Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2013-03-28 19:31:35
(#4400) Egy kis vázlat.
Végül félbe maradt, de azért belinkelem hogy miről is volt szó régebben.[Link]
Majd talán nyáron folytatom.
Végül félbe maradt, de azért belinkelem hogy miről is volt szó régebben.[Link]
Majd talán nyáron folytatom.
Rákatintva teljes kép, így hiányzik az alja
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Nekem ez a rajzod is tetszik. Kidolgozottság, élénk színek... stb.
Amúgy ezt egy ideje akartam kérdezni: rajzolsz megrendelésre? És ha igen akk mennyibe lenne az ára stb.?
Amúgy ezt egy ideje akartam kérdezni: rajzolsz megrendelésre? És ha igen akk mennyibe lenne az ára stb.?
-
beküldve: 2013-03-01 15:38:58
(#4398) És nem tudom mivel kellene,festék vagy akvarel ceruza a biztosabb.
Én télleg nem tudok bármelyik mellett v ellen szólni, mert egyiket se használtam még.
Talán csinálhatnád azt h külön egy lapra kipróbálod mindkettőt és az alapján eldöntöd, hogy melyik tetszik neked jobban v hogy melyiket tartod megfelelőbbnek.
Mindenesetre ha úgy döntenél h a kész rajzot megmutatod itt, én szívesen megnézném (kiváncsi vagyok).
-
beküldve: 2013-02-28 17:28:05
(#4396) Hát én is ált. csak árnyékolok.
De most a hátteret festékkel, ilyen foltos technikával akarom megcsinálni és akkor már a karaktert is szinezni kéne.
És nem tudom mivel kellene,festék vagy akvarel ceruza a biztosabb.
De most a hátteret festékkel, ilyen foltos technikával akarom megcsinálni és akkor már a karaktert is szinezni kéne.
És nem tudom mivel kellene,festék vagy akvarel ceruza a biztosabb.
Nos én nem igazán értek a színezéshez. Általában nem szoktam ha pedig mégis akkor meg tollal, de a legtöbb rajzomnál megmaradok annál, hogy csak árnyékolok.
Szerintem te is csak azzal a technikával ill. eszközzel csináld, amivel te legjobban élveznéd az alkotást. Ja meg véleményem szerint fölösleges lenne azon igyekezned h egy az egyben átvedd az "animés hatást", sokkal jobb ha benne van a saját egyéni stílusod is.
Azért remélem majd valaki olyan is hozzá szól a témához, aki nálam tapasztaltabb és jobban ért hozzá mint én.
Szerintem te is csak azzal a technikával ill. eszközzel csináld, amivel te legjobban élveznéd az alkotást. Ja meg véleményem szerint fölösleges lenne azon igyekezned h egy az egyben átvedd az "animés hatást", sokkal jobb ha benne van a saját egyéni stílusod is.
Azért remélem majd valaki olyan is hozzá szól a témához, aki nálam tapasztaltabb és jobban ért hozzá mint én.
-
beküldve: 2013-02-14 22:08:59
(#4394) Mivel szoktátok figurákat rajzolni, színezni?
Festék vagy valamilyen ceruza inkább?
Én akvarel ceruzán vagy vmi hasonlón gondolkodom, szerintetek
az jó lenne vagy nem igazán adná azt az "animés hatást"
esetleg valami más ajánlás?
Tapasztalatok?
Hjaj... Copic lenne az igazi de hát kéne pár a színátmenetekhez..!
Régebben kaptam hasonlót Twinmarker/talán koreai változata a Copicnak/ de még abból sem lehet rendesen kihozni a szineket pl nagyonsötét barna+ aránylag közepes= szinátmenet: 0,001
a viágosabb részeket képtelenség megcsinálni középsötéttel... kigondolta volna
Valakinek valami jó ötlete, tanácsa esetleg?
Festék vagy valamilyen ceruza inkább?
Én akvarel ceruzán vagy vmi hasonlón gondolkodom, szerintetek
az jó lenne vagy nem igazán adná azt az "animés hatást"
esetleg valami más ajánlás?
Tapasztalatok?
Hjaj... Copic lenne az igazi de hát kéne pár a színátmenetekhez..!
Régebben kaptam hasonlót Twinmarker/talán koreai változata a Copicnak/ de még abból sem lehet rendesen kihozni a szineket pl nagyonsötét barna+ aránylag közepes= szinátmenet: 0,001
a viágosabb részeket képtelenség megcsinálni középsötéttel... kigondolta volna
Valakinek valami jó ötlete, tanácsa esetleg?
beküldve: 2012-11-07 16:17:17
(#4393) Visszatértem!! Mwuhahahaha...!
És van pár új művem:
[Link]
[Link]
[Link]
Szerk.: Gratulálok Kiome :) Igazán szép, hogy olyan dologból tudsz megélni amit szeretsz is csinálni.
És van pár új művem:
[Link]
[Link]
[Link]
Szerk.: Gratulálok Kiome :) Igazán szép, hogy olyan dologból tudsz megélni amit szeretsz is csinálni.
Igyekszem nem irigykedni... annyira
-
Szerk: C-san 2012-11-07 16:29:40
Ajj, de irigyellek érte *o* egy álmom válna valóra egy hasonló munkával
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Mondjuk úgy, hogy abbahagytam a gyógyszerészi munkát és most úgy tűnik, hogy ebből is megélek:) ugyanazon a szinten, sőt egy kicsivel többet is keresek, aztán azt csinálhatom amit élvezek:) remélejük így is marad:)
Kiome/SEn Arashi
Akkor gondolom a munkádért meg is fizetnek rendesen.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-09-19 07:59:15
(#4389) Hahó!
Rég jártam erre:)
Mostanában egy amerikai cégnek rajzolok:) játékokat készítünk:) én vagyok a rajzoló fél:)
Amint elkészül a demó, küldök linket:)
Rég jártam erre:)
Mostanában egy amerikai cégnek rajzolok:) játékokat készítünk:) én vagyok a rajzoló fél:)
Amint elkészül a demó, küldök linket:)
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2012-09-17 19:40:56
(#4388) Hát..Itt van 2 legújabb rajzom.Sajnos ezeket csak másoltam gépről de azért remélem tetszik^^"..[Link][Link]
beküldve: 2012-09-06 22:56:17
(#4387) Üdv mindenki...elég rég írkáltam ide...van egy pár frissnek mondható munkám devin, itt a link is hozzá[Link] bár nem mangásak, de ha vkit érdekel, annak csak örülök, ha megnézegetitek, esetleg írtok kommentet is :)
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Hú,nagyon köszi a gyors választ,még ma kipróbálom! DD
És köszönöm a dicséretet is!^^ Sajnos nagyon kevés időm van a legkedvesebb időtöltésemnek hódolni,de remélem a rajzaim ennél csak jobbak lesznek! :)
És köszönöm a dicséretet is!^^ Sajnos nagyon kevés időm van a legkedvesebb időtöltésemnek hódolni,de remélem a rajzaim ennél csak jobbak lesznek! :)