Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Ha néhol nem érted,az nem baj, egy zavaros álmot szerettem volna ábrázolni fekete mindenhol, értelmetlenség és halál:)
Kiome/SEn Arashi
Nagyon tetszik a hangulata, meg a rajzolási stílusa is...talán nekem ( és lehet h télleg csak nekem ) néhol erősek a képkivágások és nem tudom pontosan h mi is van ott rajta
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2012-06-18 20:59:23
(#4368) Nem kaptam ugyan értékelést, de folytattam ezt a mangám, feltöltöttem a 4 mintaoldalt a KZV 5. kiadásához:
[Link]
[Link][Link]
[Link]
[Link]
[Link][Link]
[Link]
Kiome/SEn Arashi
A karakterek megvannak hogy ki kicsoda, mit csinál, mikor lép a történetbe stb... lényegében minden fontos személyiség megvan. Az ötlet kifogyás rajzra értendő.
Őő...ha megvan a történetből 50 rész, és még cska az első fejezettel lesztek lassan kész, hogy lehet, hogy máris kifogytatok a karakterekből?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
szia!
bocs, hogy itt írok, de az e-mail valamiért nem küldte el. szóval engem érdekelne, hogy milyen mangát csináltok, szívesen beszállnék. e-mailem:
bocs, hogy itt írok, de az e-mail valamiért nem küldte el. szóval engem érdekelne, hogy milyen mangát csináltok, szívesen beszállnék. e-mailem:
evgeni.somarov@gmail.com
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:21:59
beküldve: 2012-06-16 22:54:01
(#4364) Hali mindenki. Legelső sorban olyanoknak írok, akik szeretnek mangát rajzolni (bár sztem ez egyértelmű XD). Lényeg... több mint fél éve készülőben van egy manga. A történetből lassan megvan 50 rész, és az első nagyobb fejezettel lassan végzünk (egy két hónap). A baj csak az, hogy jelenleg egyedül rajzolok, és kifogytam a karakterekből, ötletekből. Szóval aki szívesen tervezne, azt örömmel várjuk. De csak olyan jöjjön, aki tényleg komolyan veszi, és tud rá szánni elegendő időt, mert már 5 emberrel befürödtünk, aki sz...rt az egészbe. Itt lehet elérni: EMAIL: mocskosulelegemvan.hu@citromail. hu MSN: hateful15@windowslive.com (facebook-tól kíméljetek kérlek) Bővebb infó a mangáról az érdeklődőknek
beküldve: 2012-06-15 06:01:20
(#4363) Lehetséges ^^ mindenesetre nagyon örülök ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Talán lehet, hogy azért tetszik nekem az jobban mert engem is meg fogott az a vers amikor Adyt vettük a suliban.
-
Köszi ^^ pedig azt hittem az lesz a kevésbé népszerű, mert elég egyszerű :)
Szerk: Kotoko 2012-05-28 12:18:56
beküldve: 2012-05-26 05:22:24
(#4359) Kiome, Kotoko: Nekem mindkettőtök rajzai nagyon tetszenek továbbra is. Kotoko újabb rajzai közül nekem főleg a vers illusztráció tetszik, szerintem találó.
-
Szerk: C-san 2012-05-26 05:23:11
gratulálok a fizetős rajzhoz ^^ és továbbra is nagyon teccenek a rajzaid
beküldve: 2012-05-25 15:15:09
(#4357) Feltöltöttem néhány újabb képet:) És életemben először fizettek nekem a rajzolásért...fura érzés(Tunnyad és azt mondja: juuj..nincs kedvem dolgozni...büdi a munka:P)
[Link]
[Link]
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2012-05-25 13:46:50
(#4356) "Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)