Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Köszi a véleményt , de szerintem attól még nyugodtan mondhatsz építő kritikákat
Az én véleményem elég egyszerű szoktt leni, de azért majd próbálok valami értelmeset is hozzá szólni.
Hát figyelj én sem szoktam féloldalas véleményt írni
"Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél is."
Köszi a véleményt , de szerintem attól még nyugodtan mondhatsz építő kritikákat
Az én véleményem elég egyszerű szoktt leni, de azért majd próbálok valami értelmeset is hozzá szólni.
beküldve: 2011-08-22 19:35:55
(#4035) Köszi a véleményt , de szerintem attól még nyugodtan mondhatsz építő kritikákat
beküldve: 2011-08-22 12:39:46
(#4034)
Szerk: Sora94 2011-08-22 12:47:53
Igen ezzel a facebookossal nekem is volt bajom De itt egy újjabb rajzom Barraganról a bleachből :)
[Link]
[Link]
Az én egyszerű véleményem szerint nagyon jó lett. Én nem mondok kritikát, ahoz nekem még sokat kell tanulnom, hogy az ilyenekhez hottá szóljak.
Tehát szerintem nagyon jó lett.
beküldve: 2011-08-22 07:24:47
(#4032) Boccs! És kössz a linket először csináltam ilyet.
Itt a link rem ez jó lett és tényleg műkcsik.
[Link]
Itt a link rem ez jó lett és tényleg műkcsik.
[Link]
Szerk: Sora94 2011-08-22 08:59:01
beküldve: 2011-08-21 22:33:29
(#4031) Igen ezzel a facebookossal nekem is volt bajom De itt egy újjabb rajzom Barraganról a bleachből :)
[Link]
[Link]
Szerk: Piro-Sama 2011-08-21 22:36:04
ígynemtudom megnyitni...szerintem öltsd fel mondjuk ide: [Link] és azt linkeld be ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-08-21 13:15:31
(#4029) van itt néhány egyszerű rajzom kíváncsi lennék a véleményetekre
legyen az dicséret vagy építő kritika
előre is köszi
http://www.facebook.com/media/ set/?set=a.153798114698614.37160 .100002052794804
legyen az dicséret vagy építő kritika
előre is köszi
http://www.facebook.com/media/ set/?set=a.153798114698614.37160 .100002052794804
ohh, ismerlek én már annyira h ne vegyem túl komolyam
kiszűrögetem belőle a lényeget, meg jogos kritikát, a többi meg csak grátisz xDDD
kiszűrögetem belőle a lényeget, meg jogos kritikát, a többi meg csak grátisz xDDD
amúgy meg hogy csesszelekk le msn-en , ha szinte nem is vagy fent soha...cseles....nagyon cseles
Ma nem leszek, mert házibuliba megyek, és egész nap szorgoskodom. :) Abban a minimális időben, amikor épp nem teszek semmit, tudok ide visszaírni. :P
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
ohh, ismerlek én már annyira h ne vegyem túl komolyam
amúgy meg hogy csesszelekk le msn-en , ha szinte nem is vagy fent soha...cseles....nagyon cseles
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Ha van csúcsfény, kell árnyéknak is lennie, a vasalt nadrág is gyűrődik, sőt! Akár hogy számolgatom, annak a láncnak a két tincs közt látszania kellene! Az öv rendben, bár sántít a sztori... xD Mi az, hogy nem annyira szembe ötlő a színezés hiánya, ha én megláttam, más is megfogja. Azért mert fajunk egyes egyedeinek érzékszerve annyira fejlődött ki, hogy ez "Dejó!" vagy "Szíp színes!", attól sajnos én még nem leszek sem butább, sem kevésbé jó látású.
A kritika része, szándékosan szőrszál hasogató. Ne vedd komolyan!
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Szerk: Allidos Dowen 2011-08-20 10:38:38
Meglesz meglesz hidd el xD de azért már itt is elkezdem xD
szóval a nadrágon téll nincsenek gyűrődések, ezt elismerem...de ki tudja, lehet h ki van vasalva a nacija, de jó, ebben igazat adok neked az övön meg nem feltétlen kell lenni csatnak...am meg van ott ami összefogja...és én ilyenre terveztem...ez már szőrszálhasogatás kéremszépen a figurának meg hol legyen árnyéka, ha nem is látszik a padló amin áll? a nyaklánc meg a haj mögött tűnik el, merthogy a láncok általában közvetlen a nyak mellett vannak....a színezésről meg annyit, hogy azér nem gondolnám h az az egy négyzetmiliméternyi kimaradt fehér nagyon szembeötlő lenne -.-
de köszönöm a hosszú kritikát, van benne némi igazság
szóval a nadrágon téll nincsenek gyűrődések, ezt elismerem...de ki tudja, lehet h ki van vasalva a nacija, de jó, ebben igazat adok neked az övön meg nem feltétlen kell lenni csatnak...am meg van ott ami összefogja...és én ilyenre terveztem...ez már szőrszálhasogatás kéremszépen a figurának meg hol legyen árnyéka, ha nem is látszik a padló amin áll? a nyaklánc meg a haj mögött tűnik el, merthogy a láncok általában közvetlen a nyak mellett vannak....a színezésről meg annyit, hogy azér nem gondolnám h az az egy négyzetmiliméternyi kimaradt fehér nagyon szembeötlő lenne -.-
de köszönöm a hosszú kritikát, van benne némi igazság
Szerk: Kotoko 2011-08-20 01:36:34
beküldve: 2011-08-19 15:21:43
(#4024) Na most, akkor én írtó pofátlan leszek. Netikett, nem írunk félszavas kommenteket, és ugyan már, ezek mégis miféle véleményezések? "ülj le, 1 es!"
Saját vélemény, hogy ne legyen egészen offtopic. :)
Hosszú nézegetés után, számomra szembe ötlő volt, hogy a nadrágon nincsenek gyűrődések, az övön nincs csatt, a hajon ott van a csúcsfény. Az arcon és a kapucni oldalán is van árnyék, de a karakternek magának akkor miért nincs? A nyaklánc hova tűnik ott, ahol a két hajtincs ketté válik? És a legfelső, piros csíknál, a hajtincsek között hiányos a színezés. ^^
Msn-en nyugodtan leszedheted a fejem kotoko!
Saját vélemény, hogy ne legyen egészen offtopic. :)
Hosszú nézegetés után, számomra szembe ötlő volt, hogy a nadrágon nincsenek gyűrődések, az övön nincs csatt, a hajon ott van a csúcsfény. Az arcon és a kapucni oldalán is van árnyék, de a karakternek magának akkor miért nincs? A nyaklánc hova tűnik ott, ahol a két hajtincs ketté válik? És a legfelső, piros csíknál, a hajtincsek között hiányos a színezés. ^^
Msn-en nyugodtan leszedheted a fejem kotoko!
beküldve: 2011-08-19 14:46:31
(#4023)