Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2011-10-12 15:51:11
(#4128) "Engem még soha nem sebeztek meg,soha nem fájt semmim, de néha úgy érzem,hogy itt belül valami szörnyen fáj"
Szerk: A.o.e <3 2011-10-12 16:04:59
necrokid@gmail.com
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Sajna a linket nem nyitotta meg, de adj egy e-mail címet, aztán elküldöm a novellát.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Ha gondolod, küldd el a sztorit. Ha 18-20 oldalba össze lehet hozni és érdekel a történet, lehet megrajzolom. Ám hogy legyen foglamad, kb hogy néznek ki a kérpegényeim: [Link] Holnap elvielg töltök fel újat is.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-10-11 18:21:35
(#4124) One shot mangához nekem is lenne éppenséggel sztorim
Igazából írtam egy novellát még korábban, és szerintem egy egész jó kis sötét hangulatú cuccot lehetne belőle összehozni
De inkább nem reménykedek, mivel szerintem itt inkább a maguknak írt történeteket rajzolják az emberek, és nem hiszem, hogy nagyon vevőek mások sztorijaira
Igazából írtam egy novellát még korábban, és szerintem egy egész jó kis sötét hangulatú cuccot lehetne belőle összehozni
De inkább nem reménykedek, mivel szerintem itt inkább a maguknak írt történeteket rajzolják az emberek, és nem hiszem, hogy nagyon vevőek mások sztorijaira
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Én szívesen rajzolnék neked képregényt egyébként, emrt az írásaid tetszenek. De sorozatot nem vállalnék be, maximum valami one-shotot.
beküldve: 2011-10-11 01:48:02
(#4122) Ha valakinek esetleg rengeteg ideje, (szinte) végtelen türelme, átlag feletti rajzkészsége és -tudása lenne, valamint mindenáron harcolós sónen mangát vagy hasonló történetű-vonalvezetésű képregényt akar rajzolni, minél több karddal és látványos kardpárbajjal, de a történetre nincs ötlete - szóval nem igazán reménykedem benne, hogy bárkire illik még a leírás - akkor az keressen meg, mert csak úgy, az asztalfióknak nincs kedvem kidolgozni az ötletet, a karaktereket meg a világot. E-mail cím a profilomban.
Ugyanitt misztikus(jellegű) (ál)történelmi(szerű), majdnem szuperhősös, némileg elborult képregényem reménybeli rajzolóját is várom. Itt a második részig készen van a panelekre lebontott "forgatókönyv", de kellőképpen elhivatott rajzoló hiányában hiányzik a motiváció a további tervezett részek (elég sok, ami azt illeti) megírásához. Gondolom ez se érdekel senkit, de ugye próbálkozni szabad, nemde?
Ugyanitt misztikus(jellegű) (ál)történelmi(szerű), majdnem szuperhősös, némileg elborult képregényem reménybeli rajzolóját is várom. Itt a második részig készen van a panelekre lebontott "forgatókönyv", de kellőképpen elhivatott rajzoló hiányában hiányzik a motiváció a további tervezett részek (elég sok, ami azt illeti) megírásához. Gondolom ez se érdekel senkit, de ugye próbálkozni szabad, nemde?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-10-10 16:39:22
(#4121) beküldve: 2011-10-09 13:46:19
(#4120) Köszi! Nem neked írtam,hanem egy 3. oldalbeli írásra
Volna egy képem:
[Link]
Igazából elég érdekes a története..kaptam egy festményt, de tönkrement...lejött a festék(posztimresszionista rét volt...), ezért eltávolítottam a fölösleget és ráfestettem ezt a képet..
Kicsit komoly hangulatú lett és ha valaki szeretné, akkor megvehetné(Ne gondoljatok oly nagyon nagy összegre..)... elküldeném postán, vagy valahogy...Szóljon, akit érdekelne:)
Volna egy képem:
[Link]
Igazából elég érdekes a története..kaptam egy festményt, de tönkrement...lejött a festék(posztimresszionista rét volt...), ezért eltávolítottam a fölösleget és ráfestettem ezt a képet..
Kicsit komoly hangulatú lett és ha valaki szeretné, akkor megvehetné(Ne gondoljatok oly nagyon nagy összegre..)... elküldeném postán, vagy valahogy...Szóljon, akit érdekelne:)
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2011-10-08 12:58:51
(Szerintem meg érte fognak jönni az UFó-k és elviszik...
Mulder ezt gondolná...)
És most mit szeretnél, hogy rajzoljunk neked?
Mulder ezt gondolná...)
Ha ez nekem szólt akkor nem ezt szeretném csak érdeklőttem. Ártatlan érdeklődés volt.
Amúgy meg tetszik a műved nagyon jó lett csak az uszonya számomra érdekes.
Szerk: Sora94 2011-10-08 11:47:08
(Szerintem meg érte fognak jönni az UFó-k és elviszik...
Mulder ezt gondolná...)
Mulder ezt gondolná...)
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2011-10-07 20:20:32
(#4116) beküldve: 2011-10-06 17:14:22
(#4115) beküldve: 2011-09-26 17:32:11
(#4114)