Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Nálam 2 hétig állt fent ez a probléma, nem voltam rajzos kedvemben -este szerencsére visszajött x)
Ha máshogy nem megy referenciakép nézést tudok ajánlani, nagyon hasznos és lehet könnyebb lenne. És te is ügyes vagy!!! D:
Hachidori: Igen, kezdések mindenképp oké. Nem saját művekhez sajnos nem tudok túl sokat írni.
Néhány alap tanács azért:
1. A vonalvezetésed egészen szép, csak néhol vannak nem odaillő vonalak (Ulqis képnél pont). Olyan mintha nem látnád át az összefüggéseket/kapcsolódás okat. Megfigyeléssel gyorsan megjavul.
2. Színezési technikán van még mit javítani x)
De a továbbiakban is jó rajzolást :3
Ha máshogy nem megy referenciakép nézést tudok ajánlani, nagyon hasznos és lehet könnyebb lenne. És te is ügyes vagy!!! D:
Hachidori: Igen, kezdések mindenképp oké. Nem saját művekhez sajnos nem tudok túl sokat írni.
Néhány alap tanács azért:
1. A vonalvezetésed egészen szép, csak néhol vannak nem odaillő vonalak (Ulqis képnél pont). Olyan mintha nem látnád át az összefüggéseket/kapcsolódás okat. Megfigyeléssel gyorsan megjavul.
2. Színezési technikán van még mit javítani x)
De a továbbiakban is jó rajzolást :3
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2011-07-07 12:24:37
(#3931) Itt egy eléggé kezdő művem
Csak most kezdtem rajzolni, mivel rengeteg rajzos osztálytársam van (én bioszos vagyok).
Remélem kisebb kezdésnek jó:)
Írjatok véleményt, kritikát..bármit!!:)
[Link]
Csak most kezdtem rajzolni, mivel rengeteg rajzos osztálytársam van (én bioszos vagyok).
Remélem kisebb kezdésnek jó:)
Írjatok véleményt, kritikát..bármit!!:)
[Link]
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-07-07 12:06:00
(#3930) Ismét rá kellett döbbennem, hogy itt mindenki olyan ügyes *_*, csak én vagyok vakablak.. Reggel 7 óta próbálkozom egy egyszerű, szemben álló női testet rajzolni, de nem megy, pedig átbújtam minden anatómiával kapcsolatos könyvet. /sadface/
Asszem túl aprólékos munkát akarok, de alá meg nemmegyen.. -.-
Asszem túl aprólékos munkát akarok, de alá meg nemmegyen.. -.-
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Oh, ezzel találkoztam
Iszonyúan jól néz ki, remélem minden összejön és sikeres lesz a projekt. Sok sikert! ;)
Iszonyúan jól néz ki, remélem minden összejön és sikeres lesz a projekt. Sok sikert! ;)
Domo arigatou gozaimasu! Dolgozok, mint a gép
beküldve: 2011-07-06 21:19:30
(#3928) Oh, ezzel találkoztam
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Az "állásajánlat" nem jelentkeznék (elég nekem a sajátom), viszont mint lelkes szemlélődő érdekelne a projekt. Szabad akkor is belekukkantani? x)
*Figyelmeztetés! Kérésre kritikát, véleményezést adok vagy ha tetszik fangörlködést zúdítok az egyénekre! xD*
*Figyelmeztetés! Kérésre kritikát, véleményezést adok vagy ha tetszik fangörlködést zúdítok az egyénekre! xD*
A munkálatok jelenleg vázlat szinten tartanak és csak egészben lesz feltöltve majd egy saját oldalra, szóval egyenlőre csak a borító vázlatát tudod megnézni... ^^
[Link]
Ennek nagyon örülök ^^
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Végre befejeztem egy újabb képregényemet, jól fel is töltöttem. A címe Medusa, 15 oldal és tussal készültek a vonalak, illetve lavírozással a tónusok. [Link]
Nézzetek bele, olvassátok el =) Kritikákat, véleményeket nagyon-nagyon szívesen várok :3
Nézzetek bele, olvassátok el =) Kritikákat, véleményeket nagyon-nagyon szívesen várok :3
Nekem nagyon tetszett az egész maga. A rajzok nagyon jók. A történet nagyon jó, vicces és követhető.
Nekem elnyerte a tetszésemet.
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-07-06 12:22:36
(#3923) Végre befejeztem egy újabb képregényemet, jól fel is töltöttem. A címe Medusa, 15 oldal és tussal készültek a vonalak, illetve lavírozással a tónusok. [Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Alidos Dowen: A szemei szerintem is szélesek lettek,de annyira tetszettek,hogy nem akartam kiradírozni meg csak elmaszatolta volna :S Észrevettem hogy nem egyforma^^"
Amúgy köszönöm^^
Amúgy köszönöm^^
Utólag, közelebbről is megnézve, valóban csodásak lettek, és éppen a kidolgozottsága miatt, biztosan rengeteg munka volt velük.
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
Szerk: Allidos Dowen 2011-07-06 00:47:13
beküldve: 2011-07-05 23:55:34
(#3921) Alidos Dowen: A szemei szerintem is szélesek lettek,de annyira tetszettek,hogy nem akartam kiradírozni meg csak elmaszatolta volna :S Észrevettem hogy nem egyforma^^"
Amúgy köszönöm^^
Hachidori:Köszönöm^^
Amúgy köszönöm^^
Hachidori:Köszönöm^^
Miya^^Neko-chan^^
Szerk: Miya^^Neko-chan^^ 2011-07-05 23:55:59
Köszönöm, örülök hogy tetszik. ^^ Tényleg nem egy nagy valami. :)
Reggeli friss!
Nos csak egy firkantás, és még csak nem is manga jellegű, de azért beszúrom. Hátha valakit érdekel, és netán ellát jó tanácsokkal. :)
[Link]
Nos csak egy firkantás, és még csak nem is manga jellegű, de azért beszúrom. Hátha valakit érdekel, és netán ellát jó tanácsokkal. :)
[Link]
uram isten !! hát ez naon jó lett !én soha nem tudnék egy iet lerajzolni próbálkoztam már de nem ment ... de ez ... hát nagyon jó
Örömömre szolgál, hogy elnyerte a tetszésedet! :)
Bár én magam nem vagyok egészen megelégedve a penge hosszával.
Bár én magam nem vagyok egészen megelégedve a penge hosszával.