Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Ugyanezt a hatást el tudod érni natúr vízfestékkel =) Csak ugye ehhez nem lehet sima papírt használni.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
a határ csak a pénztárca XD]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Köszi a tanácsot ^^...egyelőre mondjuk még nemnagyon tudnék venni ilyet, mert nincs rá pénzem xD...de ha lesz, akkor biztos kipróbálom :)
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-08-01 22:11:33
Köszönöm szépen, a te ceruza rajzod is jó. [Link]
Ezt meg ajánlom, sokkal tisztább, élénkebb színeket tudsz vele elővarázsolni. Egy próbát megér, Tegnap láttam egy nőt aki ilyennel festett, elég jó. :) Sok sikert a további munkáidhoz!
Ezt meg ajánlom, sokkal tisztább, élénkebb színeket tudsz vele elővarázsolni. Egy próbát megér, Tegnap láttam egy nőt aki ilyennel festett, elég jó. :) Sok sikert a további munkáidhoz!
Nagyon szépek a grafikáid ^^ nagyon ügyes vagy
és ha már itt vagyok én meg megosztom veletek, egy, még régebbi lineart-om kiszínezett változatát ^^
[Link]
és ha már itt vagyok én meg megosztom veletek, egy, még régebbi lineart-om kiszínezett változatát ^^
[Link]
beküldve: 2011-08-01 20:01:23
(#4000) Sziasztok! Ha gondoljátok nézzétek meg, nemrég festettem, grafikáztam. [Link]
[Link]
szerk.: még töltök ám!:)
[Link]
szerk.: még töltök ám!:)
Szerk: Dan 2011-08-01 20:39:07
beküldve: 2011-08-01 17:15:27
(#3999) "Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
hát kérdeztem h ő mennyit ajánlana érte, de nem mondott semmi konkrétat...meg vmennyire ismerem is, szóval így meg végképp nemnagyon tuttam h mennyit illene elkérni érte xD...de mind1, azóta megegyeztünk már, köszi a tanácsokat ^^
Megegyezhettetek volna vele előre egy árban, vagy mondhattad volna neki, hogy ajánljon ő árat.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-08-01 10:05:25
(#3996) Attól függ hogy milyen rajz ha úgy látod hogy nagyon jól sikerült akkor add el 6000 vagy 7000ft ha gagyibb 5000 ért vagy esetleg kérdezd meg tőle hogy ő menyire gondol...
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Yuuki vampire *-* 2011-08-01 10:08:19
beküldve: 2011-08-01 00:04:29
(#3995) hát tudom, nem teljesen ideillő téma, de jó lenne ha vki tudna tanácsot adni...
nah szóval az van, hogy kaptam egy megrendelést egy félalakos, A/3-a portréra, és két személy lenne a rajzon...grafittal kéne megcsinálnom, és fizetne is érte az illető...de még sosem adtam el rajzot, és nemigen tudom hogy mennyi lenne az az összeg ami még nem bunkóság, de azért érdemes annyiért dolgozni vele...
nah szóval az van, hogy kaptam egy megrendelést egy félalakos, A/3-a portréra, és két személy lenne a rajzon...grafittal kéne megcsinálnom, és fizetne is érte az illető...de még sosem adtam el rajzot, és nemigen tudom hogy mennyi lenne az az összeg ami még nem bunkóság, de azért érdemes annyiért dolgozni vele...
Tetszik a rajzod kiome
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
nekem is tetszik, bár én már devin(mint beggirl) kifejtettem a véleményemet ;)
hehe, teccett a véleménykifejtésed xD
Kiome: nagyon cép kép lett ^^