Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Nálam 2 hétig állt fent ez a probléma, nem voltam rajzos kedvemben -este szerencsére visszajött x)
Ha máshogy nem megy referenciakép nézést tudok ajánlani, nagyon hasznos és lehet könnyebb lenne. És te is ügyes vagy!!! D:
Hachidori: Igen, kezdések mindenképp oké. Nem saját művekhez sajnos nem tudok túl sokat írni.
Néhány alap tanács azért:
1. A vonalvezetésed egészen szép, csak néhol vannak nem odaillő vonalak (Ulqis képnél pont). Olyan mintha nem látnád át az összefüggéseket/kapcsolódás okat. Megfigyeléssel gyorsan megjavul.
2. Színezési technikán van még mit javítani x)
De a továbbiakban is jó rajzolást :3
Ha máshogy nem megy referenciakép nézést tudok ajánlani, nagyon hasznos és lehet könnyebb lenne. És te is ügyes vagy!!! D:
Hachidori: Igen, kezdések mindenképp oké. Nem saját művekhez sajnos nem tudok túl sokat írni.
Néhány alap tanács azért:
1. A vonalvezetésed egészen szép, csak néhol vannak nem odaillő vonalak (Ulqis képnél pont). Olyan mintha nem látnád át az összefüggéseket/kapcsolódás okat. Megfigyeléssel gyorsan megjavul.
2. Színezési technikán van még mit javítani x)
De a továbbiakban is jó rajzolást :3
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2011-07-07 12:24:37
(#3931) Itt egy eléggé kezdő művem
Csak most kezdtem rajzolni, mivel rengeteg rajzos osztálytársam van (én bioszos vagyok).
Remélem kisebb kezdésnek jó:)
Írjatok véleményt, kritikát..bármit!!:)
[Link]

Csak most kezdtem rajzolni, mivel rengeteg rajzos osztálytársam van (én bioszos vagyok).
Remélem kisebb kezdésnek jó:)
Írjatok véleményt, kritikát..bármit!!:)
[Link]
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-07-07 12:06:00
(#3930) Ismét rá kellett döbbennem, hogy itt mindenki olyan ügyes *_*, csak én vagyok vakablak..
Reggel 7 óta próbálkozom egy egyszerű, szemben álló női testet rajzolni, de nem megy, pedig átbújtam minden anatómiával kapcsolatos könyvet. /sadface/
Asszem túl aprólékos munkát akarok, de alá meg nemmegyen.. -.-

Asszem túl aprólékos munkát akarok, de alá meg nemmegyen.. -.-

"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Oh, ezzel találkoztam
Iszonyúan jól néz ki, remélem minden összejön és sikeres lesz a projekt. Sok sikert! ;)

Iszonyúan jól néz ki, remélem minden összejön és sikeres lesz a projekt. Sok sikert! ;)
Domo arigatou gozaimasu!

beküldve: 2011-07-06 21:19:30
(#3928) Oh, ezzel találkoztam

When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Az "állásajánlat" nem jelentkeznék (elég nekem a sajátom), viszont mint lelkes szemlélődő érdekelne a projekt. Szabad akkor is belekukkantani? x)
*Figyelmeztetés! Kérésre kritikát, véleményezést adok vagy ha tetszik fangörlködést zúdítok az egyénekre! xD*
*Figyelmeztetés! Kérésre kritikát, véleményezést adok vagy ha tetszik fangörlködést zúdítok az egyénekre! xD*
A munkálatok jelenleg vázlat szinten tartanak és csak egészben lesz feltöltve majd egy saját oldalra, szóval egyenlőre csak a borító vázlatát tudod megnézni... ^^
[Link]
Ennek nagyon örülök ^^
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Végre befejeztem egy újabb képregényemet, jól fel is töltöttem. A címe Medusa, 15 oldal és tussal készültek a vonalak, illetve lavírozással a tónusok. [Link]
Nézzetek bele, olvassátok el =) Kritikákat, véleményeket nagyon-nagyon szívesen várok :3
Nézzetek bele, olvassátok el =) Kritikákat, véleményeket nagyon-nagyon szívesen várok :3
Nekem nagyon tetszett az egész maga. A rajzok nagyon jók. A történet nagyon jó, vicces

Nekem elnyerte a tetszésemet.

"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-07-06 12:22:36
(#3923) Végre befejeztem egy újabb képregényemet, jól fel is töltöttem. A címe Medusa, 15 oldal és tussal készültek a vonalak, illetve lavírozással a tónusok. [Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Alidos Dowen: A szemei szerintem is szélesek lettek,de annyira tetszettek,hogy nem akartam kiradírozni meg csak elmaszatolta volna :S Észrevettem hogy nem egyforma^^"
Amúgy köszönöm^^
Amúgy köszönöm^^
Utólag, közelebbről is megnézve, valóban csodásak lettek, és éppen a kidolgozottsága miatt, biztosan rengeteg munka volt velük.

"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Szerk: Allidos Dowen 2011-07-06 00:47:13
beküldve: 2011-07-05 23:55:34
(#3921) Alidos Dowen: A szemei szerintem is szélesek lettek,de annyira tetszettek,hogy nem akartam kiradírozni meg csak elmaszatolta volna :S Észrevettem hogy nem egyforma^^"
Amúgy köszönöm^^
Hachidori:Köszönöm^^
Amúgy köszönöm^^
Hachidori:Köszönöm^^
Miya^^Neko-chan^^
Szerk: Miya^^Neko-chan^^ 2011-07-05 23:55:59
Köszönöm, örülök hogy tetszik. ^^ Tényleg nem egy nagy valami. :)
Reggeli friss! 
Nos csak egy firkantás, és még csak nem is manga jellegű, de azért beszúrom. Hátha valakit érdekel, és netán ellát jó tanácsokkal. :)
[Link]

Nos csak egy firkantás, és még csak nem is manga jellegű, de azért beszúrom. Hátha valakit érdekel, és netán ellát jó tanácsokkal. :)
[Link]

uram isten !! hát ez naon jó lett !én soha nem tudnék egy iet lerajzolni

Örömömre szolgál, hogy elnyerte a tetszésedet! :)
Bár én magam nem vagyok egészen megelégedve a penge hosszával.
Bár én magam nem vagyok egészen megelégedve a penge hosszával.