Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
(Szerintem) Cari próbálta a legjobban megoldani a testhelyzetet.
Arcot amúgy jóval könnyebb rajzolni (szintén szvsz) mint a testtájakat meg a ruha idomulását. Meg fejet/arcot többet is rajzol mindenki és ezért gyakorlottabb. Meg ott kevesebb részletre is kell ügyelni.
Nem csoda, ha az embernek elfogy a türelme, mire a kézfejig ér ^^
Új chibi :) [Link]
Arcot amúgy jóval könnyebb rajzolni (szintén szvsz) mint a testtájakat meg a ruha idomulását. Meg fejet/arcot többet is rajzol mindenki és ezért gyakorlottabb. Meg ott kevesebb részletre is kell ügyelni.
Nem csoda, ha az embernek elfogy a türelme, mire a kézfejig ér ^^
Új chibi :) [Link]
Nem határozottak a vonalaid.
"Szőrözöl". A ruhán látszik, hogy minél hamarabb be akartad fejezni. A kabát jótékonyan eltakarja az anatómiai hiányosságokat - bár az egyenes vállú kabát a megbillentett vállhoz tartozó kulcscsonttal csak törés esetén fér össze... A perspektíva nem tudása nagyon kiütközik a falon lévő képnél (az asztalnál nem annyira, de azért ott is jelentős) Az egyenesnek szánt részek nem egyenesek, így az egésznek van egy torzult hatása.
Kapkodsz, és szétszórt vagy. Látszik rajta, hogy az arcánál kezdted, ott még volt türelmed hozzá. Olyan türelem kellett volna a többi részéhez is.
"Szőrözöl". A ruhán látszik, hogy minél hamarabb be akartad fejezni. A kabát jótékonyan eltakarja az anatómiai hiányosságokat - bár az egyenes vállú kabát a megbillentett vállhoz tartozó kulcscsonttal csak törés esetén fér össze... A perspektíva nem tudása nagyon kiütközik a falon lévő képnél (az asztalnál nem annyira, de azért ott is jelentős) Az egyenesnek szánt részek nem egyenesek, így az egésznek van egy torzult hatása.
Kapkodsz, és szétszórt vagy. Látszik rajta, hogy az arcánál kezdted, ott még volt türelmed hozzá. Olyan türelem kellett volna a többi részéhez is.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Köszi h irtál
Murasaki felülről nézetes, rövidülős (az egy frankó nézet meg jo nehéz is :)
Szegény Loretta meg torzó, azoknak nincs kezük
(amugy az a kép 9 órám volt skeccel meg szinezéssel együtt..volt neki keze csak rosszul jött össze és inkább nem rontom el vele az összképet, ugyse ismeri senki az animét aminek a szereplője...és éjjel 2 körül már elegem volt, inkább feltettem igy :)
1 hete rajzolok amugy, 6 év után, ugyh van mit behozni ^^
Murasaki felülről nézetes, rövidülős (az egy frankó nézet meg jo nehéz is :)
Szegény Loretta meg torzó, azoknak nincs kezük
(amugy az a kép 9 órám volt skeccel meg szinezéssel együtt..volt neki keze csak rosszul jött össze és inkább nem rontom el vele az összképet, ugyse ismeri senki az animét aminek a szereplője...és éjjel 2 körül már elegem volt, inkább feltettem igy :)
1 hete rajzolok amugy, 6 év után, ugyh van mit behozni ^^
Bocsi, de én ezt így annyira nem értem... Megtennéd nekem, hogy kifejted bővebben vagy érthetőbben? Előre is köszönöm.
-
Kicsit zavaros, és szétesik, de az az arc elviszi a képet. Olyan legyen a többi is :)
Nkem teccenek nagyon, főleg az első....érdekes a nézet, meg jó a figura :)
viszont a másodiknál nagyon zavaró h nincsenek rendesen megrajzolva a kezei
viszont a másodiknál nagyon zavaró h nincsenek rendesen megrajzolva a kezei
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2012-02-22 23:03:59
beküldve: 2012-02-22 19:43:09
(#4258) Sziasztok
Újak: [Link]
[Link]
[Link]
Nem akarom az összeset belinkelgetni, minden nap teszek fel 1-2-t, tessék a többit is megnézni :)
Újak: [Link]
[Link]
[Link]
Nem akarom az összeset belinkelgetni, minden nap teszek fel 1-2-t, tessék a többit is megnézni :)
Írtam kommentet devin^^
ééés Cari-san neked is ^^
ééés Cari-san neked is ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2012-02-20 18:00:19
(#4256) Sziasztok ^^.
Hát látom elég sokan rajzoltok és nagyon ügyesek vagytok ^^.
igy én is megprobálkoztam egy kicsit magamtol rajzolni és nem másolni^^. igy sikeredet. [Link]
Hát látom elég sokan rajzoltok és nagyon ügyesek vagytok ^^.
igy én is megprobálkoztam egy kicsit magamtol rajzolni és nem másolni^^. igy sikeredet. [Link]
beküldve: 2012-02-20 13:49:11
(#4255) beküldve: 2012-02-18 20:41:07
(#4254) Sziasztok! Egy régebbi Mondo-ban volt egy cikk, az volt a címe hogy "Akvarell kis csalással", nem tudom emlékeztek-e rá.. Nemrég átlapoztam a Mondoimat és akkor találtam rá, és ki szeretném próbálni ezt az anilinfesték dolgot amiről a cikkben szó van, viszont kerestem a neten és nem találtam sehol. o__o Valaki nem tudja hol lehet Budapesten kapni ilyet?
Szerk: Vriska 2012-02-18 20:45:52
beküldve: 2012-02-17 15:17:33
(#4253) beküldve: 2012-02-16 21:55:51
(#4252) Sziasztok
Látom, elég sokan aktívan rajzoltok.
Nekem is megszületett az első digitális próbálkozásom, ha gondoljátok, lessétek meg :)
[Link]
Látom, elég sokan aktívan rajzoltok.
Nekem is megszületett az első digitális próbálkozásom, ha gondoljátok, lessétek meg :)
[Link]
Jshogy ez tűfilc!
egyeltalán nem látszik a grafittól. Arra figyelj, hogy a grafit miatt előfordulhat hogy néhol nem fog a filc (ezért szoktam le a teljes előrajzolásról) Ha csak vázolsz, és a részleteket egyből tollal csinálod, sokkal tisztább lesz a rajz.
Nem csak boka kéne, hanem könyök is. Kinyújtott karnál is látszik, még a vasággyal 40 kiló lányoknál is. :)
egyeltalán nem látszik a grafittól. Arra figyelj, hogy a grafit miatt előfordulhat hogy néhol nem fog a filc (ezért szoktam le a teljes előrajzolásról) Ha csak vázolsz, és a részleteket egyből tollal csinálod, sokkal tisztább lesz a rajz.
Nem csak boka kéne, hanem könyök is. Kinyújtott karnál is látszik, még a vasággyal 40 kiló lányoknál is. :)
nem zavar senki kritikája, ha jó ^^
hát a lábak kezek ilyenfajta rajzolása vhogy már belém ivódott(persze csak ha mangáról van szó ^^) az elnyújott alakokhoz úgy gondolom ez jobban illik...bár a bokában egyetértek h kéne XD
...
még ennél is vékonyabb kontúr? O.O már ez is tűfilccel van bár lehet azért nem láccik annyira mert mögötte itt még a ceruza is ott van...azóta azt már kiradíroztam ^^
hát a lábak kezek ilyenfajta rajzolása vhogy már belém ivódott(persze csak ha mangáról van szó ^^) az elnyújott alakokhoz úgy gondolom ez jobban illik...bár a bokában egyetértek h kéne XD
...
még ennél is vékonyabb kontúr? O.O már ez is tűfilccel van bár lehet azért nem láccik annyira mert mögötte itt még a ceruza is ott van...azóta azt már kiradíroztam ^^