Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Köszi, feljavítottam a gépet-új alaplap videókártya és próbálom kihasználgatni...
Kiome/SEn Arashi
Egyszerűen meseszép. Az arca nagyon megfogott, csodálatos ^.^
A színek is remekül sikerültek. Csak így tovább!
A színek is remekül sikerültek. Csak így tovább!
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2011-07-09 19:02:14
(#3945) Offerenciás tengeren... xD
Nem szeretem a digitálist, azért nem fav. Neked még lehet ;D
Szerintem bőven benne vagyunk a keretben, színezős, rajzolós progiról beszélünk, szóval nem probléma
Nem szeretem a digitálist, azért nem fav. Neked még lehet ;D
Szerintem bőven benne vagyunk a keretben, színezős, rajzolós progiról beszélünk, szóval nem probléma
(ha tévedtem akkor Moderátor-sama fenékbe rúg minket)
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Nekem nem fav... xD
Amúgy kb.. A vonalaidat kiegyenesíti, sőt van Edit gomb és a görbületeket saját magad is tudod javítani. Durva.
Amúgy kb.. A vonalaidat kiegyenesíti, sőt van Edit gomb és a görbületeket saját magad is tudod javítani. Durva.
Nem fav? Most alaposan letörtél! =(
Ezzel az üzenettel, elkezdődik a 3. ~térjünk el a topic címétől, és funkciójától~ háború! xD
<--Mert hogy, ez, meg ez is, jóval az offerenciás tengeren is túl van.
meg még tán azon is túúúl
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Szerk: Allidos Dowen 2011-07-07 17:21:55
Nekem nem fav... xD
Szerk: Lula 2011-07-07 16:49:53
Egy Necro nevezetű egyén x)
Köszönöm a véleményezést~
A dicséret nem engem, hanem régi rajzos ismerősöm, Naki-chant illeti, az övé a karakter, én csak kérésre rajzolom =) Azt én is remélem... Sok félbehagyott gépes munkám van, nem akarom hogy ez is abban a mappában végezze >_>
PS annyira nem vészes (mondom én, hogy soha nem tudtam kihasználni teljesen), csak hozzá kell szokni, meg tanulgatni kell mi mire jó. Egyébként ez Paint Tool SAI. Japán progi, kb. bármit csinálsz a képpel jól néz ki az eredmény, nagyon szemét csíter egy program xD
A dicséret nem engem, hanem régi rajzos ismerősöm, Naki-chant illeti, az övé a karakter, én csak kérésre rajzolom =) Azt én is remélem... Sok félbehagyott gépes munkám van, nem akarom hogy ez is abban a mappában végezze >_>
PS annyira nem vészes (mondom én, hogy soha nem tudtam kihasználni teljesen), csak hozzá kell szokni, meg tanulgatni kell mi mire jó. Egyébként ez Paint Tool SAI. Japán progi, kb. bármit csinálsz a képpel jól néz ki az eredmény, nagyon szemét csíter egy program xD
Áhh akkor nekem is ez a progi lesz a favorit! Húzok egy vonalat, ő meg vektorgrafikával tökéletesre varázsolja..
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Egy Necro nevezetű egyén x)
Szerk: Lula 2011-07-07 16:42:33
A felső nagyon jó lett, kis pszicho xD
Amin most dolgozom: [Link]
Kérésre készült kép, igazából egyelőre csak benyomásokat-véleményeket várnék, mert még elég kezdetleges állapotában van ^^,
Oh, igazán nincs mit =)
Kérdezz amúgy nyugodtan, legtöbb devis segítőkész ^^
Kérésre készült kép, igazából egyelőre csak benyomásokat-véleményeket várnék, mert még elég kezdetleges állapotában van ^^,
Sajnos nem elérhető a kritikusom T___T
Nem tudom, ki a te kritikusod, azért én is idefűzöm a magamét Nekem a koncepció kifejezetten teccik, főleg a kettőség, a fél keze ha jól látom szárny. A színek már most is magával ragadóak, nagyon érdekesnek ígérkezik, remélem láthatjuk majd végleges formájában is. Az pedig számomra külön plusz, hogy valaki ennyire tudja használni a PS-t(már ha ez az), informatikusnak tanulok, de engem mindig elborzasztott a PS látványa, meg másé is ami képszerkesztő. :)
A felső nagyon jó lett, kis pszicho xD
Oh, igazán nincs mit =)
Kérdezz amúgy nyugodtan, legtöbb devis segítőkész ^^
Sajnos nem elérhető a kritikusom T___T
Szerk: Lula 2011-07-07 16:15:45
beküldve: 2011-07-07 15:43:14
(#3937) Naw, asszem elmaradt a veszetség elleni oltásom!
Firkancsért klikk ide -> [Link]
Firkancsért klikk ide -> [Link]
Jahm, és Lula, köszönöm hogy beraktál a kedvencek közé. Azért itt köszönöm meg, mert Devin nem igazodom ki egészen. :P
Szerk: Allidos Dowen 2011-07-07 16:10:03
Hachi: Szvsz, kezdésnek elég jóra sikerált! Bár ahhoz, az én szintemen nincs pofám, hogy netán kritizáljam is .
Köszi^^ Pedig nyugodtan kritizálhatsz.:)
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Nálam 2 hétig állt fent ez a probléma, nem voltam rajzos kedvemben -este szerencsére visszajött x)
Ha máshogy nem megy referenciakép nézést tudok ajánlani, nagyon hasznos és lehet könnyebb lenne. És te is ügyes vagy!!! D:
Ha máshogy nem megy referenciakép nézést tudok ajánlani, nagyon hasznos és lehet könnyebb lenne. És te is ügyes vagy!!! D:
Az a baj, ez nállam minden nappali időszakban előjön, én valami éjszakai élőlény vagyok, hajnalig fent, reggel meg jöhet a megérdemelt pihi.. xD A gond, azonban, hogy itt nem a kedvtelenség (inkább a lustaság) áll fent, egyszerűen nem megy az a fránya anatómia, még ha értem is, melyik izom miért, merre. De ugyan ez a csontoknál. Nyaw mindegy, asszem szleepingelek egyet, és újra neki esek. (pedig fejben, olyan csodás ötletek várnak még arra, hogy papírra vessem őket =D )
Hachi: Szvsz, kezdésnek elég jóra sikerált! Bár ahhoz, az én szintemen nincs pofám, hogy netán kritizáljam is .
Szerk: Allidos Dowen 2011-07-07 14:24:50
Nincs mit. Van időd bőven =)
beküldve: 2011-07-07 13:14:09
(#3933) Köszi Lula
Hát igen..a barátaim is ezeket vette észre:)
De még majd javítok a dolgokon..^^
Hát igen..a barátaim is ezeket vette észre:)
De még majd javítok a dolgokon..^^
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."