Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2011-10-19 16:55:15
(#4144) Én inkább azt mondanám hogy ilyen klasszikus manga stílusban rajzolsz.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Végignéztem a galériádat és úgy mondom ezt . ;-)
Jó, lehet kicsit erős kifejezést használtam. inkább akkor úgy fogalmazok, hogy "nem kiemelkedően egyedi" hanem kicsit áltlaánosabb, elterjedtebb rajzmódú/stílusú.
Jó, lehet kicsit erős kifejezést használtam. inkább akkor úgy fogalmazok, hogy "nem kiemelkedően egyedi" hanem kicsit áltlaánosabb, elterjedtebb rajzmódú/stílusú.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-10-19 11:23:41
(#4142) A Narutoból már majdnem minden szereplőt lerajzoltam.
Tudnátok ajánlani valakit akinek hangsúlyos a szeme?
Tudnátok ajánlani valakit akinek hangsúlyos a szeme?
Ez lehet igaz...de én nem találtam még olyan munkát,amit az enyémmel össze tudnának téveszteni, a közvetlen környezetemben mindenki felismeri a képet,amit én rajzoltam, vagyis nem értem mire gondolsz és nem érzem tömeggyártottnak..a profi rajzolás irányában vannak bizonyos szabályok,amiket be kell tartani és meg kell tanulni, hogy hivatalosan is elismert legyél...de ettől még ami nem tetszik,azt nem rajzolom meg és sajátmagam nem tudom feladni,nézd végig a galériát és kő helyett puszival doblak meg!
Kiome/SEn Arashi
Ügyes. Digitális lineartozást sose szerettem, nálam sose vált be az, ha megkerültem a papírt. Egyébként ügyes vagy és nagyon kiforrott, szép munkáid vannak. Az egyetlen talán ami nem jön be bennük az az, hogy kicsit olyan tömeggyártottanimésrajz íze van a munkáidnak. Mondjuk szerintme ez másnak nem baj, én vagyok egyedül ilyen kis kötekedő, tessék megkövezni.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-10-18 19:50:40
(#4139) Igen, a szemének kell a leghangsúlyosabbnak lenni, ha az nem sikerül kifejezőre, akkor elég furán néz ki sokszor a rajz O.o amúgy nálam az a baj, hogyha a szemével kezdek, akkor rendszerint már nem tudom köré építeni az arcát ^^" ezért választom inkább a fejét, amire ráépítem a haját, a szemét, az orrát, stb...
látom, és nagyon szép lett a gépen rajzolt is, gyönyörű a színezés, ezt már a régebbi képeidet nézegetve is mondani akartam ^^ sajna én nem nagyon tudok gépen, max vectorozni, úgy próbálkoztam párszor, önállóan nem megy tablet nélkül ^^"
látom, és nagyon szép lett a gépen rajzolt is, gyönyörű a színezés, ezt már a régebbi képeidet nézegetve is mondani akartam ^^ sajna én nem nagyon tudok gépen, max vectorozni, úgy próbálkoztam párszor, önállóan nem megy tablet nélkül ^^"
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~
Szerk: Moderátor 2011-10-19 00:33:29
beküldve: 2011-10-18 11:19:28
(#4138) kÖSZÖNÖM! nEM ÉRTEM,MIÉRT FURA MINDENKINEK...Én úgy vagyok vele, ha a szeme nem mutat valamit(érzelmet),akkor fölösleges köré rajzolni bármit is:)vázlatozni a PC-n szoktam,mert ott nem látom egybe az egészet, csak mondjuk a fejét és akkor nem tok rendesen arányítani...
Kitai:
[Link]
[Link]
Kitai:
[Link]
[Link]
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Moderátor 2011-10-19 00:34:20
Látom te is egyből részletezed a dolgokat, mint én is szoktam ^^" barátnőm, pedig már mondta, hogy előbb vázlatosan rajzoljam föl ^^ fura, hogy a szemével kezdel el rajzolni O.o én már próbáltam így, de sose tudtam jól összehozni ^^" jobb a fejformájával kezdeni ^^
amúgy nagyon szépen rajzolsz, úgy láttam nem is radíroztál egyszer sem O.O
amúgy nagyon szépen rajzolsz, úgy láttam nem is radíroztál egyszer sem O.O
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~
Szerk: Moderátor 2011-10-19 00:35:59
beküldve: 2011-10-16 11:36:42
(#4135) beküldve: 2011-10-13 17:24:14
(#4134) Ha kicsit nagyobban lennének digitalizálva, akkor még tetszenének is.
Leányálom. Egybeírva.
jól van na nem voltam épp a toppon szar napom volt mell én is ember vok én is hibázhatok ( webkamtól ne várj jobb képet :P )
Ha kicsit nagyobban lennének digitalizálva, akkor még tetszenének is.
Leányálom. Egybeírva.
beküldve: 2011-10-12 17:18:36
(#4130) itt van néhány új rajzom
[Link]
[Link]
ez nem manga de szetm jó
[Link]
Véleményeket szertenék. ( a kritikát is elfogadom XD)
[Link]
[Link]
ez nem manga de szetm jó
[Link]
Véleményeket szertenék. ( a kritikát is elfogadom XD)
beküldve: 2011-10-12 17:10:55
(#4129)
Szerk: Sora94 2011-10-12 17:11:37