Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2017-08-17 13:53:27
(#4430) Sziasztok! Egy készülő projekt miatt hentai figurák rajzolásában jártas művészeket keresnék. Tudtok esetleg olyanról, aki átlagon felüli tehetséggel rajzol mangás karaktereket, és némi erotikától sem riad vissza?
beküldve: 2015-05-05 11:03:49
(#4429) Ilyesmi, amit én csinálok. :)
Szénnel készítem a képeim nagy részét, a minimális színezést
Szénnel készítem a képeim nagy részét, a minimális színezést
Az, hogy a szenet szabad maszatolni, nem azt jelenti, hogy muszáj is. Ennek a rajznak például sokkal jobb lett volna meghagyni a felületeit és csak néhol árnyalni. Ugyanakkor a szoknya pl alig van térben. Az is furcsa, hogy cel shadinget alkalmazol egy olyan eszköznél, amivel fotorealisztikus árnyalás is lehetőséges.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2014-12-31 13:21:09
(#4427) Ilyesmi, amit én csinálok. :)
Szénnel készítem a képeim nagy részét, a minimális színezést pedig sminktermékekkel szoktam végezni.
Hogy tetszik?
[Link]
Szénnel készítem a képeim nagy részét, a minimális színezést pedig sminktermékekkel szoktam végezni.
Hogy tetszik?
[Link]
Szerk: Miho ~ ミホ 2014-12-31 13:22:21
beküldve: 2014-10-18 18:48:31
(#4425) Sziasztok!
Elég rég jártam már erre, de látom még mindig vannak régi ismerősök. :) Ebbe a topicba keveset psotoltam anno, néhány rajzomat és a már nem üzemelő oldalamat osztottam meg a fórumozókkal.
Most szeretném megosztani Veletek a Facebook oldalamat, ahol a saját képeimet láthatjátok. Folyamatosan bővül az oldal tartalma, mind rajzok, mind termékek terén. Jelenleg vászonképeket, IPhone és Samsung Galaxy telefontokokat, illetve füzeteket készítek a rajzaimból, tetszés szerinti mennyiségben. Ha tetszik, like-oljátok, osszátok meg az ismerőseitekkel, minden támogatásnak nagyon örülök.
[Link]
Elég rég jártam már erre, de látom még mindig vannak régi ismerősök. :) Ebbe a topicba keveset psotoltam anno, néhány rajzomat és a már nem üzemelő oldalamat osztottam meg a fórumozókkal.
Most szeretném megosztani Veletek a Facebook oldalamat, ahol a saját képeimet láthatjátok. Folyamatosan bővül az oldal tartalma, mind rajzok, mind termékek terén. Jelenleg vászonképeket, IPhone és Samsung Galaxy telefontokokat, illetve füzeteket készítek a rajzaimból, tetszés szerinti mennyiségben. Ha tetszik, like-oljátok, osszátok meg az ismerőseitekkel, minden támogatásnak nagyon örülök.
[Link]
Kapunk történetet is?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2014-10-16 06:38:00
(#4423) Úgy látom még mindig van egy pár jó arc nálunk aki szeret mocsok lenni és irigykedni:(
Emberek! Ne foglalkozzatok velük! Minden rajzban van valami szép! Még a másolatokban is! A rajzolásban a másolás nem más mint a tanulás egyik fajtája és ha ezt valaki meg akarja osztani veled( mit tanult ma) nem kellene piszkálni érte!
Miért van az, hogy Magyarországon kialakult egy ilyen" sznob " réteg, akiknek apuci megvette a helyet a galériában és azzal foglalotoskodik, hogy aki kicsit tehetséges abba belerúgjon???
Sokszor találkozni olyan kommentelőkkel akik semmit nem tettek le az asztalra , mégis gonosz megjegyzéseket küldenek a képekhez- valószínű ők csak gonoszok akarnak lenni valakivel és épp téged találtak me:(
Ne hagyjuk magunkat!!! Ne hagyd hogy elvegye egy nyamvadt komment a kedvet a feltöltéstől! Mi van ha épp az a másolat segít abban hogy valaki felfigyeljen rád?
( Saját tapasztalat!)
Emberek! Ne foglalkozzatok velük! Minden rajzban van valami szép! Még a másolatokban is! A rajzolásban a másolás nem más mint a tanulás egyik fajtája és ha ezt valaki meg akarja osztani veled( mit tanult ma) nem kellene piszkálni érte!
Miért van az, hogy Magyarországon kialakult egy ilyen" sznob " réteg, akiknek apuci megvette a helyet a galériában és azzal foglalotoskodik, hogy aki kicsit tehetséges abba belerúgjon???
Sokszor találkozni olyan kommentelőkkel akik semmit nem tettek le az asztalra , mégis gonosz megjegyzéseket küldenek a képekhez- valószínű ők csak gonoszok akarnak lenni valakivel és épp téged találtak me:(
Ne hagyjuk magunkat!!! Ne hagyd hogy elvegye egy nyamvadt komment a kedvet a feltöltéstől! Mi van ha épp az a másolat segít abban hogy valaki felfigyeljen rád?
( Saját tapasztalat!)
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2013-04-10 19:03:13
(#4422) Ez ütött xD
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Változnak az idők...Nem úgy mint a chio hagyományos.
ez nagyon jó
at the end,we all die alone
No problematika.
8 után meg elvileg animéket kéne adnia az Animaxnak.
Na, hát ez van.
Változnak az idők...Nem úgy mint a chio hagyományos.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-08 22:38:12
(#4419) Tessék nyugodtan irogatni ki milyen Mangát készítene esetleg milyen Mangán dolgozik.
Lehet még írni különféle rajzolási, színezési teknikákról.
Lehet még írni különféle rajzolási, színezési teknikákról.
Ez lenne a topik eredetileg.
at the end,we all die alone
Igen a régiekre gondoltam.
Ki szerepelt rajtuk ?
Egyébként a Bleaches a tök jó.
Ki szerepelt rajtuk ?
Egyébként a Bleaches a tök jó.
Àáá.. többet nem jövök fel ide... Mert mindjárt agyonverem magam.
Ilyen kegyetlem szörnyű gyerek műsorok mennek, az hallgatom mióta hogy kvák kvákk pamparampa kvakvak parampappa m....
Meg hogy valami dani jàtszik dobon trombitán meg rumba tökön, titokba mindig fuvolára vágyott... Én ebből rosszat selytek. Mindenk gondolja tovább.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!