Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
AnimeCon után
Kapcsolódó tartalom: AnimeCon után
beküldve: 2007-10-12 21:06:41
(#28) hozzá teszem az utolsó mondatodhoz h: is
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-12 21:00:20
(#27) Én Kenshint és Árnybírót vettem.
Bárki bármit is mondjon, elsősorban miattatok mentem el a Conra, és nem kellett csalódnom! Olvastam a Mondóban az előző Conon tanúsított hősies helytállásotokat ( a Naruto-kiadást illetően) , és azt kell mondanom, hogy ember legyen a talpán, aki ezt mégyegyszer végigcsinálja utánatok! Fejemet hajtom. Ami a nyomdában történt, szerintem nem a ti hibátok. Aki pedig csupán azért vesz mangát, hogy a hibákat keresse benne, nem tudja igazán élvezni a dolgot ...( Ez csak egyéni vélemény...)
Egy szó, mint száz, remélem, még egy jópár ( vagy inkább jó párszáz ) képregényfeszkón/Conon ott lesz a Kiadó, a mi édes jó Mangafanunk, és príma kis ajándékokkal, na meg új mangákkal bombázzák a fejünket ! Ez az Én véleményem :)
Bárki bármit is mondjon, elsősorban miattatok mentem el a Conra, és nem kellett csalódnom! Olvastam a Mondóban az előző Conon tanúsított hősies helytállásotokat ( a Naruto-kiadást illetően) , és azt kell mondanom, hogy ember legyen a talpán, aki ezt mégyegyszer végigcsinálja utánatok! Fejemet hajtom. Ami a nyomdában történt, szerintem nem a ti hibátok. Aki pedig csupán azért vesz mangát, hogy a hibákat keresse benne, nem tudja igazán élvezni a dolgot ...( Ez csak egyéni vélemény...)
Egy szó, mint száz, remélem, még egy jópár ( vagy inkább jó párszáz ) képregényfeszkón/Conon ott lesz a Kiadó, a mi édes jó Mangafanunk, és príma kis ajándékokkal, na meg új mangákkal bombázzák a fejünket ! Ez az Én véleményem :)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-10-12 19:00:06
(#26) Én úgy gonolom hogy túl sok dolgotok van benne ebben a munkában azért hogy az egyes nyomdák elcsinálják a mangákat. Énnekem személy szerint soha nem volt problémám a mangáitokkal már akkor is jobban tetszettek a MangaFan kiadások mikor még nem is szerettem az árnybírót. Megjelenésben és minden másfajta szempontban sokkal igényesebb mint az eddigi kiadók munkái.
Olyan hibákat eddig nem is nagyon vettem észre amit a kiadó csinált... (Ezzel nem azt mondom hogy nem lehetett...) De annyira örülök mikor egy egy mangát a kezembe veszek hogy én elsiklok az ilyen apró dolgok felett.
Én csak azt tudom mondani hogy sajnos ez a müfaj annyira szegényes még itt magyarországon hogy öröm hogy ilyen remek kiadványokat olvashatunk itt, és ezt eddig nem sok kiadó tudta vissza adni! (Eddig egy sem) A nyomdások nyakára pedig kicsit rá kell tapsni ha nem tudnak tisztességes munkát végezni, és egyáltalán nem veletek van a baj!
És csak sok sikert tudok a további munkához kivánni!
Olyan hibákat eddig nem is nagyon vettem észre amit a kiadó csinált... (Ezzel nem azt mondom hogy nem lehetett...) De annyira örülök mikor egy egy mangát a kezembe veszek hogy én elsiklok az ilyen apró dolgok felett.
Én csak azt tudom mondani hogy sajnos ez a müfaj annyira szegényes még itt magyarországon hogy öröm hogy ilyen remek kiadványokat olvashatunk itt, és ezt eddig nem sok kiadó tudta vissza adni! (Eddig egy sem) A nyomdások nyakára pedig kicsit rá kell tapsni ha nem tudnak tisztességes munkát végezni, és egyáltalán nem veletek van a baj!
És csak sok sikert tudok a további munkához kivánni!
~*~A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot...~*~
Gyenge, én 12000-el indítottam >P (jó az a Trillian pult >D)
Én 21000-től váltam meg kapásból.XDXD
Árnybíró: Nem túl nagy kiadás egy kis levágási hiba miatt az egészet kicserélni? Annyira nem vészes, ki lehet találni mi írtatok.
Annyira tényleg nem gond, de azért az összenőtt lapok nagyon durvák.XD
beküldve: 2007-10-12 17:49:26
(#24) Ha Budapesten belül valami elérhető helyen visszacserélnék nekem az Árnybírót, akkor az nekem sokkal jobb lenne, mint Postán küldözgetni. Én megértem a gondokat, szóval csak a csere technikai része érdekel.
Hm, most olvastam kicsit vissza. Szóval a Hungarocomicson lehetne erről szó? (btw az mikor is lesz?)
Hm, most olvastam kicsit vissza. Szóval a Hungarocomicson lehetne erről szó? (btw az mikor is lesz?)
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-10-11 22:34:58
(#23) Kecskeméten van Európa 3. legjobb és legminőségibb nyomdája, szóval nincs híján az ország jó nyomdának. De a kiadónak az ár/arányt is szem előtt kell tartania, ha logikusan átgondoljuk.
Minden tiszteletem a Mangafané!!!!
GAMBARE!!!!!!!!!!!!!
Minden tiszteletem a Mangafané!!!!
GAMBARE!!!!!!!!!!!!!
( az első félőrában elszórtam a 8ezerforintomat)
Gyenge, én 12000-el indítottam >P (jó az a Trillian pult >D)
Árnybíró: Nem túl nagy kiadás egy kis levágási hiba miatt az egészet kicserélni? Annyira nem vészes, ki lehet találni mi írtatok.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-11 13:05:48
(#21) Mangafannak megbocsátva (így is 3 mangát szereztem be tőletek, és mindahárom remek volt), nyomdára az APEH és az orgyilkosok ráuszítva.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-10-10 21:05:24
(#20) Hát a Narutos hibát én is észrevettem mert ott vettem meg ( az első félőrában elszórtam a 8ezerforintomat) hála az égnek nem történt olyan brutális nagy hiba . a Kenshint meg majd +nézzük mert az a havernak van +. de ő is + egy másik is elolvasta szóval sztem nincs semmi hiba. Ha lett volna akkor is ithon vettük volna észre annak +nem lett volna annyi esze h visszaküldje merrt ott bele se mertünk nézni x)
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
beküldve: 2007-10-10 11:38:51
(#19) Sajnos én még nem olvastam a mangáiokat ( da ezért regissztráltam, mert szeretném). Ahogy olvastam az ÉLNI a legrosszabban sikerült mangák közé tartozik. Ezt sajnálattal olvastam, mert ugyanis ah végig olvastam a magáitokat ... az volt az első amit megláttam és azt mondtam: Ez kell! Igen sajnos vannak ienek. Kicsit dühít a dolog, h ezt egy pocsék nyomda miatt élhetjük át. Főként Ti, mert Titeket kérnek sokan számon a más hibája miatt. Amint majd lehetőségemben áll meg fogom ( a Naruto magákkal egyetemben ) rendelni,
Kawazoe-san
beküldve: 2007-10-09 20:08:15
(#18) Hm... a kiadványaitok közül csak az Árnybírót vettem meg, a hiba nekem is feltűnt de nem zavart túlságosan.Sajnálom, hogy így alakult, remélem sikerül találni egy nyomdát ami a ti munkáitokhoz hasonló minőségű köteteket gyárt ;)
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2007-10-09 19:22:12
(#17) Azért regisztráltam magam, hogy néhány bíztató szót mondhassak a mangafan csapatnak. Gratulálok a munkátokhoz, valóságos űrt tömtetek be a hazai képregénykiadásban. Mivel magam is dolgozok egy kiadónak, tisztában vagyok vele, milyen nehéz jó nyomdát találni, amelyik elfogadható áron és jó minőségben dolgozik, ezek a bosszúságok sajnos akármikor felüthetik a fejüket, néha tiszta lutri az egész, csak akkor tudod meg, mibe nyúltál, amikor kijön a termék. Ne csüggedjetek! Ez a hosszú nyári szünet is azt éreztette, hogy leálltok, nem megy a dolog, és bár csak az Árnybíró vonalán kötődök igazán a kiadóhoz, rettentően sajnáltam volna, ha feladjátok.
Valószínűleg kimeríthetetlen a keleti manga kincsesládája ( a nyugati mangához hálistennek nem nyúltok talán), sok sikert a további kincskereséshez!
Ami az Árnybíró 7-et illeti, megvárom az újranyomását.
Üdv.
Valószínűleg kimeríthetetlen a keleti manga kincsesládája ( a nyugati mangához hálistennek nem nyúltok talán), sok sikert a további kincskereséshez!
Ami az Árnybíró 7-et illeti, megvárom az újranyomását.
Üdv.
beküldve: 2007-10-09 17:53:47
(#16) beküldve: 2007-10-09 17:45:25
(#15) A MangaFan megtett minden tőle telhetőt,aki a minőségre panaszkodik,az nem normális,fantasztikusan jó kiadványaitok vannak!
És hogy ezek a hibák beárnyékolják az egészet...hát...sajnálatos.De ha végre lesz egy rendes nyomda,senki nem fogja megállítani a kiadó "szárnyalását"!
szóval nem elcsüggedni.véletlenül sem.
És hogy ezek a hibák beárnyékolják az egészet...hát...sajnálatos.De ha végre lesz egy rendes nyomda,senki nem fogja megállítani a kiadó "szárnyalását"!
szóval nem elcsüggedni.véletlenül sem.
beküldve: 2007-10-09 17:30:35
(#14) Nyomdahiba ide vagy oda, az Árnybíró 7. is fantasztikus volt. Már első este elolvastam. Én úgy éreztem, hogy a hiba semmit sem vont le az élvezetből. További kitartást kívánok a Kiadónak, ne keseredjetek el! A legszínvonalasabb standdal jelentetek meg a hétvégén és a mangáitok is válgotatott művek.