Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2011-10-26 12:38:39
(#4159) Már rég mutattam bármit is,hát ma ezt alkottam^^
A minőség nem a legjobb mert webkamerás><
Véleményeket várok.
Véleményeket várok.
nagyon nagyon klassz lett!
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-12-13 13:15:34
beküldve: 2011-10-25 19:39:26
(#4157) beküldve: 2011-10-24 18:53:25
(#4156) Örülök, hogy tetszik. :) Am a minőség meg tudom, hogy elég gagyi, de a szkenner megint bedöglött ezért maradt a fényképező gép. Meg hát igaz lehetne dolgozni rajz programmal meg elméletileg Photoshopom is van de én jobban szeretem a hagyományos dolgokat meg hát a Photoshopot ugyebár nem vihetem be suliba...
Miya^^Neko-chan^^: Nekem nagyon tetszik a rajzod meg a stílusa
Miya^^Neko-chan^^: Nekem nagyon tetszik a rajzod meg a stílusa
-
Szerk: C-san 2011-10-24 16:43:39
beküldve: 2011-10-24 15:35:02
(#4154) beküldve: 2011-10-23 18:54:03
(#4153) Már rég mutattam bármit is,hát ma ezt alkottam^^
Véleményeket várok.
Véleményeket várok.
Miya^^Neko-chan^^
Szerk: Miya^^Neko-chan^^ 2011-10-23 18:54:18
Kár, hogy ilyen gyengén lett digitalizálva, mert egyébként bejövős a kép. Tetszik a szeme, meg ez a rajzstílus, olyan "laza". A ruhája + a kapucnija is nagyon menő, maga a karakter is szimpatikus. Rajzilag tök jó, technikailag használhatnál pl rajzprogramokat meg ilyeneket, akkor látványosabb lenne.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-10-23 12:07:24
(#4151)
Szerk: C-san 2011-10-23 12:08:06
Má mindegy, ÖrI-HAri lesz!
Azért nem kiemelkedőek,mert mindegyik figurához történet kapcsolódik..ami már elkezdődött,vagy ami fog...
meg lágyak a színek is és nem szeretem a vad témákat:) Cvah...
Igazából néhány részlet miatt tekinthetők különlegesnek,mint pl a víztörte hullámok sekély víz alján...nagyon vizes vagyok...
Azért nem kiemelkedőek,mert mindegyik figurához történet kapcsolódik..ami már elkezdődött,vagy ami fog...
meg lágyak a színek is és nem szeretem a vad témákat:) Cvah...
Igazából néhány részlet miatt tekinthetők különlegesnek,mint pl a víztörte hullámok sekély víz alján...nagyon vizes vagyok...
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2011-10-21 07:29:47
De hát én mikor mondtam ilyet, hogy nem jók a képeid, drága? Nagyon jók, nagyon szépek, profi munkák. Szemet gyönyörködtető látványviláguk van, jó érzés rájuk nézni. 10/10-esek. Csak annyit mondtam, hogy számomra nem tűnnek kiemelkedően egyedinek. Nem akartalak emgsérteni, vagy ilyesmi :I
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2011-10-20 13:37:54
Ahogy elnéztem,ti is valaki után mentek, én is tudnék keresni hasonló képeket originben, csakhogy én látom a stílusjegyeket is és nem írok ilyeneket...
Pedig nyugodtan írhatnál x)
beküldve: 2011-10-20 11:07:39
(#4146) Ahogy elnéztem,ti is valaki után mentek, én is tudnék keresni hasonló képeket originben, csakhogy én látom a stílusjegyeket is és nem írok ilyeneket... másolni nem szokásom és szerintem a hableányos képem egyedi...
[Link]
Amúgy benne lesz az egyik kis mangám a Keretbe Zárt világ 4. kiadásában, olvassátok majd el!
És egy kiállításon megtekinthetitek a mangáim,képeim:
DMK-Újkerti Közösségi Ház
4032 Debrecen, Jerikó u. 17-19.
Várlak titeket szeretettel!
[Link]
Amúgy benne lesz az egyik kis mangám a Keretbe Zárt világ 4. kiadásában, olvassátok majd el!
És egy kiállításon megtekinthetitek a mangáim,képeim:
DMK-Újkerti Közösségi Ház
4032 Debrecen, Jerikó u. 17-19.
Várlak titeket szeretettel!
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2011-10-20 11:39:58
A Narutoból már majdnem minden szereplőt lerajzoltam.
Tudnátok ajánlani valakit akinek hangsúlyos a szeme?
Tudnátok ajánlani valakit akinek hangsúlyos a szeme?
A Narutoban szerintem nincsenek olyan szép szemek, hmmm egy shoujoban jobbak ^^
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~