Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
beküldve: 2011-06-12 19:10:37
(#3857) Már régóta nézelődve a topicon, hosszas gondolkodás után úgy döntöttem én is belinkelek pár rajzocskát:
Csúnya, véres BL- jellegű fanart : [Link]
Egy lényegesen cukibb kép Stockingról a PSWG-ből : [Link]
Egyébként mindkettő egyszerű ceruzarajz, amiken utólag módosítgattam a gépen valamicskét. Nem is tudom... valahogy lusta vagyok kiszínezni a munkáimat. Vagy nem is ez a legmegfelelőbb szó rá... inkább félek, hogy elrontom, mivel a mezei színesceruzákat nemigen lehet kiradírozni, a sz. gépen való színezés pedig sajnos nem nagyon megy T_T
Csúnya, véres BL- jellegű fanart : [Link]
Egy lényegesen cukibb kép Stockingról a PSWG-ből : [Link]
Egyébként mindkettő egyszerű ceruzarajz, amiken utólag módosítgattam a gépen valamicskét. Nem is tudom... valahogy lusta vagyok kiszínezni a munkáimat. Vagy nem is ez a legmegfelelőbb szó rá... inkább félek, hogy elrontom, mivel a mezei színesceruzákat nemigen lehet kiradírozni, a sz. gépen való színezés pedig sajnos nem nagyon megy T_T
Szerk: sallylla 2011-06-12 19:14:07
beküldve: 2011-06-12 14:38:11
(#3856) Animax rajzverseny^^ Ha esetleg valaki szeretné magát megmérettetni :) (csak 18 év felett lehet részt venni ...) --> [Link]
Remélem nem baj, hogy ebbe a topicba linkeltem.....
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-06-12 01:45:27
(#3854) Nah szóval...most lett kész két rajzom
ez igazából nem vmi nagy mű, mondhatjuk hogy egy kis nyári rajzocska, sok színnel [Link]
ez pegig egy barátnőm kérésére készült, akinek remélem tecceni fog...[Link]
ez igazából nem vmi nagy mű, mondhatjuk hogy egy kis nyári rajzocska, sok színnel [Link]
ez pegig egy barátnőm kérésére készült, akinek remélem tecceni fog...[Link]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Én nem nevezném ezt "nagynak", vagy "műnek" XD
Amúgy nem kell nagy pályázatra sem számítani, csak arról szól, hogy képregényt kell rajzolni, aminek köze kell hogy legyen a FEZEN (Fehérvári zenei napok) fesztiválhoz.
De majd max megpróbálom papíron megcsinálni.
Amúgy nem kell nagy pályázatra sem számítani, csak arról szól, hogy képregényt kell rajzolni, aminek köze kell hogy legyen a FEZEN (Fehérvári zenei napok) fesztiválhoz.
De majd max megpróbálom papíron megcsinálni.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-06-10 11:15:48
beküldve: 2011-06-10 10:49:09
(#3852) Mint azt a (#3849)-es hozzászólásomnál mondtam; csináltam egy blogot és hálás lennék kommentekért, építő jellegű kritikáért, tippekért stb. Meg arra a "kedvenc yuri párosod" szavazásnak az eredményére szükségem lesz késöbb, úgyhogy ha kérhetek ilyet akkor tessék szavazni. Előre is köszönöm. (A link hozzá a (#3849)-es hozzászólásomnál van)
Fiszi: nekem naon tetszenek a rajzaid, főleg az Alice fanartok. Meg DA-n megnéztem a többi rajzodat azok is naon tetszettek.
A Márk: Az a robotos is jópofa, de valóban ahogy mondták már elöttem a paint nem a megfelelő a "nagy" művekhez.
Mellesleg én is próbálkoztam régebben a paintes rajzolással, majd megmutatom az eredményt. (Te tovább jutottál mint én, az én rajzom nem szines)
Fiszi: nekem naon tetszenek a rajzaid, főleg az Alice fanartok. Meg DA-n megnéztem a többi rajzodat azok is naon tetszettek.
A Márk: Az a robotos is jópofa, de valóban ahogy mondták már elöttem a paint nem a megfelelő a "nagy" művekhez.
Mellesleg én is próbálkoztam régebben a paintes rajzolással, majd megmutatom az eredményt. (Te tovább jutottál mint én, az én rajzom nem szines)
-
Szerk: C-san 2011-06-10 11:07:28
beküldve: 2011-06-10 08:19:15
(#3851) Jópofa lett, és milyen igaz! Bár talán a paint nem a legmegfelelőbb segéd a rajzban.. xP
"Vakon haladunk keresztül az életen. A sors keze irányít bennünket, de a sors nem mindig kegyes"
beküldve: 2011-06-10 04:42:22
(#3850) Ismét rajzoltam, és ismét nem illik bele a manga stílusba, de azért kíváncsi lennék a véleményekre.
Egy pályázatra készítettem ezt a kis szösszenetet.
[Link]
Egy pályázatra készítettem ezt a kis szösszenetet.
[Link]
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-06-08 15:33:56
(#3849) Am én is csináltam egy blogot (yuri témában) és akinek van a blog-vezetésről tapasztalata annak hálás lennék némi tippért. Előre is köszönöm.
Egyenlőre eddig jutottam.
Tudom nem ideillik, úgyhogy megkérdezem ezt a társalgóban is.
edit: Bár úgy gondoltam h ha esetleg rajzoltok yuris dolgot is, akkor nyitok egy yuri fanart v ilyesmi oldalt is hozzá és oda akkor örömmel fogadnám ezeket.
Egyenlőre eddig jutottam.
Csak tegnap indítottam sz'al...
Tudom nem ideillik, úgyhogy megkérdezem ezt a társalgóban is.
edit: Bár úgy gondoltam h ha esetleg rajzoltok yuris dolgot is, akkor nyitok egy yuri fanart v ilyesmi oldalt is hozzá és oda akkor örömmel fogadnám ezeket.
-
Szerk: C-san 2011-06-08 16:02:55
Egészen szép, tetszik a ruhája :3
Csak vigyázz az élesítéssel, mert nagyon ki tudja nyírni a képet.
Megvagy fészen és a rajzod is láttam Conon -ha nem keverlek össze valaki mással
köszi^^
tudom,ezért sem szoktam nagyon áterősíteni xD
fészen ha Miya Neko akkor igen én vagyok~
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-06-08 10:10:46
(#3847) Első színes képregényoldalam! Megérte elkészíteni, mert végre először conon nyertem XD
[Link]
Ezek meg csak újabb Alice fanartok:
[Link]
Ezek meg csak újabb Alice fanartok:
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Egészen szép, tetszik a ruhája :3
Megvagy fészen és a rajzod is láttam Conon -ha nem keverlek össze valaki mással
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2011-06-07 18:20:40
(#3845)
Szerk: Miya^^Neko-chan^^ 2011-06-07 18:20:51
:O Pont mostanába rajzoltam olyan szoknyát. Mámint olyasmit.Csak a felső teljesen más nállam...:P
meh....
...fenn facebook-on...
Erről jut eszembe... (a filmes topicban folytatja)
Am meg szép az a rajz, nekem tetszik.
-
Szerk: C-san 2011-06-07 15:59:10