Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2012-01-28 17:15:59
(#4233) Nem tudom technikákat is lehet-e ide írni de nekem van egy:
Vízben oldódós ceruzával szárazon ki színezem a figurát, maj víz helyett filccel színezek rá tök klassz lesz az árnyalat.
Vízben oldódós ceruzával szárazon ki színezem a figurát, maj víz helyett filccel színezek rá tök klassz lesz az árnyalat.
lala-chan
beküldve: 2012-01-27 20:03:54
(#4232) Szúrok már be párat én is.:)
One Piece:
Luffy: [Link]
Zabálás: [Link]
Békakirály: [Link]
Dragon Ball
Karácsony: [Link]
Sailor Moon
Hercegnő: [Link]
Ja, képregényből új fejezet előreláthatólag február 4-én lesz! :) Majd szólok akkor is!
One Piece:
Luffy: [Link]
Zabálás: [Link]
Békakirály: [Link]
Dragon Ball
Karácsony: [Link]
Sailor Moon
Hercegnő: [Link]
Ja, képregényből új fejezet előreláthatólag február 4-én lesz! :) Majd szólok akkor is!
Szerk: LoonyLuna 2012-01-27 20:05:43
beküldve: 2012-01-27 14:16:25
(#4231) Mindenkinek a rajzát csodálatosnak tartom (Kotokonak ment is a fav devin)
Én meg sajnos még mindig idő és ihlet hiányban szenvedek
Én meg sajnos még mindig idő és ihlet hiányban szenvedek
-
Elkezdtem készíteni egy openinget:[Link]
És itt vannak a képek, enyhén jobb minőségben feltöltve:)
[Link]
[Link]
Nekem tetszenek.
lala-chan
Szerk: lala-chan 2012-01-26 19:19:07
beküldve: 2012-01-25 20:29:31
(#4229) Elkezdtem készíteni egy openinget:[Link]
[Link]
[Link]
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2012-01-21 17:34:55
(#4228) derég tudtam már itt rajzot mutogatni nah de majd most hosszú idő után végre volt idő, meg ihlet, szóval akkor megosztm veletek^^ minden véleményt, kritiát, észrevételt szivesen fogadok ^^ [Link]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2012-01-18 15:08:38
(#4227) Nincs mit, én köszönöm a dicséretet és a segítséget, majd próbálkozok. A tündérkés kép pedig már majdnem kész színesben is (úgy fél év után már éppen ideje XD ), bár egyenlőre csak hagyományos, ceruzás színezéssel.
Köszönöm, azt nem tudom,hogy a borítóra kérték-e, csak Commoission volt szerintem.
A rajzaid nagyon aranyosak, tetszik a kis nyelve a tündérkének!
A tollal való gyakorlást pedig csak ezzel tudnám neked segíteni:
Úgy fogd a tollat, ahogy a cerkád, nálam baj volt azzal,hogy a ceruzát setén fogom, eldőltve, a tollal pedig egyenesen kell rajzolni, mert a merőleges nyomást érzékeli Pressur-nál:)
Először nehéz és fájdogál tőle a kezed, de mindig céllal kell rajzolni és akkor egyre többet és többet tudod majd használni:)Menni fog!Ügyes vagy!
Még kis segítség:
[Link]
A rajzaid nagyon aranyosak, tetszik a kis nyelve a tündérkének!
A tollal való gyakorlást pedig csak ezzel tudnám neked segíteni:
Úgy fogd a tollat, ahogy a cerkád, nálam baj volt azzal,hogy a ceruzát setén fogom, eldőltve, a tollal pedig egyenesen kell rajzolni, mert a merőleges nyomást érzékeli Pressur-nál:)
Először nehéz és fájdogál tőle a kezed, de mindig céllal kell rajzolni és akkor egyre többet és többet tudod majd használni:)Menni fog!Ügyes vagy!
Még kis segítség:
[Link]
Kiome/SEn Arashi
Köszönöm, örülök, hogy tetszik:)
Úgy néz ki, február közepétől várható a következő fejezet.
Kiome, nekem van tabletem... ha arra a digitális rajztáblára és tollra gondolsz. (Mert újabban van valami mobilszerű elektronikus cucc, amit szintén tabletnek hívnak)
Szóval az elektronikus tollal csak gyakorolni kell, sokat használni, ennyi az egész. Előbb-utóbb rááll a kezed.
Lényeg, hogy "élesben" rajzolj vele, és ne konkrétan gyakorlási céllal!
Úgy néz ki, február közepétől várható a következő fejezet.
Kiome, nekem van tabletem... ha arra a digitális rajztáblára és tollra gondolsz. (Mert újabban van valami mobilszerű elektronikus cucc, amit szintén tabletnek hívnak)
Szóval az elektronikus tollal csak gyakorolni kell, sokat használni, ennyi az egész. Előbb-utóbb rááll a kezed.
Lényeg, hogy "élesben" rajzolj vele, és ne konkrétan gyakorlási céllal!
Szerk: LoonyLuna 2012-01-14 15:07:32
LoonyLuna:
Fú, nagyon tetszik a képregényed! MIkorra várható a folytatás?
Fú, nagyon tetszik a képregényed! MIkorra várható a folytatás?
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Szerk: Encsi 吸血鬼 2012-01-14 08:20:42
beküldve: 2012-01-13 19:44:37
(#4222) Tök szuper lett! A legjobban a póz tetszik. :) Ez kép lesz a CD borítójukon?
Nekem csak ilyen kis firkáim vannak
Tündérke skicc:
[Link]
Elflány:
[Link]
Amúgy esetleg valaki, akinek van tabletje, tud valami tanácsot adni, hogy hogyan lehet vele gyakorolni? Mert az én kezem nagyon nehezen áll rá.
Szerk: sallylla 2012-01-13 16:19:02
Kiome/SEn Arashi