Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Ouran High School Host Club
beküldve: 2007-11-01 18:41:19
(#18) hoppá... bocs, a GG ismertetője ez: http://www.aoianime.hu/?anime=25 2
utólag ellenőriztem hogy arra a lapra vezet-e a cím amit megadtam, és nem, de annak az animének az ismertetője, ahova jutottam, nagyon felkeltette az érdeklődésemet...
utólag ellenőriztem hogy arra a lapra vezet-e a cím amit megadtam, és nem, de annak az animének az ismertetője, ahova jutottam, nagyon felkeltette az érdeklődésemet...
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-11-01 18:36:07
(#17) már folytatom is(kicsit el kellett mennem): szóval a grafika szép, de attól is függ hogy mihez képest, mert a kidolgozottsága jó, de a lányok melle gyakran akkora mint a feje...
AoiAnime ismertető: http://www.aoianime.hu/?anime=25 2
Ezt az animét jó egy éve próbálom megszerezni, letölteni meg szinte lehetetlen, de megnézni lehet: http://www.youtube.com/watch?v=2 0jgvjML1NU ez az első rész első harmada, de az egész animét meg lehet nézni, a feltöltő többi videójánál.
AoiAnime ismertető: http://www.aoianime.hu/?anime=25 2
Ezt az animét jó egy éve próbálom megszerezni, letölteni meg szinte lehetetlen, de megnézni lehet: http://www.youtube.com/watch?v=2 0jgvjML1NU ez az első rész első harmada, de az egész animét meg lehet nézni, a feltöltő többi videójánál.
beküldve: 2007-11-01 17:28:30
(#16) Hm. Nos, én csak két részt láttam belőle, rögtön a Green Green után, és, sajnos, csalódtam. Valóban, poénos, meg nagyon jó, ha az ember nem ismeri a GG-t. Főleg fiúknak ajánlom, mert nem mindennapi(shunen, de egészen egyedi, dem az a dolog ahol van egy srác meg egy rakás lány, hanem marék srác marék lánnyal összetéve), de az, aki az Ouran High School Host Club-on könnyesre röhögte magát, fulladásveszély miatt lehetőleg ne nézze meg. Mint említettem, shunen anime, a legjavából. Rögtön az első rész elején felpörög az anime, és onnan nincs megállás a végéig, bár az csalódást okozkat, mert neméppen frappáns a befejezés, sőt, mintha be sem fejezték volna, de ez csak az utolsó részt érinti. Elsősorban fiúknak ajánlom, 16 év felett, mert itt-ott tesznek olyat benne a srácok amit 14-15 éven aluliak nem biztos h jó néven vesznek. A grafika szép, de viszonylagos.
beküldve: 2007-10-17 11:03:23
(#15) Szerintem ez egy nagyon jó anime
Azok a legjobb jelenetek, amikor Tamaki leguggol a sarokba cetlit tépkedni, vagy amikor meteorként becsapódik a földbe XD
Azok a legjobb jelenetek, amikor Tamaki leguggol a sarokba cetlit tépkedni, vagy amikor meteorként becsapódik a földbe XD
A vége nagyon tetszett... Csak az a csaj ( nem tudom a nevét) akit Tamaki nagyanyja vitt magával meg mondjuk maga a "nagyi" sem volt valami szimpatikus...
beküldve: 2007-09-11 22:08:41
(#14) Szerintem pont így jó ahogy van.
Ha az egyenruhák "átlagosak" lettek volna, akkor nem adják az elit iskola hangulatát, mellesleg ez illik bele a környezetbe.
A sok rózsaszín és rózsa stb. meg sztem vicces, pont ezért mert erőltetett. Úgyis sok benne az irónia meg a parodizálás (pl. a BL rajongó lányok), szal bőven belefér. A sikitozós jeleneteknél mindig a con-Gravitation jelenet ugrik be
Ha az egyenruhák "átlagosak" lettek volna, akkor nem adják az elit iskola hangulatát, mellesleg ez illik bele a környezetbe.
A sok rózsaszín és rózsa stb. meg sztem vicces, pont ezért mert erőltetett. Úgyis sok benne az irónia meg a parodizálás (pl. a BL rajongó lányok), szal bőven belefér. A sikitozós jeleneteknél mindig a con-Gravitation jelenet ugrik be
beküldve: 2007-09-11 19:51:57
(#13) Nekem tetszett,de a környezetbe lehetne valamivel kevesebb rózsaszín,és a lányok ruhája is kicsit alulról veri a lécet...maradhatnánk inkább a hagyományos sailor outfit-nél,de mondjuk nem Japánban játszódik...amellet remekül szórakoztató anime,egyhuzamba végignéztem 10 részt.
Amit még naon bírok benne az Temaki idegbajai,mikor legugol a sarokba és cetlit tépked
Amit még naon bírok benne az Temaki idegbajai,mikor legugol a sarokba és cetlit tépked
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-09-11 16:07:32
(#12) beküldve: 2007-09-11 15:37:01
(#11) Nekem nem tetszett. Túlságosan komolytalan. Hasonló, mint a Sinichi Henge, a srácok itt is majdhogynem nők. Biztos, h melegek. XD Az animét meg nem tudom komolyan venni, de nevetni se lehet rajta.
Nem ismerem ezt az animét/mangát-de ahogy leírtad elég jó éehet!
"ha valamit elveszel, azért adni is kell valami egyenértékű dolgot"
beküldve: 2007-09-10 21:57:07
(#9) nemáár, szeressük a kiss kiss fall in love-tXD
hát, bizonyos emberekhez képest 7-8 nem túl sok, akiknek egész polcrendszer van tele velükXD nah de ez nem ide tartozik:3
hát, bizonyos emberekhez képest 7-8 nem túl sok, akiknek egész polcrendszer van tele velükXD nah de ez nem ide tartozik:3
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-10 21:51:13
(#8) Mellékesen megjegyezném, (tom, hogy nem naon jön ide, de ha már szóbakerült) hogy szerintem 7-8 figura nem csekély gyűjtemény.. nekem csak most van úton az első
Az ending sztem akkor is jobb, habár az opot is kívülről fújom A "Kiss kiss fall in love" felkiáltás mindig tarkón vág De édes szám..
Az ending sztem akkor is jobb, habár az opot is kívülről fújom A "Kiss kiss fall in love" felkiáltás mindig tarkón vág De édes szám..
beküldve: 2007-09-10 20:59:23
(#7) Hmm.. érdekes módon én az endinget egyáltalán nem szeretem, az openinget inkábbXD mondjuk valakit elijeszthet, de szerintem jóóó^^
És a csajt Rengének hívják
És a csajt Rengének hívják
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-10 20:36:20
(#6) Nahát igen.. az se semmi. Sorolni lehetne a hasonló szereplőket és jeleneteket. Egy olyan bábot beszerzek magamnak.. vagy Tamaki maciját?
Jah amit még kiemelnék az az ending.. naon teccik.
Ezt nemtom kihagyni, rengeteget röhögtem még a csajon (nemtom a nevét) amikor feljön egy váratlan pillanatban a föld alól hohohohoho felkiáltással
Jah amit még kiemelnék az az ending.. naon teccik.
beküldve: 2007-09-10 19:57:35
(#5) Ezt bizony én is sajnálom... gyűjtögetem a figurákat, és egy Ouranos koronázná meg eddigi csekély (kb 7-8 dbból álló) gyűjteményemet
Hát igen, értelme nincs túl sok, de elsőrangú szórakozás
Nekem a Nekozawás rész az egyik kedvencem, ugyanis imádom őtXD
Hát igen, értelme nincs túl sok, de elsőrangú szórakozás
Nekem a Nekozawás rész az egyik kedvencem, ugyanis imádom őtXD
Szerk: Moonie 2007-09-10 19:57:46
beküldve: 2007-09-10 19:42:05
(#4) Fúú ez az egyik legnagyobb anime sztem. Minden egyes epizódnál könnyesre röhögtem magam Nincs sok mondanivalója, de totál megéri megnézni. Ez egy igazi komédia
De kár, hogy figurában nem léteznek
A legjobb jelenetek amikor Tamaki beguggol a sarokba, vagy amikor Haruhi apja akcióban van
De kár, hogy figurában nem léteznek