Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
-A legutóbb belinkelt 3 rajzom:
[Link]
[Link]
[Link]
Ha azt a rajzomat szeretnéd látni ami miatt komoly vita is volt itt azt nem tudom mutatni mert vagy 30 oldalt visszaolvastam utána és még mindig nem találtam meg sz'al feladtam.
update: Valahogy ahogy most nézegetem ezeket megint szánalmasnak tűnnek a legújabb rajzaimhoz képest, pedig csak az ősszel rajzoltam ezeket sz'al annira nem is régen...
Kiváncsi vagyok komikra, képre. ;)
Nem tudom asszem van valami abban amit mondasz, de nekem alapból nincs is bajom a rajzoddal, csak a tapasztalatomat mondtam el.
Nem tudom én úgy vagyok vele hogy ha most egyént figurát akarnék kitalágarni az sok idő, meg úgy van valamilyen animében, mangában ami hasonlít, és akkor megint ott vagyunk ahol a part szakad.
pl van olyan figura ami simán csak fejből van de az is pl hasonlít egy két karakterre mert mit tudom én fodros a ruhája és pántja van. XD
Én inkább szinekben szeretek gondolkodni mert nekem úgy jobban "életre kel" a kép. XD
De az ilyen figuráknál az meg nagyon macerás így inkább hagyom ahogy van.
Annak idején én is pontosan ugyanezeket a dolgokat hoztam fel a másolás védelmére. Így is le lettem hurrogva mert azt mondták, hogy a másolás gyakorlásnak jó, de nem olyan dolog amit közkinccsé kéne tenni.
#4408-as hozzászólásodra visszatérve: Nem szoktál árnyékolni? Pedig én azt a részét szoktam leginkáb élvezni a rajzolásnak, azzal viszel bele életet.
Amúgy ha azt nézed akkor a csendélet, tàjkép festésre is rá lehet fogni hogy másolás.
A másolással meg úgy is fejleszted pl a persprektíva rajzolását, vagy az anatómiát. Ennyi. XD
Egyszer tettem fel ide egy másolt rajzot egyből mindenki leosztott, úgyhogy most már csak olyan rajzot teszek fel amit teljesen magamtól rajzolok vagy max emlékezetből... vagyis pontosabban most már nem teszek fel semmit több okból is:
1 A legutóbbi rajzaimra nem mondott senki semmit, semmi építő jellegű kritika vagy bármi
2 Szimplán lusta vagyok feltenni a legújabb műveimet
Na másold le te is én majd megdicsérlek. Ne aggódj.
Am pl Soul Eateres rajzom van ami saját pozíció, annál csak Soul szemét kellett megnéznem mert mindig olyan cukis, kerekebb lett. Azzal meg olyan volt mi.t egy kis srác. xD
De azt tuti nem töltöm fel sehová. Megtartom magamnak Amúgy sem szoktam soha sem kiszinezni, vagy árnyékolni. Körvonal kész megunom aztán szevasz.
Lenyűgöző, hogy mennyi dicséretet kaptál csak mert sikeresen lemásoltad Yukit...
Am szerintem festve lesz majd, talán.
Végül félbe maradt, de azért belinkelem hogy miről is volt szó régebben.[Link]
nagyon jó lett