Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Kimaradt egy kettőspont a http és a perjelek között
Vannak rajta hibák, de szépen alakul, szvsz a feje lehetne kevésbé kerekded, a haja meg kicsit több. :)
Jaj, köszönöm
"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
Kimaradt egy kettőspont a http és a perjelek között
Vannak rajta hibák, de szépen alakul, szvsz a feje lehetne kevésbé kerekded, a haja meg kicsit több. :)
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Szerk: Allidos Dowen 2012-04-14 23:03:00
beküldve: 2012-04-13 18:51:26
(#4307) "Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
Legújabb művem, de még befejezetlen: [Link]
Arra lennék kiváncsi, hogy egyáltalán érdemes-e folytatnom...
Igen
"Bárcsak én lehetnék az eső, úgy talán összeérhetne a szívünk, ahogyan az esőben összeér az egymástól örökre elválasztott föld és ég."
beküldve: 2012-04-12 19:50:49
(#4305) Könyörgöm használjátok a LINK gombot, nem viccből van ott! Széttördeli a linkeket ha csak kópi páztéztek. :(
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
beküldve: 2012-04-12 19:44:43
(#4304) Najó, leszek olyan hüly, hogy kiteszem:
http://www.kephost.com/view3.p hp?filename=k9v2mts4n5ch8njg5abt .jpg
( ) Fura lett :/
http://www.kephost.com/view3.p hp?filename=k9v2mts4n5ch8njg5abt .jpg
( ) Fura lett :/
"Az egészséges lélek az egészséges elmében, és az egészséges testben lakozik"
beküldve: 2012-04-12 19:35:05
(#4303) Helló, kis témapezsdítésként, elkészült a képregényem új fejezete, valamint pár rajz és (aki olvas kortárs magyar fantasyt, talán ismeri) fanart a Második Atlantisz című könyvhöz: http://edua-galery.gportal.hu/gi ndex.php?pg=16710428&nid=617 8843
Utólag is Boldog nyulat mindenkinek!
Utólag is Boldog nyulat mindenkinek!
beküldve: 2012-03-22 13:58:16
(#4302) beküldve: 2012-03-17 16:28:15
(#4301) Elkészült a képregényem 10.-ik fejezete.
Itt el lehet olvasni: [Link]
Ha esetleg úgy alakul, hogy sikerül kiadatnom, érdekel valakit? :)
Itt el lehet olvasni: [Link]
Ha esetleg úgy alakul, hogy sikerül kiadatnom, érdekel valakit? :)
Szerk: LoonyLuna 2012-03-17 18:29:57
beküldve: 2012-03-09 18:40:54
(#4300) Nem gáz, ha jól sikerül a kép. Mindenki azzal rajzol, amivel akar. :) Én speciel nem vagyok olyan "ügyes", hogy rögtön a végleges vonalakat rajzoljam meg, azért kell cerkavázlat, mert azt ugye lehet javítani. Mondjuk akinek van digitális tolla, annak mindegy, mert a számítógéppel mindent ki lehet javítani. :) Amúgy se egy rossz találmány a golyóstoll. :)
Szerk: LoonyLuna 2012-03-08 20:39:36
beküldve: 2012-03-08 14:02:48
(#4298) Legújabb művem, de még befejezetlen: [Link]
-
beküldve: 2012-03-07 11:08:46
(#4297) Hűűű... A technika.
Nos, kb ezerkétszázhúsz éve nem rajzoltam, csak úgy a magam kedvére, manuálisan. (sulihoz az más kérdés, a 3d tervezés meg még inkább) A régi, devartos rajzaim többsége Stabilo Point 88 tűfilccel kihúzva készült, később Rotring Isograph 0,18-0,35-0,7 csőtollal - ha már úgyis kellett a sulihoz. A csőtoll 0,3 alatt hajlamos tépni a papírt, ezért dolgoztam dipára. Keményebb, és simább a felülete, nem fut rajta a tus.
Eleinte részletesen előrajzoltam ceruzával, és azt húztam ki. Mivel a grafitra nehezen fog a toll, erről hamar letettem, és csak vázlatoltam, de még azt is részletesebben. A végén már csak irányvonalakat, főbb alakokat firkantottam csak ceruzával, mert a rajz már a szemem előtt volt közben. (erősen vizuális vagyok, még az átlag fölött is, úgy vettem észre)
Feketítéshez vastaghegyű alkoholos filcet használtam mindig. A papír pillanatok alatt átázik tőle, de egyeltalán nem sérül. És tényleg koppfekete lesz.
Asszem ennyi.
Nos, kb ezerkétszázhúsz éve nem rajzoltam, csak úgy a magam kedvére, manuálisan. (sulihoz az más kérdés, a 3d tervezés meg még inkább) A régi, devartos rajzaim többsége Stabilo Point 88 tűfilccel kihúzva készült, később Rotring Isograph 0,18-0,35-0,7 csőtollal - ha már úgyis kellett a sulihoz. A csőtoll 0,3 alatt hajlamos tépni a papírt, ezért dolgoztam dipára. Keményebb, és simább a felülete, nem fut rajta a tus.
Eleinte részletesen előrajzoltam ceruzával, és azt húztam ki. Mivel a grafitra nehezen fog a toll, erről hamar letettem, és csak vázlatoltam, de még azt is részletesebben. A végén már csak irányvonalakat, főbb alakokat firkantottam csak ceruzával, mert a rajz már a szemem előtt volt közben. (erősen vizuális vagyok, még az átlag fölött is, úgy vettem észre)
Feketítéshez vastaghegyű alkoholos filcet használtam mindig. A papír pillanatok alatt átázik tőle, de egyeltalán nem sérül. És tényleg koppfekete lesz.
Asszem ennyi.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2012-03-06 17:58:48
(#4296) Muhaha, csináltam egy covert ^^
Nem nagy minőségi munka tudom,(meg van benne egy elgépelés is) de egybekapcsolt Photoshop gyakorlás volt. (első alkalom)
Így is nem tudom hány óra szöszöléssel sikerült összehozni...
Alakok SAI-val készültek.
[Link]
Nem nagy minőségi munka tudom,(meg van benne egy elgépelés is) de egybekapcsolt Photoshop gyakorlás volt. (első alkalom)
Így is nem tudom hány óra szöszöléssel sikerült összehozni...
Alakok SAI-val készültek.
[Link]
...Egy ismerősöm pedig semmi áron nem akar lemondani a golyóstollas(igen, egyszerű golyóstoll!) kihúzásról...
Én mindig mindent azzal rajzolok (körvönalak, árnyalás stb.), maximum a nagyvonalakban történő vázlatoláshoz (többnyire csak pár vonás) használok az elején ceruzát, de azt se mindig... Ez gáz?
-
Szerk: C-san 2012-03-06 14:13:27