Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Azta ez nagyon jó! Olyan mintha egy profi rajzolta volna!!! Én egyenlőre meg csak álmodhatok, hogy vala így rajzoljak majd!!! ( ) Szerintem többet kéne vele foglalkoznod és te is kiadhatnál, egy mangát!
Miskolczi Ibolya Kitti
beküldve: 2012-01-09 20:49:56
(#4218) Boldog Mostot!
Feltöltöttem nemrégiben pá képet deviantartra, akit érdekel az meglesheti: [Link]
Feltöltöttem nemrégiben pá képet deviantartra, akit érdekel az meglesheti: [Link]
beküldve: 2012-01-09 20:17:18
(#4217) Ha meggondolod magad és mégis befejeznél, vagy akár csak félig csinálnád meg én szívesen elolvasnám!!! Tetszik a megidézős dolog!!
Miskolczi Ibolya Kitti
beküldve: 2012-01-06 21:54:50
(#4215) Úgy egy-másfél évvel ezelött én is próbáltam a barátnőmmel mangát rajzolni. Egy szamurájos történet lett volna, de végül ejtettük két okból: egyrészt nem sikerültek a rajzok jól, másrészt túlságosan elrugaszkodott a valóságtól (pl.: a főszereplő egy arany oroszlánt idéz meg a katanájával, stb...)
Sztem az jó, ha elrugaszkodott. Van aki azért olvas képregényt, hogy kicsit "kikapcsolja" a valóságot. Az már uncsi.:)
beküldve: 2012-01-06 17:11:34
(#4213) Úgy egy-másfél évvel ezelött én is próbáltam a barátnőmmel mangát rajzolni. Egy szamurájos történet lett volna, de végül ejtettük két okból: egyrészt nem sikerültek a rajzok jól, másrészt túlságosan elrugaszkodott a valóságtól (pl.: a főszereplő egy arany oroszlánt idéz meg a katanájával, stb...)
Ronny Money
Szerintem nem rosszak, csak a szokásos gyakorolj, nézz utána mantrát tudom neked is ismételni =)
Viszont a fényképezés minősége nagyon lerontja -nem tudom milyen géped van, de próbálj meg világos helyen (ablaknál szoktam), nem verőfényben fényképezni. És tudom unalmasak az órák, de ne vonalas füzetbe rajzolj T__T
Nekem is van néhány újdonságom, amikre szívesen várok kritikát vagy bármiféle visszajelzést. Jó lenne ><
[Link] [Link] [Link]
Viszont a fényképezés minősége nagyon lerontja -nem tudom milyen géped van, de próbálj meg világos helyen (ablaknál szoktam), nem verőfényben fényképezni. És tudom unalmasak az órák, de ne vonalas füzetbe rajzolj T__T
Nekem is van néhány újdonságom, amikre szívesen várok kritikát vagy bármiféle visszajelzést. Jó lenne ><
[Link] [Link] [Link]
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2012-01-05 15:13:55
(#4211) Sziasztok!
Én leginkább csak anime/manga fanartokat szoktam rajzolni, a mangát meghagyom a japánoknak.:)
Dolgozom viszont egy képregényen, akit érdekel itt megtalálja magyarul:
[Link]
angolul:
[Link]
Fanartok:
[Link]
[Link]
(Szabad linkelni, ugye?)
Én leginkább csak anime/manga fanartokat szoktam rajzolni, a mangát meghagyom a japánoknak.:)
Dolgozom viszont egy képregényen, akit érdekel itt megtalálja magyarul:
[Link]
angolul:
[Link]
Fanartok:
[Link]
[Link]
(Szabad linkelni, ugye?)
beküldve: 2012-01-04 13:56:31
(#4210) beküldve: 2012-01-01 13:46:40
(#4209) beküldve: 2012-01-01 10:37:36
(#4208) beküldve: 2011-12-30 18:59:58
(#4207) Rég jártam erre gondoltam bekukkantok. Tök jók a rajzok, mint midig. :) Én is hoztam nektek ha nem gond. BUÉK!
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Kritikáknak NAGYON örülnék...
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Kritikáknak NAGYON örülnék...
meh....
Szerk: Maryke 2011-12-30 19:01:19
beküldve: 2011-12-30 09:54:00
(#4206) Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2011-12-29 14:38:25
(#4205) Sziasztok rég jártam erre (nagyon) van néhány kisebb munkább ne várjatok túl komolyakat most, de remélem hogy némelyik elnyeri a tetszéseteket. Várom a kritikákat is ( a képek minősége elég silány de nem tudtam jobb képet csinálni)
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]( ez speciel egy elég régi rajzom)
[Link]
[Link]
[Link]
asszem ennyi :)
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]( ez speciel egy elég régi rajzom)
[Link]
[Link]
[Link]
asszem ennyi :)
Szerk: Sora94 2011-12-29 14:38:42