Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
úúúj rajz ^^ még majd színezve is lesz ^^ ...egyszer...vmikor...a közeljövőben...vagy távoliban xD
[Link]
[Link]
Üdv!
Ismeretlenül csak annyit szólnék hozzá, hogy vékonyabb vonalakkal. Főleg egy ilyen légies alakot nagyon lehúz az erős vonalhasználat. Bele lehetne kötni, hogy nincs bokája, a karja szögegyenes, meg ilyenek, de ez nem nagyon zavaró.
Jobb, mint amiket itt lehet látni.
/ha zavar az ismeretlen kritikám, szólj és törlöm is/
További jó munkát :)
Szerk: visszaolvasva látom, hogy írtam én már neked kritikát. Sokat fejlődtél azóta.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2012-02-15 12:31:58
beküldve: 2012-02-14 00:40:51
(#4248) úúúj rajz ^^ még majd színezve is lesz ^^ ...egyszer...vmikor...a közeljövőben...vagy távoliban xD
[Link]
[Link]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Nagyon örülök *-*
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2012-02-09 19:28:58
(#4245) sziasztok, van egy képregényem, igaz, nem manga stílusú, de attól még képregény, 45 oldal, és szeretnék véleményt, kritikát, h mit gondoltok róla
http://evgeni-somarov.devianta rt.com/gallery/34823014
egy másik is van készülőben, de az nem saját történet, úgyhogy azt nem rakom fel
előre is köszönöm
http://evgeni-somarov.devianta rt.com/gallery/34823014
egy másik is van készülőben, de az nem saját történet, úgyhogy azt nem rakom fel
előre is köszönöm
Milyen adatokra gondolsz?
am nekem is vannak új rajzaim:
egy félalakos portrém [Link]
meg néhány vázlat, bár semmi extra( sulis elfoglaltság ^^[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
am nekem is vannak új rajzaim:
egy félalakos portrém [Link]
meg néhány vázlat, bár semmi extra( sulis elfoglaltság ^^[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Szerk: Kotoko 2012-02-04 19:00:29
beküldve: 2012-02-04 00:16:52
(#4243)
Szerk: LoonyLuna 2012-02-04 00:17:26
nekem mindkettő nagyon tetszik... meg a rajzstílusod is nagyon bejön nekem
-
beküldve: 2012-02-03 15:51:15
(#4241) nagyon Drak-os
Nekem sem volt túl jó kedvem tegnap és ezt alkottam...
[Link]
Továbbá segítséget kérnék a devisektől, hogy ha valahova be akarom küldeni(valamely klubba9 akkor az adatokat hogy tudom submint- vagy minél megváltoztatni?nem értem angolt... A segítséget előre is köszi, má nagyon mérges rám a klub vezetője....
Nekem sem volt túl jó kedvem tegnap és ezt alkottam...
[Link]
Továbbá segítséget kérnék a devisektől, hogy ha valahova be akarom küldeni(valamely klubba9 akkor az adatokat hogy tudom submint- vagy minél megváltoztatni?nem értem angolt... A segítséget előre is köszi, má nagyon mérges rám a klub vezetője....
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2012-01-31 14:14:57
(#4239) beküldve: 2012-01-30 17:21:14
(#4238) Technikailag nem rossz, viszont van pár dolog ami elcsúszott az arcán.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-01-30 14:51:54
(#4236) beküldve: 2012-01-30 13:17:42
(#4235)