Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
A piros kis tasak azért szerepel, mert engedélyezted, hogy lehessen belőle print. Amikor kidobja a feltöltés végén, hogy lehetőség van printet cisnálni, akkor hagyd figyelmen kívül, menj vissza profilodra, vagy bármi. Nálam egiyk rajzodat sem jelzi kétszer. Ám egész tetszetősek a munkáid :)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-08-21 12:51:40
(#4384) Sziasztok!
Vacilláltam,hogy hova írjak,mert van Segítség topic is,de mivel mégis csak rajzzal kapcsolatos a dolog,gondoltam megpróbálkozok itt.
Deviantart-tal kapcsolatban szeretném valakinek a segítségét kérni!Ha valakinek lenne rám ideje,akár skypon,msn-en,mail-ben vagy személyesen,nagyon megköszönném! ^^ Az oldalon már regisztráltam,töltöttem is fel,csak...pl.egyszerűen nem tudom,hogy lehet úgy feltölteni,hogy ne szerepeljen a rajz címe mellett az a piros kis tasak,vagy ha rákeresek a nevemre,a galériában van két kép,ami 2x szerepel,pedig már töröltem-legalábbis azt hittem-meg hasonlók... X') Ilyen kis technikai fogásokkal kapcsolatban kérdeznék néhány dolgot.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
A rajzaim Julilionet név alatt szerepelnek.
Vacilláltam,hogy hova írjak,mert van Segítség topic is,de mivel mégis csak rajzzal kapcsolatos a dolog,gondoltam megpróbálkozok itt.
Deviantart-tal kapcsolatban szeretném valakinek a segítségét kérni!Ha valakinek lenne rám ideje,akár skypon,msn-en,mail-ben vagy személyesen,nagyon megköszönném! ^^ Az oldalon már regisztráltam,töltöttem is fel,csak...pl.egyszerűen nem tudom,hogy lehet úgy feltölteni,hogy ne szerepeljen a rajz címe mellett az a piros kis tasak,vagy ha rákeresek a nevemre,a galériában van két kép,ami 2x szerepel,pedig már töröltem-legalábbis azt hittem-meg hasonlók... X') Ilyen kis technikai fogásokkal kapcsolatban kérdeznék néhány dolgot.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
A rajzaim Julilionet név alatt szerepelnek.
Szerk: Gohatto 2012-08-21 12:54:47
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:21:25
Hatalmas poén!!=D Köszi a linket! És grat, szép munka.=)
Nekem nagyon tetszik.
Azért szegény Eeeeed.T.T =D
Szerk.: A Lavis rajzod is szép.=))
Nekem nagyon tetszik.
Azért szegény Eeeeed.T.T =D
Szerk.: A Lavis rajzod is szép.=))
89% of teens would die today if Facebook was destroyed. If you are one of the 11% that would be laughing, copy and paste this to your signature.
Szerk: Chika 2012-08-14 23:31:17
beküldve: 2012-08-14 22:52:21
(#4381) Imádom a FMAT ezért megpróbáltam kitalálni egy saját kis képecskét kisebb nagyobb sikerrel ^^"[Link]
beküldve: 2012-08-06 19:45:12
(#4380) Hali!Frissítettem egy csomó rajzzal a blogom!^^Van közte régi és új is,össze-vissza.
[Link]
[Link]
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2012-07-28 22:22:08
(#4379) Sziasztok! Nemrég belekezdtem egy rövid mangába, egyelőre one shotnak tűnik (én csak rajzolom, más írja). 24 oldal lesz, remélhetőleg decemberre megjelenik. Műfaját tekintve kutyás-rosszemberes:) Íme egy karakterterv a protagonistáról. [Link]
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2012-07-21 16:12:24
(#4377) hello! most teszek ki ide először képet és kiváncsi lennék a véleményetekre ^_^ http://miya-rock.deviantart.com/ gallery/#/d586e6y
Majd lehetséges...
Amúgy elolvastam a hentai mangáidat, nekem mint férfiolvasónak tetszett, amit láttam, hehe.
Amúgy elolvastam a hentai mangáidat, nekem mint férfiolvasónak tetszett, amit láttam, hehe.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Iagazából én sajnálom a robotokat, azok aranyosak:(Csinálj egy olyat is amiben ők nyernek!!!!
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2012-06-30 10:32:06
(#4374) Egy újabb rövid képregényem, csak 7 oldal. Akinek van ideje olvassa el, és várom a véleményeket, kritikákat.
[Link]
[Link]
Örülök:)
Újabb feltöltés:
http://www.kiomechan.eoldal.hu /cikkek/letoltheto-uj-hentai-man gaim---.html
Kicsit nagyon Hentai...
Újabb feltöltés:
http://www.kiomechan.eoldal.hu /cikkek/letoltheto-uj-hentai-man gaim---.html
Kicsit nagyon Hentai...
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2012-06-30 10:20:31
Nyekem teccik nagyon *o*
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2012-06-20 09:39:40
(#4371)