Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Gésák
Valaki magyarázza már el szegény, buta Papénak, hogy mi is az a gésagolyó... Mert mindenki mást mond...
Majd inkább msn-en... legyen elég annyi, hogy egy szexuális segédeszköz, ami fokozza a hímneműek együttlét alatti élvezetét...
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-05 21:35:05
Én szeretem a gésa köynveket ki olvastam a Gésa emlkiratait és msot a Muraszaki Gésát olvasom Meg a Gésa dalok is nagyon szépek... Meg szerintema Gésák nagyon szépek nekem nagyon tetszenek!!
Nekem is nagyon , nagyon!!
Kamilla
beküldve: 2010-01-24 00:35:04
(#28) probaljatok ki KIHARU NAKAMARU : KIHARU, A SIMBASI GESA , EGY TITOKZATOS VILAG REJTELMEI..
xuper :P
xuper :P
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2008-08-06 17:38:12
(#27) Én szeretem a gésa köynveket ki olvastam a Gésa emlkiratait és msot a Muraszaki Gésát olvasom Meg a Gésa dalok is nagyon szépek... Meg szerintema Gésák nagyon szépek nekem nagyon tetszenek!!
Glamorous sky.みわくの よる
beküldve: 2008-07-27 22:49:05
(#26) Nekem a Kiharuval az volt a gondom, hogy oké Ő most mindehol volt már, de kissé egoistán írja le az életét. Nekem legalábbis töbszöri átolvasásra így tűnt.
INGYEN ÖLELÉS! :)
Fantáziadús módon Gésák volt a címe. A 250 csak azoknak a száma, akik tényleg a hagyományos gésa életmódot folytatják.
beküldve: 2008-07-07 09:48:45
(#24) Ah,sajnos nem,mi volt a címe?Azt tudtam, h ma már 1000nél is kevesebben vannak.
Um amúgy felfedeztem, hogy a 2 színésznő aki Mamehát és Sayuri-t játsza a Tigris és sárkányban is együtt játszottak.
Um amúgy felfedeztem, hogy a 2 színésznő aki Mamehát és Sayuri-t játsza a Tigris és sárkányban is együtt játszottak.
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
beküldve: 2008-07-03 08:25:15
(#23) Tegnap ment egy dokufilm a Dunán a gésákról. Kiderült, hogy még a japánok is rengeteg tévképzetet táplálnak róluk. És nem mellesleg már csak 250-en vannak Kyotóban.
Láttátok?
Láttátok?
Hm, most vettem csak észre, hogy azóta valószínűleg kiokosítottak... Oh, a megrontott ifjúság...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-26 08:09:22
(#21) Én láttam a Tigris és Sárkányt,a látvány film volt!Ott nem kellett nagyon alakítani.De valszeg az van amit mondasz,h ők már ismertek vmennyire.
A női szerepeket sztem azért kaphatták a kínai lányok, mert ők már Hollywood számára is Nevek. Gong Li-t pölö imádják, Zhang Ziyi meg azt hiszem a Tigris és sárkányban játszott. Egyszóval színészileg vmit letettek az asztalra. persze lehet, hogy nem így van és a rendező csak brahiból ki akart tolni a japánokkal
Ad 1: Ez a topic azért van, hogy a gésákról csevegjünk, nem?
Ad 2: Túúúúl lusta vagyok!
Ha még mindig érdekel, akkor küldj egy üzenetet...
beküldve: 2008-06-23 11:11:12
(#18) Én elolvastam a könyvet,nagyon tetszett,bár a mizuagén kiakadtam.Már csak ezért sem lettem volna gésa.
Afilmet megrendeltem annak ellenére,h a női szereplők mind kínaiak és a férfiak ahogy mondtátok japánok,nem hiszem el,h nem tudtak egy szép kékszemű japán csajt előszedni vhonnan Plusz mindenki negatív kritikát adotta filmről,de sebaj, a könyvet ez nem rontja el
Afilmet megrendeltem annak ellenére,h a női szereplők mind kínaiak és a férfiak ahogy mondtátok japánok,nem hiszem el,h nem tudtak egy szép kékszemű japán csajt előszedni vhonnan Plusz mindenki negatív kritikát adotta filmről,de sebaj, a könyvet ez nem rontja el
Valaki magyarázza már el szegény, buta Papénak, hogy mi is az a gésagolyó... Mert mindenki mást mond...
Barátod a Google
Ad 1: Ez a topic azért van, hogy a gésákról csevegjünk, nem?
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Barátod a Google