkeltette az érdeklődésemet...
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-11-01 18:36:07
(#17) már folytatom is(kicsit el kellett mennem): szóval a grafika szép, de attól is függ hogy mihez képest, mert a kidolgozottsága jó, de a lányok melle gyakran akkora mint a feje...
AoiAnime ismertető: http://www.aoianime.hu/?anime=25 2
Ezt az animét jó egy éve próbálom megszerezni, letölteni meg szinte lehetetlen, de megnézni lehet: http://www.youtube.com/watch?v=2 0jgvjML1NU ez az első rész első harmada, de az egész animét meg lehet nézni, a feltöltő többi videójánál.
AoiAnime ismertető: http://www.aoianime.hu/?anime=25 2
Ezt az animét jó egy éve próbálom megszerezni, letölteni meg szinte lehetetlen, de megnézni lehet: http://www.youtube.com/watch?v=2 0jgvjML1NU ez az első rész első harmada, de az egész animét meg lehet nézni, a feltöltő többi videójánál.
beküldve: 2007-11-01 17:28:30
(#16) Hm. Nos, én csak két részt láttam belőle, rögtön a Green Green után, és, sajnos, csalódtam. Valóban, poénos, meg nagyon jó, ha az ember nem ismeri a GG-t. Főleg fiúknak ajánlom, mert nem mindennapi(shunen, de egészen egyedi, dem az a dolog ahol van egy srác meg egy rakás lány, hanem marék srác marék lánnyal összetéve), de az, aki az Ouran High School Host Club-on könnyesre röhögte magát, fulladásveszély miatt lehetőleg ne nézze meg. Mint említettem, shunen anime, a legjavából. Rögtön az első rész elején felpörög az anime, és onnan nincs megállás a végéig, bár az csalódást okozkat, mert neméppen frappáns a befejezés, sőt, mintha be sem fejezték volna, de ez csak az utolsó részt érinti. Elsősorban fiúknak ajánlom, 16 év felett, mert itt-ott tesznek olyat benne a srácok amit 14-15 éven aluliak nem biztos h jó néven vesznek. A grafika szép, de viszonylagos.
beküldve: 2007-10-17 11:03:23
(#15) Szerintem ez egy nagyon jó anime
Azok a legjobb jelenetek, amikor Tamaki leguggol a sarokba cetlit tépkedni, vagy amikor meteorként becsapódik a földbe XD
Azok a legjobb jelenetek, amikor Tamaki leguggol a sarokba cetlit tépkedni, vagy amikor meteorként becsapódik a földbe XD
A vége nagyon tetszett... Csak az a csaj ( nem tudom a nevét) akit Tamaki nagyanyja vitt magával meg mondjuk maga a "nagyi" sem volt valami szimpatikus...
beküldve: 2007-09-11 22:08:41
(#14) Szerintem pont így jó ahogy van.
Ha az egyenruhák "átlagosak" lettek volna, akkor nem adják az elit iskola hangulatát, mellesleg ez illik bele a környezetbe.
A sok rózsaszín és rózsa stb. meg sztem vicces, pont ezért mert erőltetett. Úgyis sok benne az irónia meg a parodizálás (pl. a BL rajongó lányok), szal bőven belefér. A sikitozós jeleneteknél mindig a con-Gravitation jelenet ugrik be
Ha az egyenruhák "átlagosak" lettek volna, akkor nem adják az elit iskola hangulatát, mellesleg ez illik bele a környezetbe.
A sok rózsaszín és rózsa stb. meg sztem vicces, pont ezért mert erőltetett. Úgyis sok benne az irónia meg a parodizálás (pl. a BL rajongó lányok), szal bőven belefér. A sikitozós jeleneteknél mindig a con-Gravitation jelenet ugrik be
beküldve: 2007-09-11 19:51:57
(#13) Nekem tetszett,de a környezetbe lehetne valamivel kevesebb rózsaszín,és a lányok ruhája is kicsit alulról veri a lécet...maradhatnánk inkább a hagyományos sailor outfit-nél,de mondjuk nem Japánban játszódik...amellet remekül szórakoztató anime,egyhuzamba végignéztem 10 részt.
Amit még naon bírok benne az Temaki idegbajai,mikor legugol a sarokba és cetlit tépked
Amit még naon bírok benne az Temaki idegbajai,mikor legugol a sarokba és cetlit tépked
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-09-11 16:07:32
(#12) beküldve: 2007-09-11 15:37:01
(#11) Nekem nem tetszett. Túlságosan komolytalan. Hasonló, mint a Sinichi Henge, a srácok itt is majdhogynem nők. Biztos, h melegek. XD Az animét meg nem tudom komolyan venni, de nevetni se lehet rajta.
Nem ismerem ezt az animét/mangát-de ahogy leírtad elég jó éehet!
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
beküldve: 2007-09-10 21:57:07
(#9) nemáár, szeressük a kiss kiss fall in love-tXD
hát, bizonyos emberekhez képest 7-8 nem túl sok, akiknek egész polcrendszer van tele velükXD nah de ez nem ide tartozik:3
hát, bizonyos emberekhez képest 7-8 nem túl sok, akiknek egész polcrendszer van tele velükXD nah de ez nem ide tartozik:3
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-10 21:51:13
(#8) Mellékesen megjegyezném, (tom, hogy nem naon jön ide, de ha már szóbakerült) hogy szerintem 7-8 figura nem csekély gyűjtemény.. nekem csak most van úton az első
Az ending sztem akkor is jobb, habár az opot is kívülről fújom
A "Kiss kiss fall in love" felkiáltás mindig tarkón vág
De édes szám..
Az ending sztem akkor is jobb, habár az opot is kívülről fújom
A "Kiss kiss fall in love" felkiáltás mindig tarkón vág
De édes szám..beküldve: 2007-09-10 20:59:23
(#7) Hmm.. érdekes módon én az endinget egyáltalán nem szeretem, az openinget inkábbXD mondjuk valakit elijeszthet, de szerintem jóóó^^
És a csajt Rengének hívják
És a csajt Rengének hívják

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-10 20:36:20
(#6) Nahát igen.. az se semmi. Sorolni lehetne a hasonló szereplőket és jeleneteket. Egy olyan bábot beszerzek magamnak.. vagy Tamaki maciját?
Jah amit még kiemelnék az az ending.. naon teccik.
Ezt nemtom kihagyni, rengeteget röhögtem még a csajon (nemtom a nevét) amikor feljön egy váratlan pillanatban a föld alól hohohohoho felkiáltással
Jah amit még kiemelnék az az ending.. naon teccik.
beküldve: 2007-09-10 19:57:35
(#5) Ezt bizony én is sajnálom... gyűjtögetem a figurákat, és egy Ouranos koronázná meg eddigi csekély (kb 7-8 dbból álló) gyűjteményemet
Hát igen, értelme nincs túl sok, de elsőrangú szórakozás
Nekem a Nekozawás rész az egyik kedvencem, ugyanis imádom őtXD
Hát igen, értelme nincs túl sok, de elsőrangú szórakozás
Nekem a Nekozawás rész az egyik kedvencem, ugyanis imádom őtXD
Szerk: Moonie 2007-09-10 19:57:46
beküldve: 2007-09-10 19:42:05
(#4) Fúú ez az egyik legnagyobb anime sztem. Minden egyes epizódnál könnyesre röhögtem magam
Nincs sok mondanivalója, de totál megéri megnézni. Ez egy igazi komédia
De kár, hogy figurában nem léteznek
Nincs sok mondanivalója, de totál megéri megnézni. Ez egy igazi komédia
A legjobb jelenetek amikor Tamaki beguggol a sarokba, vagy amikor Haruhi apja akcióban van
De kár, hogy figurában nem léteznek