Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
AnimeCon után
Kapcsolódó tartalom: AnimeCon után
Szóval, ha most megvettem az Árnybíró 7est, azt hogy lehet kicserélni? Visszaküldöm? Vagy a könyvesboltban is kicserélik?
Figyeld az oldalt, amint tisztázódtak a részletek, kihírezzük, hírlevélben is megírjuk. De biztos, hogy mi bonyolítjuk a cserét, könyvesboltban csak akkor cserélnek ki mangát, ha ott vetted. Mi rendezvényeken leszünk, és ott lehet cserélni, vagy visszaküldeni nekünk, és a postaköltséget állva cserélünk.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
semmi baj, nem kell elnézést kérni...néhány embert lehet h zavar, de má megszoktam h igy irok mindent...csak ha majd az éreccségin is igy lesz az nem elsz a legelőnyösebb számomra...
Nem kötekedés képpen mondom, de a rossz szokásokat jobb mihamarább elhagyni, mert ha rögzülnek az emberben, akkor már nehezebb váltani.
Amúgy elég sok pongyolasággal, helyesírási hibával találkozni szerte az internetes fórumokban. Bár lehet, hogy én vagyok rájuk túlérzékeny és végülis mindenki úgy ír, ahogyan akar...
Na akkor népnevelés off.
A nyomdai témához meg annyit, hogy ez a minőségromlási tendencia nem csak a mangáknál figyelhető meg, hanem úgy álltalában a "rendes" könyveknél is. Szétesnek a ragasztásnál, tele vannak nyomdahibával, oldalak hiányoznak, stb. Ráadásul mindezt úgy, hogy a könyvárak közben az egekbe szöktek...
beküldve: 2007-10-08 21:39:55
(#10) semmi baj, nem kell elnézést kérni...néhány embert lehet h zavar, de má megszoktam h igy irok mindent...csak ha majd az éreccségin is igy lesz az nem elsz a legelőnyösebb számomra...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
háát, ha 1 kicsit figyelmesebben megnézed a kommentjeimet, akk sztem könnyen megállapíthatod h én nem használok "lyét"
a "j" rövidebb
a "j" rövidebb
Ó... Én kérek elnézést
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-10-08 21:25:24
(#8) háát, ha 1 kicsit figyelmesebben megnézed a kommentjeimet, akk sztem könnyen megállapíthatod h én nem használok "lyét"
a "j" rövidebb
a "j" rövidebb
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
mindenesetre roppant szimpatikus, és dicséretes h azokért az Élni mangákért nem fogadtatok el pénzt amejek el lettek nyomtatva...
sztem ti vagytok az elsők akik ijet tettek
láccik rajtatok h télleg nem a pénz motivál, hanem a mangakultúra terjesztése...
ugyh én szurkolok, mindenben mellettetek vok, ugy sejtem h ameddig csak a kiadó létezik
(szal 1 biztos vásárlótok már van )
láccik rajtatok h télleg nem a pénz motivál, hanem a mangakultúra terjesztése...
ugyh én szurkolok, mindenben mellettetek vok, ugy sejtem h ameddig csak a kiadó létezik
*bólogat bólogat*
Teljes mértékben egyet értek! de az "ijet" ha minden igaz ly-vel kellene írni
beküldve: 2007-10-08 20:46:24
(#6) mindenesetre roppant szimpatikus, és dicséretes h azokért az Élni mangákért nem fogadtatok el pénzt amejek el lettek nyomtatva...
Szerk: Gegew40k 2007-10-08 20:46:54
beküldve: 2007-10-08 19:15:22
(#5) jólsejtem h ugyanez a nyomda vágott le darabkákat a naruto 2ből is?????
beküldve: 2007-10-08 18:44:54
(#4) Szóval, ha most megvettem az Árnybíró 7est, azt hogy lehet kicserélni? Visszaküldöm? Vagy a könyvesboltban is kicserélik?
beküldve: 2007-10-08 16:53:15
(#3) Ez a gondatlanság a nyomda részéről tényleg elképesztő! Nem is elsősorban az anyagi kárra gondolok, hanem arra, hogy evvel mennyi embert tettek némiképp csalódottá.
Az remélem vígasztal titeket, hogy szvsz a mai magyar piac legigényesebb mangája lesz az Élni, ha kijön hibák nélkül.
Az remélem vígasztal titeket, hogy szvsz a mai magyar piac legigényesebb mangája lesz az Élni, ha kijön hibák nélkül.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-10-08 16:13:42
(#2) Felháborító a nyomda selejt munkája! Remélem azért valamennyire vigasztal benneteket a tény, hogy végülis nem a ti hibátok....
beküldve: 2007-10-08 15:40:54
(#1) Ez valóban elkeserítő. Az ilyen nyomdát/kat nem is lenne szabad engedélyeztetni. Nem tudom megérteni, hogy ha egyszer nyomdának nevezi magát, akkor miért nem ad ki a kezei közül normális munkát.
Ez a munka arra utal, mintha az utolsó pillanatban hajítanák be nyomáshoz a mangákat...
Őszinte együttérzésem...
(Nem volt ugyan "szerencsém" hibás nyomású kiadványokhoz, de így olvasva is felháborítónak találom.)
Ez a munka arra utal, mintha az utolsó pillanatban hajítanák be nyomáshoz a mangákat...
Őszinte együttérzésem...
(Nem volt ugyan "szerencsém" hibás nyomású kiadványokhoz, de így olvasva is felháborítónak találom.)
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.