Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Nah ma lett kész egy újabb aquqrell-es munkám^^ remélem teccik, de az építő kritikákat mindig szivesen veszem ^^
[Link]
[Link]
"Ha a jövőbe látsz, soha ne nézz a múltba."
Nah ma lett kész egy újabb aquqrell-es munkám^^ remélem teccik, de az építő kritikákat mindig szivesen veszem ^^
[Link]
[Link]
Írtam devin D
beküldve: 2011-06-29 14:53:06
(#3900) Nah ma lett kész egy újabb aquqrell-es munkám^^ remélem teccik, de az építő kritikákat mindig szivesen veszem ^^
[Link]
[Link]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Bimphez nagyon jó effekt-ecseteket lehet leszedni
tényleg, honnan??
beküldve: 2011-06-23 21:22:08
(#3898) Bimphez nagyon jó effekt-ecseteket lehet leszedni
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2011-06-22 17:02:16
(#3897) Hihii.. hát, nem olyan nehéz.. én meg a photo shop-hoz nem értek xD
Oh, nem is tudtam, hogy Gimpben ilyen effekteket is lehet csinálni. De jó kis program, szeressem :3
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
:O Gimppel??Te egy isten vagy!!Én sose tudtam gimpel bármit is csinálni(na ennek a mondatnak sincs sok értelme :P)><"
meh....
beküldve: 2011-06-22 12:41:42
(#3894) Lula : köszönöm, és tényleg xD a térde tényleg ijesztő lett
és Gimppel készítettem...:)
és Gimppel készítettem...:)
Maryke: Édeslyányom, mit mondtam én neked?! NEMSZ@R!!!! *öreg nénis csúnyánnézés*
Értettem!
meh....
Üdv a devisek között!
Aranyos lett, csak picit ijesztőek a térdei Szabad kérdezni milyen programmal készítetted? =)
Maryke: Édeslyányom, mit mondtam én neked?! NEMSZ@R!!!! *öreg nénis csúnyánnézés*
Aranyos lett, csak picit ijesztőek a térdei Szabad kérdezni milyen programmal készítetted? =)
Szerk: Lula 2011-06-21 19:52:00
beküldve: 2011-06-21 19:37:28
(#3891) Nem igazán tudom miért mutatom meg, mert ritkarossz lett... [Link] Amúgy rajzpaddal rajzoltam...
meh....
beküldve: 2011-06-21 18:48:28
(#3890) Nekem is van egy új rajzom, és regisztráltam devin, szóval :
[Link]
a rajzról csak annyit, hogy egy unalmas pillanatomban készült, és tudok jobbat is azért remélem ,hogy tetszik :$
[Link]
a rajzról csak annyit, hogy egy unalmas pillanatomban készült, és tudok jobbat is azért remélem ,hogy tetszik :$
beküldve: 2011-06-21 13:00:12
(#3889) Van néhány újabb rajzom~
Állatka kérésre: [Link]
Randomgenerátoros fun -egy fan art kártya a sok közül: [Link]
Kritikákat, véleményeket még mindig szívesen várunk.
Közben tervezek egy yuris képet, mert sikerült az egyik történetszálamat ilyen mód lezárni... T__T
Ez meg egy gonosz önreklám:
Állatka kérésre: [Link]
Randomgenerátoros fun -egy fan art kártya a sok közül: [Link]
Kritikákat, véleményeket még mindig szívesen várunk.
Közben tervezek egy yuris képet, mert sikerült az egyik történetszálamat ilyen mód lezárni... T__T
Ez meg egy gonosz önreklám:
Vállalok rendelésre rajzolást, OLCSÓN!
Nyitott vagyok mindenre, nagyon sok mindent elvállalok és a kész képet postázom! Részletek és rengeteg példa itt: [Link]
Nyitott vagyok mindenre, nagyon sok mindent elvállalok és a kész képet postázom! Részletek és rengeteg példa itt: [Link]
Szerk: Lula 2011-06-21 13:01:34
beküldve: 2011-06-17 19:45:29
(#3888) Az új Alice játék örömére ^^
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.